goed voorgelicht. i.v.m. met een hartinfarct in het verleden zeer goed geïnformeerd over wat te doen. op advies van de tandarts ook nog advies ingewonnen bij de cardioloog. verder goede uitleg gekregen bij het plaatsen van een kroon.
In het weekend het contactformulier ingevuld, maandagmorgen voor half negen werd er teruggebeld en dezelfde dag nog werd ik geholpen.
goed geholpen en behandeld
Afspraken op tijd, goed geholpen en duidelijke uitleg. Fijne sfeer.
Beste verzorging en opvolging
Er is geen betere!
Jan legt veel uit wat er aan de h(t)and is en wat de mogelijkheden zijn. De behandelingen duren niet lang en worden zorgvuldig uitgevoerd.
Doen wat ze moeten doen. Vriendelijk & door vakmensen uitgevoerd. Ook de mondhygiënisten heeft de goede apparatuur waarmee het comfort voor mij als cliënt perfect is.
Altijd snel en goed geholpen. Deze keer tandsteen gedaan door Shelley en dat was een pijnloze ervaring.............................
goede uitleg , koffie terwijl je wacht TOP
Altijd vriendelijk en goed geholpen
Word er altijd prettig behandeld ,al ruim 35 jaar!
Vriendelijke werknemers, maar de geplande afspraak wordt wel vaak verzet.
Goede uitleg en behandeling
Tandarts denkt met je mee en geeft goede uitleg.
Een zeer prettige behandeling door alle mensen waarmee je te maken hebt. Je bent er een mens met een naam en geen nummer.
Top!
De sfeer is altijd open en vriendelijk. De behandeling verloopt altijd vlotjes: met een prettig gesprek na afloop van de behandeling.
controle gehad. mijn gebit wordt slechter. een goede en bondige uitleg gehad.
De behandelingen worden bijzonder goed en deskundig uitgevoerd. Afspraaktijden mogen stipter worden aangehouden
Kom hier al 30 jaar zijn heel vakkundig denken met je mee! Vriendelijk personeel ennhebben voor alles een oplossing!!
Na ruim 40 jaar behandelt te zijn door deze tandarts lijkt het me wel duidelijk dat wij zeer tevreden zijn en er voor elk probleem een oplossing was.
Fijne praktijk word altijd goed geholpen
Uitstekend, behoeft geen nader betoog!
Kruisvaardersstraat 157
5021 BC Tilburg