Marco is zeer deskundig en begeleid je van A tm Z door het gehele traject heen. Hij komt zijn afspraken altijd na en reageert snel op vragen. Daarbuiten is hij een bijzonder aardige correcte man. Ik kan hem absoluut aanbevelen.

Erg tevreden

Erg tevreden met het traject die ik heb doorlopen bij de Groene Hypotheekadviseurs. Door de juiste uitleg heb ik weloverwogen keuzes kunnen maken. Ondanks dat het leek alsof half Nederland een hypotheek wilde afsluiten, kreeg ik altijd een snelle reactie. Zelfs in de avond of in het weekend.

Aanrader

De adviseur heeft ons buitengewoon deskundig, geduldig en zorgvuldig bijgestaan in elke stap naar ons nieuwe huis. Buiten zijn expertise is het een ongelooflijk sympathieke man. Dikke aanrader.

Deskundig en groen advies

De adviseur is ter zake kundig. Hij luistert goed naar je wensen, denkt met je mee en komt met verschillende voorstellen. Hij reageert snel en adequaat op mails en vragen.We hebben een gunstige en groene hypotheek afgesloten.Bovendien is hij heel aardig en attent.

Deskundig en groen advies

Top advies!

Wij zijn uitermate tevreden over de adviezen mbt de aankoop van ons nieuwe huis. De adviseur heeft ons plezierig, vakkundig, met raad en daad bijgestaan waardoor het aankoop proces begrijpelijk en vlekkeloos is verlopen. Hartelijk dank! Van harte aanbevolen.

Deskundig,duidelijk,betrokken

De adviseur is een deskundig persoon die zijn uiterste best doet om een op maat gesneden hypotheek te vinden. Hij is goed bereikbaar en duidelijk bij vragen. Een echte aanrader.

Onder de indruk!

De adviseur heeft ons geholpen bij een financiering die niet standaard was. Van a tot z aan de hand meegenomen en begeleid tot in de puntjes. De adviseur gaat door het vuur voor zijn klanten. Wij zijn meer dan perfect geholpen en zeer onder de indruk van zijn betrokken werkwijze.

Vriendelijk & duidelijke uitleg

We hebben naast de verbouwingshypotheek ook onze hypotheek laten oversluiten. Het proces verliep super vlot en duidelijk. De adviseur is altijd goed bereikbaar en kan snel schakelen. Wij vonden het heel prettig om wederom door hem geholpen te worden in de zoektocht naar de juiste geldverstrekker.

Review

De adviseur van De Groene Hypotheekadviseurs werd ons aangeraden door een familielid die erg blij was met wat hij voor hem en zijn gezin betekend had. Wij hebben onlangs ons eerste huis gekocht en de adviseur heeft ons geweldig begeleid in dit proces. We konden met al onze vragen bij hem terecht en kregen vrijwel altijd dezelfde dag nog een duidelijk en uitgebreid antwoord. Hij heeft de hypotheekaanbieders-jungle, inclusief alle reglementen en haken en ogen, voor ons overzichtelijk gemaakt waardoor wij met veel meer vertrouwen de woningmarkt betraden. Het fijnste aan zijn begeleiding vonden wij dat hij nauwkeurig de verschillende prijzen en voorwaarden van een groot aantal hypotheekverstrekkers uiteenzette zodat wij een weloverwogen keuze konden maken.

Fijne samenwerking

De adviseur is vakkundig, snel, betrokken en denkt in mogelijkheden. Transparante en eerlijke communicatie. Hij handelt snel en is altijd bereikbaar. Fijne samenwerking, top adviseur

Review

Erg goede ervaring

Wij zijn louter positief over de hulp en diensten die wij van de adviseur hebben mogen ontvangen. Het gehele proces van start tot eind heeft hij uitstekend begeleid, hij nam alle tijd voor onze vragen en speelde snel in op eventuele wijzigingen of antwoorden van financieel verstrekkers. Zelfs in de avond en in de weekenden berichtte hij ons om de gang van zaken snel en goed te blijven begeleiden. Communicatief vaardig en een fijne en eerlijke vent.

Zeer tevreden!

De adviseur heeft ons tijdens het hele proces uitmuntend bijgestaan. Altijd bereikbaar, snel en helder in de communicatie, vriendelijk en deskundig. Wij zijn heel erg tevreden over het advies en bevelen hem van harte aan!

Absolute aanrader

Absolute aanrader

Zeer goed en deskundig advies op maat gekregen. Erg prettig in het contact en steeds een snelle en adequate reactie op vragen. Duurzaamheid is een waarde die telt, dat was voor ons ook belangrijk. Het is soms ingewikkelde materie, zo'n hypotheek, en de adviseur moedigde ons aan goed door te vragen totdat echt alles duidelijk is. Top!Wij bevelen de Groene Hypotheekadviseurs van harte aan!

Prettig contact, vlotte actie en hypotheek op maat

Onze makelaar gaf ons de tip om met de adviseur van de Groene Hypotheekadviseurs in gesprek te gaan. Daar hadden wij direct een goed gevoel bij. De adviseur is een prettige gesprekspartner en adviseur. Hij nam ons op rustige wijze en in begrijpelijke taal mee in de verschillende scenario's. De adviseur reageert vlot, houdt de regie op wat er nog moet gebeuren (zodat wij ons alvast konden focussen op de aankomende verhuizing en inrichting van onze nieuwe stek) en is altijd bereid zaken nog eens uit te leggen. Wij hebben het contact met hem als zeer prettig ervaren en een goed gevoel bij de keuzes die wij voor de toekomst hebben gemaakt.

Fijn en goed advies

Aardige man die bij je thuis komt voor advies. Altijd goed bereikbaar en antwoordt snel op mails/berichten. Duidelijke en uitgebreide uitleg.

Fam. Jacobs

De adviseur neemt de tijd en denkt met je mee.

Fam. Jacobs

De adviseur neemt de tijd en denkt met je mee.Wat zijn de mogelijkheden binnen de wensen van de klant.Zeer goede hulp en reageert altijd als het nou mail of whatsapp is.

Expertise en aandacht

Expertise en aandacht

De adviseur kwam altijd met een gedegen voorbereiding en had antwoorden op al mijn vragen. Hij reageerde tijdens het gehele proces snel en was goed bereikbaar, maar nam tijdens een afspraak ook altijd de tijd om met veel aandacht voor de benodigde zaken in overleg te gaan.Ik ben al met al zeer tevreden en zou deze adviseur zeker aanraden.

Hypotheek advies

Vriendelijke, goed advies, meegaand, informatief op alle vlakken, altijd bereikbaar, snel antwoord

Vakidioot in positieve zin

Echt een vakidioot in positieve zin.

Vakidioot in positieve zin

Echt een vakidioot in positieve zin. Zeer deskundig, betrokken en flexibel.Legt alles duidelijk en simpel uit en herhaalt of verduidelijkt onderwerpen waar nodig.Hierdoor verliep het proces �ontspannen� en soepel. Overall ontzettend positief over de samenwerking en zou hem aan ieder ander aanbevelen.

Westerweg 50

1852 AK Heiloo

088 1164600

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.