Fijne tandarts al 42 jaar.
Naast dat ik weleens wat moet wachten, dan wel niet in de wachtkamer in de stoel, doen ze voorderest gewoon prima hun werk.
Goede, nette praktijk.
Het mag wat persoonlijker, het is wat lopende band werk. Geen hand of kennismaking bij binnenkomst, dat soort kleine dingen. De kwaliteit van de behandeling was verder prima
Ik kom hier al vanaf mijn tiener jaren
Het is gewoon niet normaal zoals je in de praktijk ontvangen wordt in een woord SUPER
controle prothese verloopt vlot en probleemloos, herinnering aan de afspraak per mail is heel fijn.
Ik werd snel en vriendelijk geholpen
Na veel angst om naar een tandarts te gaan heeft deze praktijk ervoor gezorgd dat ik geruster mijn behandeling in ga. Gé is een super vakkundige tandarts!
In kom al circa 25 jaar bij J.Steenbergen tandarts en dit is een heel kundige up to date tandarts met de nieuwe technieken en een uitstekende behandeling van in 1 keer. Ook zijn organisatie erom heen is uitstekend georganiseerd.
Ik zou deze tandarts iedereen aanraden; geen poeha, doen gewoon wat moet/hoort!
Totaal geen pijn gehad tijdens de behandeling,
Zoals gewoonlijk waren er geen problemen.
Fijn daar
Snel, efficiënt, aardige dames, tandarts heeft humor.
Altijd goed geholpen, zeer kundige tandarts. Open in communicatie, gaat snel te werk.
In het weekend tandpijn gekregen. Maandag gebeld en kon meteen terecht. Dat noem ik service.
Kom al jaren bij deze praktijk Om precies tezijn bijna 35 jaar Zou geen andere willen
De mondhygiëniste is erg rustig en zorgt ervoor dat ik relaxter in de stoel kan liggen.
geen op of aanmerkingen ,geen lange wachtrij
Mijn behandeling is goed verlopen. Ik heb geen klachten meer.
Fijn dat controle afspraak savonds kan.
Goed behandeld met veel kennis van zaken.
Hier wordt je volgens je afspraak vlot behandeld
Kruisvaardersstraat 157
5021 BC Tilburg