Goed is goed
Mijn ervaring met tandarts praktijk Ravenstein (en Herpen) is al jaren goed te noemen. Heb dan ook geen noemenswaardige problemen met mijn gebid gehad ,gelukkig Bij calamiteiten zoals een afgebroken tand wordt goed en in mijn geval snel genoeg gehandeld. De heer Gurkan is mi zeer prettig en deskundig en ook mevr. Betul is een prettig en deskundig. Helaas een klein punt van kritiek: ondanks dat ik een goede verzekering (zilveren kruis 3 sterren) heb voor tand zijn de tarieven dermatig (niet laag/te hoog) dat ik bij zowat alles nog extra moet bijbetalen.en jaarlijks niet aan mijn max vergoeding kom van de verzekering maar wel extra moet betalen.....neem aan dat het komt door het gerekende tarief. ??? misschien dat we daar eens over moeten praten ,door eea anders op te schrijven bv ?? Graag zie ik een reactie tegemoet. mvg Frans Hoefnagels 06-50630438
Goed geholpen
Luisteren naar vragen en aanmerkingen en lossen deze naar tevredenheid op. Deskundige tandarts
Vlot aan de beurt en controle verliep ook soepel. Ook voor mijn zoontje goed verlopen.
Communicatie verloopt niet goed. Normaal krijg je een mail van te voren wanneer er een afspraak is. Nu dat er een afspraak was en dat we niet op zijn komen dagen... Had alweer na half jaarlijkse controle gemoeten. Geen oproep dus proberen zelf online een afspraak te maken. Moet ik vanalles invullen om een code te krijgen wacht nu na weken nog op antwoord....
Enige minpunt is dat er geen lift is voor mensen die geen trap kunnen lopen. De wachtruimte vind ik na de verbouwing veel slechter, ongezellig en lastig dat je genoodzaakt bent de behandelkamer in te kijken.
omdat ik grote angst heb , is t altijd extra spannend om naar de tandarts te gaan. Gelukkig houd “mijn tandarts” er rekening mee en ben ik blij dat t mij juist niet tegenhoud om te gaan! Dus:zeer tevreden!
Ik ben gewoon tevreden met hoe de behandeling is gegaan.
Doodsbang ben ik voor de tandarts. Geef dat ook aan en dan zijn verrassingen zoals een andere behandelend arts dan waar ik de controle bij heb gehad héél vervelend. Op verzoek van de praktijk is de gemaakte afspraak vervroegd, zonder dat daarbij vermeld is dat het dan wel bij een andere arts is. Zeker als het voor mij ook nog een onbekende is en bovendien die héél voorzichtig werkt; letterlijk 2x bijspuiten voordat de verdoving werkt, komt dan niet geruststellend over. Een opmerking 'als je gestrest bent dan werkt de verdoving minder' is dan een niet helpende opmerking.
positief
Vriendelijk. Neemt de tijd voor je. Ik ken mijn tandarts tekort om meer beoordelingen over zijn werkzaamheden te geven, maar mijn gevoel daarover is zeker goed.
ik had last van mijn tandvlees omdat ik na een opperatie met zoutwater mijn neus moest spoelen , 6 x per dag. De assistente aan de telefoon gaf door dat ze een afspraak zou maken bij de mondhygieennisten. Ze heeft mij goed geholpen en ben van de pijn af van mijn tandvlees. ik ben hier zeer tevreden mee en ze heeft mij netjes geholpen.
Bij Paul voelde ik me altijd al gezien en dat is nu nog steeds zo. Fijn om zo'n goede praktijk te hebben in Ravenstein
Goed op mijn gemak gesteld en uitgelegd wat er gaat gebeuren netjes en vakkundig zijn werk gedaan
Ze leggen alles wat ze doen rustig en duidelijk uit, ze verstaan hun vak, kundig en vriendelijk
Goed gesprek gehad, en zeer goede uitleg. Vind de parkeer mogelijkheid zeer slecht, daarom was locatie Herpen zo fijn. Voor mensen die slecht ter been zijn is de praktijk niet gemakkelijk te bereiken, ook met het oog op het lopen op de kinderkopjes.
Op prettige wijze geholpen.
Waren niet zo bereid om naar ons te luisteren
Beste heer en mevrouw van Mulekom, Wat vervelend te horen dat u niet tevreden bent over de manier van communiceren en behandelen. Graag nemen wij met u contract op zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen doen. Groet, Corina Geraets - Netten Praktijkmanager
we worden altijd fijn geholpen vriendelijk en goed verzorgd
Goedde controle en informatie om mijn gebit nog beter te reinigen gehad.
Goede tandarts. Goede uitleg.
goede praktijk tot nu toe geen klachten
Goede uitleg over de dingen die jullie gaan doen.
Nieuwstraat 11
5371 AH Ravenstein