Ik vond de behandeling zeer vakkundig en makkelijk gedaan.
Hartelijk dank voor uw prachtige recensie! We zijn ontzettend blij dat u tevreden bent met onze zorgen.
Het is heel prettig dat ik meteen geholpen werd aan mijn voortand. De tandarts was ook heel duidelijk en helder wat er mogelijk was ivm kiezen die ik mis. Meteen doorgepakt en besloten zodat ik naar huis kon met een plan dat duidelijk was.
We zijn vereerd met uw positieve review en het prachtige cijfer dat je aan ons hebt gegeven.
Op zoek naar een nieuwe tandarts kwam ik in contact met de overwelving. Er werd een afspraak gepland voor een kennismaking, zodat ik met de tandarts mijn wensen kon bespreken en daarna kon beoordelen of deze praktijk wat voor mij zou zijn. De dag voor de afspraak moest ik afzeggen. Waarop ik een tekening kreeg voor het niet nakomen van de ‘controle’ afspraak. Op zich logisch als je idd een controle last minute afzegt, maar dit was slechts een kennismaking. En van te voren is er niets gezegd over ‘wat als’ ik zou annuleren voor deze dag. Heb contact gezocht en ze gemaild, maar kreeg nul reactie. Na berichten via infomedics ‘als je nu niet betaalt volgt de deurwaarder’ keurig betaald, maar hier zien ze mij niet meer terug.
Beste Daniëlla, Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat u teleurgesteld bent over de kosten van de te laat afgezegde afspraak. Onze receptioniste heeft tel contact met u gehad en tijdens dit contact is dit uitgelegd en besproken. Wij hanteren dit beleid om de tijd voor onze patiënten zo goed mogelijk te benutten. We respecteren uiteraard uw standpunt en waarderen dat u hier nog een reactie op geeft. B. Baan Praktijkmanager TP de Overwelving
De halfjaarlijkse controle is naar wens. De behandeling van de mondhygiëniste ook. Het is prettig dat er vooraf een mailtje komt het de datum en de behandelaar.
Ij ben heel tevreden over de jarenlange behandeling die ik door Mariet krijg. Zij weet van mijn ongemakken en angst af en houdt daar altijd rekening mee. Ik voel me prima op mijn gemak bij haar. Zeer belangrijk voor mij!!! Zeer tevreden dus.
Bedankt voor uw positieve review en het mooie cijfer dat je u onze praktijk hebt gegeven!
Een schone, professionele en comfortabele plek om te wachten op je afspraak. Middenin Zutphen vlakbij het station is ook ideaal. Top.
We willen u bedanken voor deze positieve review en het hoge cijfer. Ons doel om elke patiënt de best mogelijke zorg te bieden en uw feedback motiveert ons om dit te blijven doen.
Hartelijk dank voor uw recensie!
Soms is er wel eens een pittige behandeling maar over het algemeen wordt ik altijd goed geholpen.
Ik word hier altijd erg prettig begeleiding, zowel door tandartsen als de assistenten. De vakkennis is uitstekend waardoor ik nooit met klachten weer naar huis ga.
- Zeer goed bereikbaar - Vlak bij t station - Vlak bij parkeerplaats - Mooie locatie zowel binnen als buiten. - Geweldig mooie ruime wachtruimte met open haard, massage stoelen, veel lectuur, open receptie, vriendelijk, aandacht, en geweldig aardig personeel, uitgebreid koffie apparaat alles gratis. - Kundig personeel - Leuke, spontane Tandarts assistente - Vriendelijke, meedenkende tandarts, vakkundig, open, - Gewoon geweldig. - Waar kwaliteit niet iets bijzonders is! Misschien te evenaarden, moeilijk te overtreffen. Gewoon perfect, ik zou zeggen ga zo door. t is altijd lente in de ogen van de tandarts assistente!! Heb nog meer +++ jes maar die hou ik voor me zelf, je mag heel veel denken, maar in NL mag je niet alles kenbaar maken wat je denk en ziet, maar het is zeker positief!!
