Gewoon een recht toe recht aan behandeling. Vriendelijke ontvangst en snelle afspraak kunnen maken. 3 sterren voor de behandelkamer enkel en alleen ivm de privacy. Ik vind het niet echt prettig (echt niet!) als ik in de kijk lig. Dit zou voor mij compleet mat glas mogen zijn. Verder zou ik het op prijs stellen om niet na elke contact deze mail te ontvangen. Goed is goed.
De mensen die er werken zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. natuurlijk is de kwaliteit top. Hele fijne ervaring om zo goed geholpen te worden.
Altijd heel vriendelijk en snel behandeld zonder dat het allemaal ‘versneld’ voelt.
Netjes, correct en van alle markten thuis.
Gewoon top
Heel vriendelijk en goede surves
Vriendelijk, meedenkend.
Ik had last van een tand. Ik kon meteen komen. Probleem opgelost.
Helemaal goed
Geen toelichting ben super content met de mondhygiëniste en tandarts
Snelle en goede service
Er is altijd vriendelijk personeel en word altijd goed geholpen en er word vooraf besproken wat de behandeling zal zijn en wat de kosten kunnen zijn hiervan.
kom er al jaren nooit geen klachten altijd netjes behandeld ik geef jullie een 10
Er wordt goed overlegd wat te doen bij problemen. Nette behandeling.
fijn en snel geholpen met een redelijk ingrijpende behandeling waarbij zowel duurzaam als esthetisch goed is gekozen welke mogelijkheden er waren. ben blij met het resultaat.
Mijn ervaring is fantastisch!! Ik ben bang voor de tandarts en dit is dankzij mijn nieuwe tandarts bij van Steenbergen zo goed als weggegaan. Goed uitleg voordat er wat gedaan wordt. Weinig pijn en hele vriendelijke mensen allemaal. Echt een aanrader!!!
gemoedelijk
mijn ervaring is ,vriendelijke mensen ,en snel aan de beurt.
Ik kwam voor nieuwe protese boven onder allemaal goed gegaan. Het enigste wat ik beetje lastig vond voornamelijk te combineren met werk waren de vijf afspraken die ik had ongeveer om de twee wk waarvan sommige echt vijf min ofzo zijn. Maar verders aardige mensen die hun vak verstaan
Zowel tandarts als mondhygiënist zeer kundig, alle ruimte voor vragen, kwaliteit van de geleverde zorg prima! Ook afspraken maken verloopt soepel en correct. Vriendelijke medewerkers.
Afspraak was een half jaar geleden gemaakt (ivm verhuizing) en we werden mooi op tijd geholpen. Personeel was vriendelijk.
Sneleren
Snel