Hele fijne tandarts neemt de tijd voor je ook in voor een praatje gaat er met een tevreden gevoel weg
Ge hoort bij de top van nederland
Goede behandeling en goed advies
eerste keer hier en alles wordt duidelijk uitgelegd
Prettig voor zover je tandarts bezoek als prettig kunt beschrijven
Sinds ik bij tandarts Steenbergen ben, ben ik veel van mijn angst kwijt geraakt
Al jarenlang heel goede ervaring bij tandarts praktijk Steenbergen
Prettige vakmensen.
Zeer vriendelijk en kundig personeel, advies op maat, behandelingen zijn pijn-arm tot pijnvrij. Er wordt goed rekening gehouden met de patiënt. Er is meer een persoonlijke aanpak.
Ik ben zeer tevreden over de behandeling en de vriendelijke benadering door de tandarts.
Ik moest foto's laten maken en dat vind ik altijd een dingetje. Gelukkig zorgde de assistentie voor snelle afhandeling, waardoor ik snel weer verlost was van het houdertje in mijn mond.
Vind ze allemaal even vriendelijk
Wordt altijd naar alle tevredenheid geholpen
ben al zeer lang klant ik denk vanaf het begin toe hij nog op de nieuwe bosscheweg zat marie jose was er toen ook al
Snel behandeld
Fijne controle gehad
Super relaxed en voldoende uitleg van te voren
Een goede pratijk .word altijd vriendelijk en goed geholpen .
Er word teveel x gebitsreiniging gerekend op de factuur. Heb geen 5 minuten daarvoor in de stoel gelegen maar word wel 2x gerekend vind ik niet netjes
Afspraken etc. worden op tijd doorgegeven, wachttijden zijn er nauwelijks, vriendelijk en adequaat personeel. Dus wat wil je nog meer??
Ben bij deze tandarts al vele jaren,kan niet veel beter denk ik.
nvt
Goede morgen beste tandartsen ik vind het heel goed ze doen wat jij wilt dat is wel fijn iedereen bedankt met de hartelijke groeten E.
Fijne praktijk met kundige mensen
Kruisvaardersstraat 157
5021 BC Tilburg