altijd goed
volgens afspraak geplaatst
Fijne tandarts praktijk, moest in het begin aan het systeem wennen van samen naar binnen, maar uiteindelijk is het zo wel tijd besparend en wordt je snel geholpen.
Slechten tandarts werken allemaal langs elkaar heen en de behandeling is niet goed uit gevoerd
Klant vriendelijkheid is goed , behandelingen zijn goed , de praktijk is ,netjes , en de mensen , zijn ook allemaal netjes en vriendelijk
Na dat ik had gebeld met klachten over een kies kon ik na 2 uur al komen. Na controle bleek een stukje van mijn kies gebroken te zijn en moest dat stuk verwijderd worden en toen de z\aak opvullen.
op tijd geholpen en zeer vriendelijke mensen
Makkelijk afspraak te maken, vriendelijke baliemedewerker en je wordt met zorg behandelt.
Fijne sfeer en goede behandeling
Goede zorg
Beste tandarts praktijk ooit
Nooit geen problemen gehad altijd correct behandeld
Word keurig herinnerd aan mijn afspraken . Krijg tijdens de behandeling goede informatie betreffende mijn behandeling
Accuraat, zorgvuldig, deskundig, korte wachttijden
Van de receptie tot tandarts aan toe geweldige mensen
Er wordt goed meegekeken en meegedacht. Er wordt samen naar foto's gekeken. Er wordt tijd voor je genomen zonder gehaast. Bezoek was fijn te noemen en dat is belangrijk aangezien tandarts niet meest plezierige plek is om naar toe te gaan. Niks gehoord over geen suiker eten wat ik erg waardeer; in tegenovergestelde van vorige tandarts. Zeker aan te raden als je een tandarts zoekt (of genoeg hebt van de huidige).
Mondhygiëniste Patty heeft mij super goed behandeld, denkt mee in oplossingen en mijn tanden waren stralend wit en super schoon, heel blij mee!
Toevallig vandaag een afspraak geannuleerd wegens ziekte ook daar doen ze niet moeilijk over. leuke mensen en een goede tandarts zeer tevreden.
Zorgzaam geholpen met duidelijke uitleg
Altijd vriendelijk tegen mij
Men wordt daar netjes en rustig behandeld 0
Danisha heeft mijn wortelkanaal behandeling heel wat verlicht qua angst en spanning. Ben haar dankbaar.
Fijne mensen. Beste tandarts die ik ooit heb gehad. Ik wil geen andere tandarts.
Service: prima. Vriendelijkheid: prima. Locatie: prima. Behandeling: prima. Parkeren: betaald
Kruisvaardersstraat 157
5021 BC Tilburg