Mijn gebit is zeer grondig gereinigd, dit was ik niet gewend. Steeds uitleg wat er ging gebeuren.
We zijn vereerd met uw positieve review en het prachtige cijfer dat je aan ons hebt gegeven.
Voor mijn gevoel is er altijd uitloop en als ik kosten moet betalen schrik ik soms van de prijs. Verder vind ik dat het personeel goed zijn best doet en ons altijd vriendelijk te woord staat.
Dank voor uw feedback. Fijn om te lezen dat tevreden bent met onze service en de dienstverlening van het team. Betreft ''onze" prijzen: In NL worden de tarieven voor tandheelkundige behandelingen landelijk vastgesteld. Dit betekent dat individuele tandartsen de tarieven niet zelf bepalen. De vaststelling van onze tarieven wordt regelmatig herzien om ervoor te zorgen dat de kosten voor tandheelkundige zorg eerlijk en transparant blijven voor patiënten.
Netjes ontvangen , luisterend naar angsten zoeken naar oplossingen, ..
De locatie is fijn , de ontvangst is zorgvuldig en de behandelingen zijn uitstekend,zowel van de tandarts alsook van de andere behandelaars.
Bedankt voor uw positieve feedback en het mooie cijfer zijn voor ons een enorme waardering. Hartelijk dank
Na een telefoontje kon ik de volgende dag komen voor een klein “klusje”. Vriendelijke en bekwame tandarts.
We willen u bedanken voor deze positieve review en het hoge cijfer. Ons doel om elke patiënt de best mogelijke zorg te bieden en uw feedback motiveert ons om dit te blijven doen.
Zorgvuldig vakkundig en vriendelijk
Het is geweldig om te leze dat u blij bent met onze praktijk en dat je u ons een mooi cijfer hebt gegeven.
In het verleden ben ik niet op de hoogte gebracht van de hoge kosten voor het maken van een foto
Uw tevredenheid is onze grootste beloning, en we u dankbaar dat je de tijd hebt genomen om uw ervaring te delen.Bedankt.
Ik wordt altijd netjes en correct geholpen.
Onze oprechte dank voor uw review en het mooie cijfer.
Ook is het prettig dat er een behandelplan is dat in de computer staat en elke keet met mijoverlegd wordt.
We willen u bedanken voor deze positieve review en het hoge cijfer.
Zeer tevreden, duidelijke uitleg en prettig in de omgang. Pijnvrije behandeling.
de controle werd op een prettig manier uitgevoerd. Kreeg uitleg over mijn gebit en hoe te reinigen( flossen.)
Ik ga met een bepaalde angst naar de tandarts. Maar ik word vriendelijk en professioneel behandeld. Dat doet mij goed. Er is overleg mogelijk. Dat is heel prettig.
We willen u hartelijk bedanken voor de tijd die je hebt genomen om een review te schrijven en voor het geweldige cijfer dat u aan ons hebt gegeven. Dit motiveert ons enorm om onze zorg voortdurend te verbeteren.
Ben al patiënt sinds het begin. Ik woon in Frankrijk, maar ik kom helemaal terug naar hen (omdat ik daar geen angst voel, ze moderne apparatuur hebben en zeggen wat ze aan het onderzoeken of aan het doen zijn in je gebit).
Bedankt voor uw positieve review en het mooie cijfer dat je u onze praktijk hebt gegeven!
Zie hierboven.
Uw tevredenheid is onze grootste beloning, en we u dankbaar dat je de tijd hebt genomen om uw ervaring te delen en ons een mooi cijfer te geven. Bedankt.
je wordt goed en professioneel geholpen
Uw positieve feedback en het mooie cijfer zijn voor ons een enorme waardering. Hartelijk dank
Elk half jaar ga ik voor een controle deze wordt zorgvuldig uitgevoerd. Eventuele problemen worden snel opgelost
Wat fijn om te horen dat uw zo'n positieve ervaring hebt gehad in onze praktijk! Bedankt voor het delen. We zijn trots op ons team en blijven hard werken om de best mogelijke zorg te bieden.
Helaas ben ik direct na WO II geboren en opgegroeid. Dat betekent een garantie voor een slecht gebit. Daarom is er een leven lang voortdurend gesleuteld aan mijn tanden om alle gebreken te repareren. Ik vind dat ik het werk van tandartsen zo langzamerhand wel kan beoordelen. De praktijk van de Overwelving is zonder meer de meest gekwalificeerde die ik heb meegemaakt.
Ben al jaren zeer tevreden over mij tandarts
Het is geweldig om te lezen dat u blij bent met onze praktijk en dat je u ons een mooi cijfer hebt gegeven.
Mooie praktijk met excellente behandeling en prima service.
Goede aanpak bij mij als enorme angsthaas voor de tandarts. Geduldig, met humor en geen veroordeling bij een echt heel slecht gebit. Altijd zoekend naar een voor mij goede oplossing
We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. We blijven ons best doen om je de best mogelijke zorg te bieden.
Na veel verhuizingen kwam ik bij de overwelving terecht. Wat een verademing. Ik ga nu zonder zenuwen op bezoek voor controle of behandeling
De overwelving heeft kundige tandartsen en assistenten. Echter vanwege de opzet in de praktijk (assistenten doen het 'voorwerk' en de tandarts schiet door de gang aan de achterzijde van kamer naar kamer) is communiceren soms lastig. De tandarts heeft maar zeer kort de tijd want wordt alweer in de volgende ruimte verwacht. Gesprekken over bijvoorbeeld een kroon worden dus meer als mededeling aangeven dan als gesprek. Terwijl de patiënt betaald en dus bepaald, niet de tandarts!! Ook zijn de gekoppelde kamers erg gehorig als er in de andere ruimte een kind met pijn of stress ligt. Dan hoor je geroep of gehuil en wordt de sfeer echt chaotisch. Jammer van zo'n professionele praktijk! Advies: richt een aparte ruimte in voor kinderen. Onze eigen kinds zouden daar ook baat bij hebben.
We zijn dankbaar dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en we zullen er altijd naar streven om aan uw verwachtingen te voldoen. Onze praktijkmanager zal contact opnemen om uw ervaring te bespreken.
Wanneer ik een probleem heb wordt ik altijd snel en vriendelijke ontvangen en goed behandeld.
Dank voor het mooie cijfer dat u ons hebt gegeven.
Goed en deskundig
Prettig geholpen
Overwelving 6
7201 LT Zutphen
Wij zijn een vooruitstrevende, allround tandartsenpraktijk. Met specialisaties in orthodontie, parodontologie, kindertandheelkunde, endodontologie, lachgas, implantaten, bleken en cosmetische tandheelkunde. Zo kunt u op 1 plek terecht bij dezelfde, vertrouwde gezichten, voor alle mondzorg die u nodig hebt. Ook bij complexe tandproblemen.