Na een ontevreden ervaring bij een andere partij, waar ik me niet gehoord voelde en er niet mee werd meegedacht, ben ik overgestapt naar [naam advocatenkantoor]. Wat een verschil! Hier krijg ik wél de aandacht en expertise die ik zocht. Alles wordt snel opgepakt, adviezen zijn helder en er wordt écht meegedacht. Ik ben vooral superblij met de begeleiding van mevrouw Kaars – zij is professioneel, betrokken en weet precies wat nodig is. Een absolute aanrader voor iedereen die een letselschadezaak heeft. Dankjulliewel voor de fijne samenwerking Groetjes Fouad
Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening die het bureau Brugman met name mw. mr. L. van Diepen i.v.m. het tragisch ongeval en overlijden van onze dochter voor ons heeft betekend. In voorkomende gevallen zullen wij Advocatenkantoor Brugman als deskundig en klantgerichte dienstverlener aanbevelen.
Charlotte is een fijne advocaat waar ik heel fijn contact mee had! Ze nam alle tijd voor me.
Wij danken u voor het plaatsen van uw mooie review! Met vriendelijke groet, Het team van Brugman Letselschade Advocaten
Professionele medewerkers
Geachte mevrouw Brunsveld, Wij danken u voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Het team van Brugman Letselschade Advocaten
Deze advocaat voelde zeker wel goed aan. Als een steuntje in de rug. Het was wel wat lang wachten, maar uiteindelijk hebben wij onze zin gekregen.
Beste Romy, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Dat waarderen wij zeer! Met vriendelijke groet, Het team van Brugman Letselschade Advocaten
Na aanleiding van een ongeluk en medisch ongemak bij onze 1 jarige zoon heeft Brugman een prima afhandeling en resultaat gehaald voor onze zoon. Het contact en het menselijke aspect werd ook goed gewaarborgd.
Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review! Met vriendelijke groet, Het team van Brugman Letselschade Advocaten
Wij zijn heel goed bij gestaan door brugman letselschade met een geschil tegen de gemeente Betreffende een val door losliggende tegels Gemeente probeerde zich er makkelijk van af te maken maar brugman letselschade gaven niet op en hebben ervoor gezorgd dat er een passende schadevergoeding kwam En waren erg betrokken
Deze advocaten werden mij aanbevolen en ik heb er zeker geen spijt van. Mijn zaak werd deskundig en best wel snel naar tevredenheid opgelost
Werd aangereden door een auto met de fiets waarbij de veroorzaker zich tegenover mij afhoudend hwas. Kwam online met Brugman Letselschade in verbinding en hebben van A tot Z alles keurig netjes afgehandeld .
Beter kan het niet. Kort gezegd top
Mijn man en ik zijn zeer goed geholpen en op een prettige manier. Als wij vragen hadden, konden wij altijd een beroep op hun doen. Vooral een compliment voor onze contact persoon, Mr. Iris Kamphuijs Ik kan het iedereen aanbevelen.
Ze doen hun beste om als wij zo veel mogelijk hoge bedrag te krijgen of ontvangen Ze zijn lief en betrouwbaar mensen en helpen Ze direct en wat ik mooie en fijn is dat ze geen geld had ze van mijn gekregen of hadden ze mij gevraagd om ik hun kosten te betalen Top service en top en aardig mensen! HOU ZO VOL. Ik ben blij
Mijn ervaring met Brugman Letselschade Advocaten is zeer goed. Het dossier werd snel opgepakt wat leidde tot een snelle afhandeling. Ik werd deskundig bijgestaan en er werd helder antwoord gegeven op mijn vragen. Mocht het een volgende keer nodig zijn dan zal ik Brugman zeker nog eens benaderen.
Alles keurig geregeld en goed op de hoogte gehouden toen zaak onder behandeling was
Wij danken u voor het achterlaten van uw review! Met vriendelijke groet, Het team van Brugman Letselschade Advocaten
In december 2022 betrokken geraakt bij een verkeersongeval en mij laten bijstaan door mevrouw L. van Diepen. Ik heb de bijstand als zeer fijn ervaren. Er is snel een voorschot gerealiseerd om onder andere mijn medische kosten te betalen. Het contact met de verzekeraar is uit handen genomen waardoor ik mij volledig op mijn herstel kon richten.
Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review voor ons kantoor! Met vriendelijke groet, Het team van Brugman Letselschade Advocaten
Ik ben zeer goed geholpen door dit bedrijf, er werd altijd spoedig op mijn vragen gereageerd en kreeg ik overal een duidelijk antwoord op. Alle kostenposten werden meegerekend in het proces en werd er alles aan gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen. Mijn dank hiervoor! Mocht ik in de toekomst hulp weer hulp nodig hebben zal ik zeker terugkeren naar dit bedrijf.
Wij danken u voor deze mooie beoordeling die u ons heeft gegeven. Dit waarderen wij zeer! Met vriendelijke groet, Brugman Letselschade Advocaten
Zijn kundig vriendelijk en doortastend
Mevrouw Blaazer heeft mij fantastische ondersteuning geboden bij mijn letselschade traject. Een goede en een duidelijke werkwijze, goede manier van communiceren en overleggen. Ben het hele proces goed geholpen. Nogmaals bedankt!
Bedankt voor het achterlaten van uw review. Mevrouw Blaazer heeft u met genoegen bijgestaan in uw zaak! Met vriendelijke groet, Het team van Brugman Letselschade Advocaten
Als slachtoffer van een motorongeval ben ik goed bijgestaan door Brugman. Op basis van mijn klachten en tekortkomingen heeft mijn advocaat alles op alles gezet om mij tot mijn recht te voorzien.
Ik heb letsel opgelopen na een autoongeluk. De verzekeraar liet mij in de steek. Brugman advocaten heeft de zaak opgepakt en keurig afgehandeld.
Vanaf het eerste contact over de schadeletsel kwestie was de dienstverlening menselijk, invoelend en zakelijk professioneel. Gedurende het gehele traject ben ik op correcte wijze ongevraagd op de hoogte gesteld van de stand van zaken. Elk van de betrokken advocaten, juridische medewerkers en administratief personeel blonkt uit in duidelijkheid.
Beste Errol, Wij danken u voor het achterlaten van uw mooie review. Fijn om te vernemen dat u onze bijstand als positief heeft ervaren en u ons kunt aanbevelen aan anderen. Met vriendelijke groet, Het team van Brugman Letselschade Advocaten
Super bedrijf komt na waar ze voor staan
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review. Dit waarderen wij zeer! Met vriendelijke groet, Brugman Letselschade Advocaten
Jullie hebben mij heel goed kunnen helpen, op het bereikbaar zijn na. Als ik na een tijdje contact wilde opnemen met mijn advocaat dan lukte dat lastig.
Wij vinden het fijn om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben bijgestaan in uw letselschadezaak. Verder geeft u aan dat de bereikbaarheid beter kan. Fijn dat u dit aangeeft en daar gaan wij zeker mee aan de slag intern. Nogmaals veel dank voor het achterlaten van uw review en wij wensen u al het goed voor de toekomst toe. Met vriendelijke groet, Het team van Brugman Letselschade Advocaten
Zeer nuttige advies ontvangen. Daarnaast werden wij stap voor stap meegenomen in het proces. Dit is zeer gewaardeerd, derhalve 4 sterren.
Adam Smithweg 4
1689 ZW Zwaag