Soms mogelijkheden tussendoor
hele fijne praktijk met goede tandarts,
Goede vriendelijke en professionele bejegening kundige zorg en vooral pijnloos.
Ik ben heel kundig en plezierig behandeld door de tandarts
. Aardig, behulpzaam, vriendelijk en deskundig!
Enthousiaste , vriendelijke en deskundige behandeling
Altijd vriendelijk en duidelijk wat er gaat gebeuren
Ik kreeg een duidelijke uitleg over de behandeling en begroting. Het eind resultaat ziet er goed uit alleen niet wat ik er van verwacht had. De frame prothese kan ik niet dragen tijdens een maaltijd. Dit was juist mijn opzet. Er zijn een aantal keren correcties aan gebracht echter zonder goed resultaat. Ik denk dat mijn verwachtingen te hoog waren. Ik ben altijd uiterst correct geholpen waarvoor dank.
Netjes en keurig behandeld
Altijd druk lastig afspraak maken. Tandarts prima
Ik ben zeer tevreden over de professionele behandelingen, die ik tot nu toe bij Dorresein gehad heb.
Ik voel me op mijn gemak en word ook goed voorgelicht over de stappen die gedaan gaan worden. Alles word in goed overleg gedaan. Ik hou er niet van om naar de tandarts te gaan maar tandheelkunde Dorrestein maakt deze ervaring anders voor mij.
De vragenlijst is wat mij betreft veel te lang. en een veld verplicht stellen zou ik niet doen.
Prima behandeld
De medewerksters zijn vriendelijk en leggen alles goed uit.
Een prima praktijk met gemotiveerde en professionele medewerkers
Manon is een geweldige tandarts. Super die samenwerking met assistente. Sfeer op de werkvloer voelt superfijn
Heb dit jaar iets te veel in de stoel gezeten bij deze kliniek. Lag niet aan de kliniek maar aan de staat van mijn gebit. Al met al is het een fijne kliniek met alle facetten van de tandheelkunde on een dak heeft. Met name dat heeft ons te doen besluiten deze kliniek te kiezen. Tot op heden hebben we daar geen spijt van.
Gelet op de verschillende behandelingen is mijn conclusie positief, daar mijn niet optimale gebit goede zorg ontvangt
Een operatie van 340 euro's verrichten, zonder vooraf te melden dat daar een fikse rekening op volgt. Ik vind dat ver beneden de maat.
Ik heb uitstekende ervaringen met alle medewerkers. Van de dames aan de balie tot de mondhygiënisten. Vooral de dames aan de balie zijn altijd aardig, vriendelijk en meedenkend.
zie onderstaande punten. Bij laatste vraag boven Persoonlijke gegevens: wie wordt bedoeld met 1 of 2?? Is niet duidelijk, ik heb maar wat ingevuld
Afspraak maken verloopt prima, je word voldoende aan de datum /tijdstip herinnert, prettig e manier van balie ontvangst. Behandeling to the point!
Betrokken hulpverleners
Vandaag ontving ik een nota waarop: consult, niet zijnde periodieke controle ad € 26,75. Hoezo? U kunt blij zijn dat ik langs kom, zodat er omzet gegenereerd kan worden. Waanzinnig!
Dorresteinseweg 16 A
3817 GC Amersfoort