Het team is zeer klantvriendelijk en bestaat uit experts in mondverzorging. Zeer positieve recente ervaring bij controles, mondhygiënist en het krijgen van een kroon.
Zeer goede tandarts, ook zeer goede mondhygiënisten en vriendelijk personeel
vriendelijk goedeuitleg geduldig
Ik heb vertrouwen in de behandeling die ze mij geven.
Ik ben een nieuwe klant en kon snel terecht! Daarna ben goed behandeld. Snel en vakkundig! Bedankt
altijd aardig en vriendelijk en goeie uitleg wat de mogelijkheden zijn
Professioneel, vriendelijk, top tandarts
Altijd fijn geholpen..!
Geen lange wachttijd.
Fijne tandarts al 34 jaar patiënt daar.
Sinds ik bij Mondzorg De Villa ben, valt het mij op dat er steeds weer nieuwe stappen worden gemaakt naar patiëntgerichtheid en pijnloze behandelingen. Ruud en zijn vakkundige team gebruiken de nieuwste technologieën in de tandheelkunde en dit geeft me als patiënt een prima gevoel ! "Alles voor een glimlach" wordt hier werkelijkheid.
Stukje tand afgebroken, kon de eerst volgende werkdag terecht en vakkundig gemaakt.
Fijne praktijk: toegankelijk, deskundig, betrouwbaar en met een menselijke maat
Wordt altijd netjes geholpen Als er iets is kan ik altijd even tussendoor Echt Super
Altijd een herinering via e-mail vd afspraak,en altijd in voor een leuk gesprek en een gentle.
Ze zijn altijd echt super lief, aan de balie ze tonen interesse en doen hun werk goed. Ze zijn professioneel, en de locatie zelf is ook super fijn om in gecheckt te worden! Ik heb hier nog nooit een slechte ervaring gehad en raad het echt aan om hier heen te gaan als je een tandarts zoekt!
Tevredenheid over alle aspecten van hun praktijk en diverse onderwerpen...
Ik ben goed ingelicht wat en waarom de tandarts ging doen en op zeer prettige behandeld , ook door administratief medewerkend personeel in een prachtig pand : chapeau in alle opzichten!
X
Goede aandacht, tijd en moeite
Fijn, meedenkend
perfect
Als zus praat ik voor .... Ze is erg gesteld op tandarts Ruud. Hij is haar door de jaren heen steeds beter gaan begrijpen ook prettig in bejegening naar ... Is ook duidelijk naar de assistentes dat ze niet mee moet praten of adviseren naar .....Goed bedoeld .Maar Ruud zorgt voor duidelijkheid en hij is degene die communiseert met ... Wel is duidelijk dat er de laatste jaren veel nieuwe, jongere assistentes zijn die niet altijd correct zijn in hun bejegening.Door voorbij te gaan aan de verstandelijke beperking van ... en mij als begeleiding te negeren . Nicole ,is de assisente die altijd vriendelijk is en correct in bejegening en goed rekening houdt met communiceren naar...en met goed in overleg inplannen van afspraken. jongere/nieuwe assistentes moeten hiervan leren!! Wachtkamer: storende krakende bank en continue die telefoontjes die afgaan bij balie. In wachtkamer krijg je alles mee wat men daar bespreekt. Daar mag wel meer aandacht voor komen. In de wachtkamer mag toch wat meer rust zijn voor de wachtende patienten!!
Graafseweg 232
6531 ZZ Nijmegen