Dank voor het mooie cijfer dat u ons hebt gegeven.
Dit is de beste tandartspraktijk van het hele land. Mijn man en onze hele familie zijn er al jaren patiënt. De tandarts en zijn team zijn zeer professioneel en bieden uitstekende zorg. Chaho Rachid
We willen u bedanken voor deze positieve review en het hoge cijfer.
We zijn vereerd met uw positieve review
Kom ca. 3 maal per jaar voor controles en gebidsreiniging. Korte wachttijd in de mooie wachtkamer. Goed uitgeruste behandelkamers en nogmaals prettige tandartsen mondhegienisten en assistenten. Kortom fijne praktojk. Bert ten Duis
Het is geweldig om te leze dat u blij bent met onze praktijk en ons team en dat je u ons een mooi cijfer geeft. Hartelijk dank.
Prettige ervaring, niets op aan te merken
We zijn dankbaar dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen
Intensieve operatie om wortels in orde te krijgen en kies weer op te bouwen. Knap werk, heel specialistisch.
Dank voor het mooie cijfer dat u ons hebt gegeven.
naar de tandarts gaan is niet mijn hobby. en als op verzoek van de praktijk mijn afspraak vervroegd werd en ik dus tijdig aanwezig was. En daarna de praktijk was dat de behandeling nog later dan het oorspronkelijke tijdstip was, wordt ik daar niet vrolijk van.
Wij willen u hartelijk bedanken voor de tijd die je hebt genomen om een review te schrijven.
Er was een misverstand over een al of niet toegestuurde brief van mijn parodontoloog E. Zeubring van Parodontologie Praktijk Twente, (PPT) aan de tandartsenpraktijk "de Overwelving" van 1 juli 2024. PPT heeft deze brief nogmaals verstuurd.
Onze oprechte dank voor uw review en het mooie cijfer
Vakkundig, vriendelijk, duidelijk.
Uw positieve feedback en het mooie cijfer zijn voor ons een enorme waardering. Hartelijk dank
Prettig ontspannen personeel
Met meerdere kronen in mijn mond denk ik hierover iets te kunnen zeggen. Omdat de vervaardiging van de kroon enkele weken in beslag kan nemen krijg je tijdelijk een noodkroon. Die dingen zijn nog wel eens ruw van oppervlak en lastig te flossen. Niet deze keer. De noodkroon werd voor plaatsing glad afgewerkt en naderhand bleek dat het flossen prima ging. Dit is van belang omdat hierbij zo'n noodkroon wel eens kan loslaten. Ik heb het meer over de noodkroon dan over de kroon, die laatste is gewoon prima en was in een kwartiertje op zijn plek gezet.
Uw tevredenheid is onze grootste beloning, en we u dankbaar dat je de tijd hebt genomen om uw ervaring te delen en ons een mooi cijfer te geven. Bedankt.
Prima praktijk, fijn en snel geholpen door kundige mensen.
Ongeveer vanaf het begin van de praktijk, is de Overwelving mijn tandarts en ben ik tevreden over de kwaliteit van de behandelingen en de bejegening.
Prettige tandarts waar ik al jarenlang mijn gebit laat controleren en onderhouden. Tot mijn tevredenheid.
Wij willen u bedanken voor deze positieve review.
2 gaatjes laten uitboren en vullen.
We willen u hartelijk bedanken voor de tijd die je hebt genomen om een review te schrijven.
Overwelving 6
7201 LT Zutphen
Wij zijn een vooruitstrevende, allround tandartsenpraktijk. Met specialisaties in orthodontie, parodontologie, kindertandheelkunde, endodontologie, lachgas, implantaten, bleken en cosmetische tandheelkunde. Zo kunt u op 1 plek terecht bij dezelfde, vertrouwde gezichten, voor alle mondzorg die u nodig hebt. Ook bij complexe tandproblemen.