Vanaf het allereerste contact voelde het vertrouwd. Voor de intake werd voldoende tijd uitgetrokken. Er werd een duidelijk behandelplan voorgelegd. Zowel in tijd als in kosten. De afspraken verliepen keurig op tijd. Ik ben onder de indruk van de kennis en vaardigheden van mijn implantoloog Zygogiannis. Over het eindresultaat ben ik meer dan tevreden. En voor mij belangrijk: Alles verliep in een ontspannen sfeer.
Wist niet wat ik moest verwachten maar alles werd duidelijk uitgelegd. Men is vriendelijk en meelevend. Na de ingreep nog een telefoontje gehad met de vraag hoe het ging.
Prettige ervaring en goed advies.
een telefoontje direct afspraak
Snel aan de beurt, prettig geholpen, ondanks dat ik het best spannend vond, was ik toen best ontspannen
Uiteindelijk goed gekomen
Ben al 25 jaar bij hun onder behandeling en ben zeer tevreden
De ablatie moet nog gebeuren op 8 april
Neemt de rust om mij gerust te stellen
Je wordt altijd keurig op tijd geholpen en krijg duidelijke uitleg wat men gaat doen. Ze stellen je gerust voor en tijdens de behandeling.
Hele fijne ervaring profensionele mensen die weten waar ze mee bezig zijn.
erg kundig en vriendelijk. En ze nemen de tijd voor de pacten.
Persoonlijk, eerlijk, deskundig wat je verwacht van een implantoloog
zeer deskundig, snel en accuraat
De mondhygiëniste heeft mijn prothese zorgvuldig bekeken en zn schoongemaakt. De tandarts was in enkele seconden klaar en gaf aan dat ik in aanmerking zou kunnen komen voor een nieuwe prothese. Toen ik aangaf even te wachten ivm algehele gezondheid hoorde ik niet hoe/wie ik moet benaderen voor zijn advies.
Mijn ervaring is uitstekend.
Zeer goede uitvoering alleen was de prijs vreselijk hoog voor alleen hechtingen verwijderen 2 minuten werk betaalde je al iets van €35,00 wat ik onzin vind dat zou bij de prijs in moeten zitten want dat is al hoog genoeg.
Vriendelijk en deskundig personeel
ik word altijd netjes en zorgvuldig behandeld,anders had ik na al die tijd wel een andere inplan.teloog opgezocht
Goede behandeling, heldere uitleg van de verschillende onderdelen van de behandelroute. Er wordt goed werk geleverd.
Een implant is niet goedkoop, maar de behandeling en nazorg zijn uitstekend. Ook nooit geen klachten gehad.
Nemen de tijd voor hun klanten en geven een snelle en correcte service.
Mijn ervaring met Chabba Pingitzer is zeer positief. Hij is heel kundig en klantgericht.
Zeer klantvriendelijk en professioneel.
Kundig en fijn personeel die voor een”10”gaan, moest daarom wel 3 x terug moeten komen.
Dorresteinseweg 16 B
3817 GC Amersfoort