De afspraken zijn punctueel en verlopen prima, ook wordt er duidelijk verteld hoe alles gaat verlopen een waarom.
Er is niet veel aan te merken alleen soms Dee het een beetje pijn in mijn mond.
Fijne begeleiding
ik word altijd goed geholpen en vriendelijk behandeld en ben tot nu toe tevreden met het resultaat
Ging goed het personeel is heel aardig En de tijden kwamen altijd goed uit
Alles duurt heel lang. De wachttijd voor de afspraak is al vrij lang. Vervolgens lig je vaak nog lang in de stoel te wachten. En het traject van het rechtkrijgen van de tanden is lang en niet goed doordacht in mijn ogen. Acties hadden eerder moeten gebeuren en niet pas als ik zelf meerdere keren ernaar heb moeten vragen.
Ik beugel vanaf groep 7 tot aan nu het 3e jaar, flinke periode dus.. en ik heb nooit gedacht van: 'Ik heb er geen zin in'. Omdat het personeel altijd heel vrolijk is. Ik ben trots op mijn gebit en heb dit te danken aan deze orthodontist.
Geen minpunten te noemen. Gewoon ok
Goed ervaren
Allebei mijn kinderen zijn hier in behandeling (geweest), mijn dochter met een erg complexe indicatie. Ik ben erg tevreden.
Ben nu een jaar in behandeling en alles is heel duidelijk. Goede uitleg en erg vriendelijk!
Wat ze doen, doen ze goed. Alleen controles zijn echt te vaak, 1x in de 4 weken, waardoor je op het laatst niets meer vergoed krijgt. Terwijl 1x in de 6 a 8 weken controle ook meer dan voldoende is. Neem dus het heft in eigen handen.
Super geholpen als volwassen vrouw. Geluisterd naar mijn wensen
Het is een fijne ervaring ze zijn aardig en rustig ze helpen goed en ze zeggen wel goed wat ze gaan doen en hoe en of het pijn doet of niet.
Ik vind het hier heel fijn. Ik ben super blij met het resultaat tot nu toe van mijn beugel, met de hulp van alle mensen hier. Iedereen is hier super aardig en zorgzaam, dit geeft mij een fijn gevoel. Ik ben blij dat ik hier naar de orthodontist ga.
Soms doet het wel pijn, maar vaak niet
Prettig contact en behandeling
Ja verderrest goed
Ik krijg altijd paar dagen van tevoren een mailtje voor wanneer mijn afspraak is
De orthodontisten en assistenten zijn altijd heel aardig en zeggen vaak wat ze doen en dit vijd ik heel fijn, er is wel vaak weinig plek dus dat is niet heel fijn als er iets fout gaat
Wij zijn ver over het budget van onze verzekering heen gegaan zonder dat hier iets van gezegd wasp
Heel fijne Orthodontisten praktijk
je word goed geholpen vragen worden beantwoord. Net geen 5 sterren omdat het meestal beetje uitloopt. Voor de rest is alles goed !
Goed tot nu toe