vlotte afhandeling

Het oversluiten van onze hypotheek zou moeilijk worden i.v.m. een eigen onderneming. De adviseur is het uiteindelijk gelukt om een geldverstrekker te vinden zonder al te veel problemen. De oversluiting was dan ook zo geregeld.

Uitstekend advies en service

Ik ben uitstekend geholpen door de adviseur. Mijn situatie was een beetje complex maar hij heeft zich in het dossier vastgebeten. Uiteindelijk is het hem toch gelukt om een zeer goed voorstel in elkaar te zetten. Dit alles heeft er toe geleid dat mijn hypotheek is overgesloten en mijn financi�le situatie een stuk is verbeterd. Ook de hypotheekvorm is er een geworden waarbij ik mij een stuk prettiger bij voel. Prima gedaan!

Westerweg 50

1852 AK Heiloo

088 1164600

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.