Goede uitleg wat ze gingen doen
Zeer deskundige tandarts en mondhygiënist. Vriendelijk bovendien
Fijne tandarts veel tandartsen mee gemaakt deze is top.
Zie er altijd tegen op maar blij als ik geweest ben
Ik heb al een tijdje pijn, maar na hun behandeling voel ik me nu een stuk beter.
Bij elk bezoek altijd een vriendelijk welkom, En altijd vakkundig geholpen, duidelijke adviezen en uitleg. Top
Altijd vriendelijk te woord gestaan. Ben zelf erg bang voor tandartsbehandelingen, maar de medewerkers van de kliniek, en met name ook van de implantologie, zorgen ervoor dat ik toch de behandelingen altijd heb durven aangaan.
Adequate hulp.
4 lange sessies gehad vw renovatie van mijn gebit. Al de 4 sessies zijn prettig en goed verlopen
Heel goed
Blij met mijn Tandarts, kom er al jaren Krijg altijd goed advies en hulp
Fijne tandarts en een hele goede praktijk. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Zeer goeie ervaring… aardig en vakkundig
Goede afspraken, strakke agenda. Fijne tandartsen en assistente . Hygienisch en efficient, maar ze nemen wel de tijd voor je.
Tevreden
Bejegening van medewerkers is vriendelijk en ze zxijn behulpzaam. Helaas zit ik in deen rolstoel. De drempel van de ingangsdeur is hoog. Suggestie een drempelhulp neerleggen (bij bouwmarkten te koop). Dat is makkelijk om er zonder hulp met de rolstoel overheen te komen en ook makkelijk voor kensen met rollator. Als je van de oprijbrug komt dan is de stoep best kort. Een rubvemat op de oprijbrug zou makkelijker rijden en ook voor rollators. Het is stroef ook bij nat weer. De traplift is ook goed.
het is helemaal goed bij deze praktijk
Ik was erg zenuwachtig voor mijn implantaten. Maar alles wordt goed uitgelegd. Super gewoon
Tandarts (mevr van Dijk) is erg vriendelijk en kalm. Hierdoor is de behandeling heel prettig. Je merkt dat de assistent en de tandarts een team zijn hierdoor is het ook gezellig in de behandelkamer.
zeer bekwaam en vriendelijk verstand van zaken
Mondhygiëniste was heel vriendelijke en attente dame .
Geen problemen ondervonden.
Met plezier en vertrouwen naar de tandarts, wat valt er nog meer te zeggen?
Dorresteinseweg 16 A
3817 GC Amersfoort