Je wordt altijd vriendelijk geholpen in deze praktijk. Wachtruimte is keurig en de mensen in de praktijk hebben verstand van hun vak.
Uw tevredenheid is onze grootste beloning, en we u dankbaar dat je de tijd hebt genomen om uw ervaring te delen en ons een mooi cijfer te geven. Bedankt.
Prima praktijk, netjes aardig behulpzaam.
Uw positieve feedback en het mooie cijfer zijn voor ons een enorme waardering. Hartelijk dank
Kon snel terecht.
Bedankt voor uw positieve review en het mooie cijfer dat je u onze praktijk hebt gegeven!
Goede behandeling
Ik heb me recentelijk aangemeld bij deze praktijk. Direct een afspraak gemaakt, niet lang hoeven wachten. Contrôle. Daarna heeft de mondhygiëniste de boel schoongemaakt. Pijnloos, terwijl ik daar wel andere ervaringen mee heb gehad. Gaatje ontdekt dat, ook weer snel daarna, gevuld kon worden. Ook weer pijnloos. Kortom, ik ben hier blij mee!
Het is geweldig om te lezen dat u blij bent met onze praktijk en dat je u ons een mooi cijfer hebt gegeven.
Zeer tevreden.
Onze oprechte dank voor uw review en het mooie cijfer.
Luisteren goed naar de zorgvrager. Afspraak maken gaat makkelijk.
Wat fijn om te horen dat uw zo'n positieve ervaring hebt gehad in onze praktijk! Bedankt voor het delen.
Onze oprechte dank voor uw review en het mooie cijfer.
Ik ben patiënt van mevr Limburg, op haar verzoek heb ik 2 kiezen opnieuw laten vullen. Toen ik op de praktijk kwam, werd ik door een door mij onbekende tandarts (vrouw) geholpen. Nadat ik was verdoofd en toch nog alles voelde gaf ze mij nog een paar extra prikken. Tijdens de behandeling haalde ze mijn onderlip open (ronde huls die om je kies wordt geschroefd) Toen ze klaar was zei ze”U kunt nadat de verdoving is uitgewerkt pijn krijgen en dan kunt paracetamol innemen”. Toen de verdoving was uitgewerkt had ik aan de binnenkant van mijn wang (rechtsboven) een grote wond, die na 1,5 week over was. Nu kan ik sindsdien ook niet tussen deze 2 kiezen flossen omdat het dan gaat bloeden. Graag wil ik dat mevr Limburg er zelf naar kijkt, bij terugkomst van mijn vakantie op 11/4. De tandarts die mij geholpen heeft, daar wil ik nooit meer iets mee te maken hebben. Nog nooit zo’n slechte ervaring gehad!!!
We zijn dankbaar dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en we zullen er altijd naar streven om aan uw verwachtingen te voldoen. Onze praktijkmanager zal contact opnemen.
Een paar weken nadat ik de onderprothese was gaan dragen viel er spontaan een tand uit. Dat had ik absoluut niet verwacht. Maar ik kon de tand ‘redden’ en hij is opnieuw in de prothese bevestigd.
Dank voor het mooie cijfer dat u ons hebt gegeven.
Mijn angst voor de tandarts is enorm, hier wordt er serieus aandacht aan gegeven. Ik voel me op mijn gemak en heb een stuk minder angst..
Jammer dat de assistente geen mondkapje draagt. Die is immers ook dicht bij de patiënt. En ik vind het qua hygiëne belangrijk dat de assistentes ook een mondkapje dragen.
Onze oprechte dank voor uw review en het mooie cijfer.
Prettig contact met de tand technici. Grondige rwinigingsbeurt, niets gevoeld —> geen pijn. Adviezen+ ik heb besloten geen suiker inde vorm v kowkjes te eten. Soms mislukt het, masr het is een streven. Tegen de plak.
We zijn vereerd met uw positieve review en het prachtige cijfer dat je aan ons hebt gegeven.
Word altijd goed voorbereid wat er gaat gebeuren
Dank voor het mooie cijfer dat u ons hebt gegeven.
Ik vind de tandarts en het overige personeel kundig en erg vriendelijk. Voel me op mijn gemak.
Fijn contact en wordt rekening gehouden met wensen. Mondhygiënische behandeling wel prijzig.
Vrolijke mensen, in nood proberen ze je altijd te helpen
Goede medewerkers en tandartsen
Tijdens mijn laatste 3 bezoeken voelde ik mij een nummer, een ‘casus’ ipv een klant. De behandelend tandarts keek mij niet aan tijdens voor- en nabespreking. Ze was kundig maar maakte geen contact met mij. Ik denk dat sinds +/- 1 jaar te merken. Er is iets veranderd door het grote personeelsverloop. Gelukkig zijn er nog een paar oudgedienden!
Geduld, meedenken
Sinds vorig jaar patiënt bij de praktijk. Snelle behandeling indien nodig en ook nog naar volle tevredenheid. Niets gebeurd zonder goed overleg. Aanrader!!
Onze oprechte dank voor uw review en het mooie cijfer.
ik vind het jammer dat je steeds een andere assistente krijgt die je gebit reinigt, iedereen werkt anders. Deze keer had ik gelukkig een bekende
We waarderen uw feedback enorm en gebruiken deze om onze service en kwaliteit van zorg te blijven verbeteren. Dank hiervoor.
Persoonlijk, denken goed mee, gezellige sfeer en erg behulpzaam. Maar vooral het meedenken over jouw persoonlijke situatie en wensen. Fijn met al die mensen die worden opgeleid.
Onze oprechte dank voor uw review en het mooie cijfer.
Qua technische behandeling heb ik geen reden negatief te oordelen. De tansheelkundige zorg is vrijwel altijd , onvermijdelijk, onprettig. Maar doorgaans doet de behandelende persoon zijn/haar best zo enigszins mogelijk pijn en overlast te voorkomen c.q. te bestrijden.
Het is geweldig om te leze dat u blij bent met onze praktijk en dat je u ons een mooi cijfer hebt gegeven.
Hoor en wederhoor is prima, fijne assistente werkt nauwkeurig, tandarts ervoer ik als goed professioneel.
We willen u hartelijk bedanken voor de tijd die je hebt genomen om een review te schrijven en voor het geweldige cijfer dat u aan ons hebt gegeven.
Overwelving 6
7201 LT Zutphen
Wij zijn een vooruitstrevende, allround tandartsenpraktijk. Met specialisaties in orthodontie, parodontologie, kindertandheelkunde, endodontologie, lachgas, implantaten, bleken en cosmetische tandheelkunde. Zo kunt u op 1 plek terecht bij dezelfde, vertrouwde gezichten, voor alle mondzorg die u nodig hebt. Ook bij complexe tandproblemen.