Op tijd / vriendelijk/ gericht/ adviserend/ professioneel
Ik vind Dat Alle dokters die ik mee gewerkt lief sign. en mee gehulpen tot einde weg. Dank u wel voor uw aandacht
Aardige en vriendelijke mensen werken bij jullie!
Zeer vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en zorgzame behandeling.
Fijne tandarts met veel geduld en alles goed uitgelegd van te voren en tijdens de behandeling
Ze nemen de tijd en denken gericht mee met je als je een probleem hebt met een van je tanden of kiezen. Ze nemen ook de tijd als je meerdere vragen hebt.
De vullingen van mijn voortanden waren aan vervanging toe. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat. Ook de service aan de balie, de tandartsassistenten en tandarts was heel fijn.
Doordat er een stuk van mijn hoektand was afgebroken, deze was gespleten , had ik een lelijk bovengebit. Dit werd netjes vakkundig opgelost door de tand te herstellen en op te vullen met composiet. Ik durf weer breed te lachen!
tevreden over de behandeling
Mijn pleegzoon met een verstandelijke beperking super geholpen, hij had 5 kronen nodig. Vroeger ging hij altijd naar het radboud ziekenhuis onder narcose naar de tandarts. Sinds 10 jaar bij Jan en dat gaat helemaal prima.
Vriendelijk personeel, deskundig personeel..
Fijne praktijk, altijd goed en vriendelijk en behulpzaam Ik ben dik tevreden
Wachttijd tussen de behandeling van de assistente en de tandarts mag wat korter
Ik ervaar tandarts Steenbergen als zeer vriendelijk. Ze nemen de tijd voor je en luisteren goed als je vragen hebt. Ook als je angstig bent voor de tandarts ben je daar aan het juiste adres. Ze stellen je gerust als je angstig bent. Als je belt voor een afspraak kan je in de meeste gevallen snel terecht.
Fijne tandarts en heel vriendelijk en hulpzaam en mee denkend
Zowel ontvangst controle en reiniging goed en netjes
Vriendelijke ontvangst en precies op afsproken tijd geholpen.
Ik ben tevreden
Top.