Nog onvoldoende vertrouwen of ik bij deze tandarts ook goed zit.
Goed. Altijd vrolijke en behulpzame receptionistes en tandartsen. Je krijgt er altijd een goede behandeling. Niets op aan te merken.
helemaal goed ga zo door
Tandarts Janneke Heeft mij al verschillende malen geholpen. heeft alle geduld vooral heel fijn met t plaatsen van die dingetjes in je mond plaatsen voor rontgenfoto, Alles wordt goed overlegd en uitgelegd. Aangezien ik niet snel kan nadenken voor licht hersenletsel, werkt zij rustig! en kan ik alles goed bijbenen..
Zeer fijne Tandartspraktijk. Een aanrader.
Ik heb goed ervaren.
Zoals altijd goed en snel geholpen
Mooi op tijd geholpen, goede uitleg en vervolgtraject besproken.
goede behandeling en goed voorgelicht.
Ik voel Mij zeer prettig in deze praktijk, goede tandarts
Tevreden
Vriendelijke en vakkundige behandelingen' Voor fabricage kronen maken ze scans van de tanden en kiezen, die software-matig verwerkt worden tot perfect passende kronen.
Kundige en zeer vriendelijke tandarts en een merkbaar prettige samenwerking met de assistent
Ik ben erg tevreden vrede dankjewel allemaal
Vriendelijke en professionele houding .
Persoonlijke aandacht en goed advies.
Blij met het online plannen van een afspraak. Mooie en vriendelijke tandartspraktijk
Niks aan bovenstaande toe te voegen.
Wacht nog op begroting/offerte van Facings herstellen.
Altijd vriendelijk, klantgericht.
Na vervelende ervaringen bij mijn vorige tandartsen doet het me deugd dat het ook anders kan. Leuke fijne vriendelijke mensen..
Vriendelijk, kundig
Tandarts Walter is een uitstekende tandarts. Werkt rustig en toch vlot. Altijd op tijd en met goed gemoed en een grapje tussendoor is het gewoon bijna leuk om naar de tandarts te gaan. Mijn dochter was vroeger bang voor de tandarts tien ze klein was maar heeft nooit meer veel angst gehad toen we bij Walter Kwamen.
Ben zeer tevreden
Dorresteinseweg 16 A