Nooit tandpijn ondervonden als gevolg van de zeer goede (soms ingewikkelde) behandelingen!
Altijd vriendelijk en je wordt er goed en vakkundig geholpen
Goede uitleg en behandeling
Mijn leven lang mijn tandarts. Ben nu 75
Vakwerk
duidelijk wat nodig was en direct geholpen op een correcte manier.
Al bijna 45 jaar patiënt van tandarts Steenbergen, dus dat zegt genoeg.
Ik heb geen ideeën
Ik kon snel terecht. Wel door drukte duurt t n tijdje voor je aan de beurt bent. Dat is op zich niet zo erg, maar ik ben best bang voor behandelingen en dan is lang wachten in de stoel niet zo fijn.
in alle opzichten klantvriendelijk en ervaren.
wordt in alle rust geholpen en de uitleg is prima
je wordt altijd door iedereen, waar ook in de praktijk, vriendelijk en meevoelend te woord gestaan. Ze hebben ook veel deskundigheid in huis.
Ik ben tevreden
nvt
Inviseble beugel gehad, boven en onder, echter voor ondergebit totaal geen meerwaarde. 1/2 jaarlijkse gebit controle > prima
Een hele goede tandartspraktijk
Op tijd en prima geholpen.
Wij komen al vanaf het begin bij Jan al zeker ruim 40jaar
Ik woon hier om de hoek, dus het is snel bereikbaar. En voor de rest is ook alles goed.
Zoals boven omschreven. Prima. Ze zijn meedenkend omtrent je verzekeringsvergoeding. En verder heel proffessioneel.
Denken mee
Nvt
Worden steeds goed geholpen
Fijn personeel en goede behandelingen
Super behulpzaam .goede ervaring
Kruisvaardersstraat 157