De behandeling is altijd goed en snel met de juiste toelichting van wat uitgevoerd wordt.
Ik ben 45 jaren als cliënt bij deze tandartsenpraktijk aangesloten en evenzo als klant behandeld! Wijzigingen aan mijn gebit zijn zodanig uitgevoerd dat ik gedurende deze jaren, na de behandeling, met tevredenheid & welbevinden en zonder persoonlijk ongerief de praktijk uit kon lopen.
Goede uitleg, vriendelijk en ze weten wat ze doen
Goede begeleiding als er iets gedaan miet worden. Duidelijke afspraken.
Bij binnenkomst gelijk aan de beurt. Fijne medewerkers, tandarts in opleiding en tandarts. Duidelijke uitleg gehad en op een prettige manier behandeld
Ik ben in de loop der jaren steeds angstiger geworden voor de tandarts, maar daar wordt wel rekening mee gehouden.
Vakkundig en aardig
De tandarts en het personeel zijn heel vriendelijk, begripvol en heel deskundig.
Vriendelijke mensen en geweldig geholpen!
Snelle en adequaat gehandeld
Tandarts een man met veel ervaring en wat buiten zijn competentie valt stuurt hij door naar de kaakchirurg. Tandarts communiceert heel weinig met mij als cliënt en praat allen maar over lam en zuiglam. Tand gebroken door eten van lamstamina in Griekenland. Wat ook opvalt is een bewakingscamera hangt in de behandelkamer zonder vooraf waarschuwing
Prettige omgeving om daar mijn controles te laten doen
Fijne, klantvriendelijke praktijk met deskundige medewerkers.
Super vriendelijk en top tandarts praktijk beveel het iedereen aan.
2 seconden in mijn mond gekeken,daarna in discussie met assistente "alsof ik niet aanwezig was" over tijden van afspraak. Tegen mij geen woord gezegd.
Super geholpen door Agnes ! Toppertje
Ondanks mijn angst, valt het altijd mee. Vriendelijke mensen in de praktijk. En...gelukkig alles weer oké!
Zowel assistente als tandarts waren deskindig en dachten met mij mee
Ontspannen vriendelijk en professioneel
Altijd correcte behandeling
Mijn ervaring is dat ik nooit sta te springen om naar de tandarts te gaan maar het is wel heel fijn dat mijn mondgezondheid goed is. Dit komt door de prima mondzorg van Tandarts Steenbergen en de mondhygiëniste die 2x per jaar mijn gebit goed controleren en schoonmaken. Resultaat geen klachten en prima gebit.
Super snel geholpen zefs zonder afspraak
Een prettige omgeving Vriendelijk personeel
Kruisvaardersstraat 157