Ik vond ze zeer behulpzaam en vriendelijk, duidelijke uitleg
Goede service en duidelijke communicatie. Soms wel lang wachten in de wachtkamer
Overall goed ervaring.Alles werd netjes uitgelegd.
Fijne aardige mensen
Over het algemeen hele aardige medewerkers, af en toe werd er wel heel hard en pijlijk gewerkt maar over het algemeen een goede ervaring
het is een fijne orto
Onze drie dochters zijn in behandeling. We ervaring de behandelingen als prettig en vakkundig.
Goed geholpen en weer een mooi gebit.
K kwam hier binnen en werd meteen gecheckt hoe alles zat en heel veel dingen die k bij mijn vorige ortho niet kreeg k heb hier een goed gevoel over
Mijn kinderen worden altijd goed geholpen , er wordt naar je geluisterd en goed overlegd wat er nodig is. Ik vind de orthodontist ontzettend prettig. Ook de assistentes zijn altijd begripvol en behulpzaam. Als er een minpuntje is dan de openingstijden. Die mogen iets ruimer bijv om 8.00 al kunnen bellen zou fijn zijn en eventueel een mogelijkheid om digitaal je afspraak te maken/verplaatsen zou een tip zijn .
De mensen zijn vriendelijk en t gaat rap en soepel
Het is gewoon prima alleen moet je gewoon lang wachten voordat je aan de beurt bent en als het druk is kun je nergens zitten want er zijn te weinig stoelen
Originele beoordeling
Het duurt lang ben al 5 jaar bezig met mijn beugel en ben er wel klaar mee ze doe je ook iedere keer pijn aan je tanden
Ze leggen alles goed uit wat er gaat gebeuren stap voor stap en leggen uit wat ze gaan doen
De orthodontisten zijn aardig en helpen goed
Onze ervaring bij deze praktijk is goed. We worden altijd vriendelijk geholpen en de orthodontisten zijn erg kundig.
Er wordt duidelijk gezegd wat er gebeurt
???
Ik heb een prima ervaring bij deze orthodontist. Ze zeiden wel een jaar voordat mijn beugel er daadwerkelijk uit mocht al dat hij eruit mocht.
Heel vriendelijk personeel hangt een leuke sfeer en altijd heel erg behulpzaam
Ik heb circa 3.5 jaar een slotjesbeugel gedragen voor het rechtzetten van mijn tanden. De behandeling is goed verlopen en ben telkens geholpen door vriendelijke, kundige medewerkers. Ik ben tevreden met het eindresultaat.
Het is makkelijk om een afspraak te maken en de behandeling is snel.
Fijne plek, vriendelijk personeel en een goed resultaat!