Gecompliceerde behandeling vakkundig uitgevoerd.
tandartsbehandeling prima en goede uitleg. Ik heb wel een opmerking over de praktijk in Herpen. Ik merk dat er buiten nogal wat achterstallig onderhoud is. Veel onkruid tussen de tegels en grind. Het ziet er nogal slordig uit. De wachtruimte is saaier geworden. Voorheen hing er een schilderij en stonden er wat kunstbloemen. Misschien een tip om het aan te kleden. Uitstraling doet ook wat.... kijk maar wat jullie er mee doen.
Met de blad schrijven of langzaam.praten
Oké
Zie hierboven
Netjes uitgelegd wat aan behandeling nodig was.
Goed geholpen door de tandarts. Wil ook nog een compliment geven a d tandarts die bij in Maart de fasing er opnieuw op heeft geplaatst. Goed en vakkundig, en alle tijd ervoor nam. Had ik nog niet eerder meegemaakt, was altijd veel sneller klaar, hij is er zeker al 4 x afgevallen. En deze nam er alle tijd voor. En kreeg ook een goed advies.
Prettig en netjes
Wordt netjes geholpen met goede tips door de behandelaar Vind de medewerkers bij binnenkomst (balie) chaotisch lopen met meerdere achter de balie en een goede dag kan er niet af. De tandarts veranderd nogal eens als je komt is er weer iemand anders dan op de afspraak staat.
Vervelend te horen dat uw ervaringen niet optimaal zijn. Kan ik hierin iets voor u betekenen? U mag direct contact met mij opnemen via: [email protected] Groet Corina
Elke keer weer fijn om gecontroleerd te worden en met schoon gebit weg te gaan.
Het is alleen erg jammer dat er zo'n groot verloop is. Je hebt regelmatig een nieuwe tandarts en dat is telkens wennen
Helemaal oke
Prettig
Heel goed gegaan
Redelijk tot goed
Ik kom al jaren bij de praktijk Herpen-Ravenstein. Sind enkele maanden bij de nieuwe tandarts binnen het team van praktijk Ravenstein. Dhr. Jurgen Schuit. Bevalt goed! De tandarts luistert, legt goed uit wat er mogelijk is en doet alles in overleg. Graag wil ik deze tandarts als vaste tandarts voor mijn gebit. Ga zo door.
Beste Wim, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij proberen altijd rekening te houden dat onze patiënten bij de zelfde behandelaren komen. Met vriendelijke groet!
Goede ervaringen
al is het niet mijn favoriete uitstapje, wordt wel deskundig geholpen
Wordt voor en tijdens behandeling uitgelegd wat ze gaan doen dat geeft je een goed gevoel
goed verlopen
Hele vriendelijke tandarts en was duidelijk in alles wat hij ging doen enzo.
Bellen is helpen! Ondanks mijn angst ben ik zeer tevreden!
Al jaren patient aldaar, naar tevredenheid. Korte lijnen en prettige contacten. Duidelijke adviezen en meedenken met de patient. ga zo door in de nieuwe situatie, na de heer van Hooff.
na iedere keer een andere tandarts gehad te hebben kan ik zeggen dat de laatste 2 erg goed bevielen en mij vertrouwen gaven.
Verder goede verzorging van patiënt.
Nieuwstraat 11
5371 AH Ravenstein