Goede persoonlijke service

Ben al jaren tevreden klant bij A&S! Ze zijn altijd goed bereikbaar, denken met je mee en adviseren over toekomstige mogelijke situaties. Het is heel fijn om mijn financiën aan een dergelijke betrouwbare partij toe te vertrouwen.

• Is verduurzamen van de woning aan de orde gekomen tijdens het traject? N.v.t.

Attent en zeer terzakekundig

De hypotheekadviseur is niet alleen terzake kundig maar ook geduldig, attent en werkt gestructureerd. Alle stappen worden goed gedocumenteerd en hij neemt je bij de hand om al het papierwerk op orde te krijgen.

Deskundig advies op maat

Wij kunnen A&S zeker aanraden. Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening en het deskundig advies. Onze adviseur dacht goed met onze situatie mee en kwam met passende oplossingen en adviezen.

Heel goede hypotheekadviseur

De adviseur is een hele professionele hypotheekadviseur die ons in recordtijd aan uitstekende hypotheek heeft geholpen, nadat we verschillende alternatieven hadden afgewogen.

nieuwe woning

Ruim een jaar lang heb ik contact gehad met A&S omdat ik tot 2 keer toe een woning dacht aan te kopen. Iedere keer werd ik met tevredenheid bij mijn vragen geholpen. De laatste keer (bij het daadwerkelijk kopen van een nieuwe woning) heeft het daadwerkelijke advies plaatsgevonden naar volledige tevredenheid.

Proactief, meedenkend advies

Bij het advies is erg goed mee gedacht over onze situatie en hoe wij de toekomst zien. Daarnaast staat A&S open voor vragen die je buiten de gespreken om stelt. We zijn super geholpen met een zeek begrijpelijke uitleg voor leken!

Goed en snel advies

Duidelijke advies gesprekken. Begreep onmiddellijk wat in onze situatie de juiste oplossing was. Snel afgerond.

Prettig contact alsmede duidelijk advies

De adviseur is erg vakbekwaam en dacht echt mee met onze situatie. We zijn altijd prettig ontvangen en goede gesprekken gehad waar die een duidelijk advies had en ons proactief ondersteunde in het aankopen van een nieuw huis.

Superservice.

De adviseur heeft mij ten alle tijden goed bijgestaan en advies gegeven. Zelfs toen de geldverstrekker BLG op het allerlaatste moment de hypotheek weigerde, heeft Jurgen alsnog een hypotheek kunnen regelen. Ik zou dit kantoor zeker aanraden aan mijn (in)directe omgeving wat betreft hypotheekadvies.

Zeer goed en gedegen advies.

Vanaf het eerste ori�nteerde gesprek met de advieur hadden wij een zeer prettig gevoel. De uiteindelijke keuze was een weloverwogen en deze kwam mede tot stand door een zeer kundig advies. Gedurende de tijd tussen aankoop woning en hypotheekadvies was hij altijd bereid om ons telefonisch te woord te staan om het e.e.a. toe te lichten.

Goed advies op maat

We zijn eerst langs gegaan om advies te krijgen over onze mogelijkheden. Duidelijk advies gekregen. Wanneer we een huis op het oog hadden kregen we snel advies over of het mogelijk was of niet. Duidelijk plan opgesteld bij het uiteindelijke hypotheek advies. Zeer tevreden over deze firma.

Deskundig, flexibel en zeer goede bereikbaarheid.

Voor de tweede keer een hypotheek via AenS afgesloten en ook al diverse keren aangeraden bij familie en vrienden. De adviseur heeft ons zeer goed begeleid gedurende het traject.

Goed advies. Meedenkend en vakbekwaam.

Zeer aan te bevelen!! Goed advies en uiteindelijk voor ons de beste oplossing qua hypotheek. Ook buiten een afspraak meer dan welkom op het kantoor. En er is altijd wel iemand die,onder genot van een bakje koffie, tijd maakt voor het beantwoorden van de vragen. Meedenken en vakbekwaam. Enthousiaste mensen die weten waar ze over praten. Mocht ik in de toekomst financieel advies nodig hebben ga ik zeker terug naar A&S. Zoeken naar een ander advies bureau is in mijn ogen zonde van de tijd!!!

Kennis van zaken en ontzettend klantvriendelijk

A en S heeft het voor mij mogelijk gemaakt om na de scheiding in mijn huis te kunnen blijven wonen.Met veel kennis en geduld hebben zij de hypotheek voor mij, middels een niet standaard toetsing weten te regelen. Je kan ze alles vragen en en weten het dan heel duidelijk uit te leggen.Ook wordt er erg snel gereageerd op mailtjes of terugbelverzoeken. Dat is nog eens een fijne bijkomstigheid!

Goed, begrijpelijk en duidelijk advies

De adviseur legt alles duidelijk en helder uit. We hebben nog nooit gehad dat we alles begrepen wat financieel werd uitgelegd. Maar bij *** was het allemaal heel helder en duidelijk. We kwamen in eerste instantie voor een verbouwing. *** adviseerde ons om er over na te denken om te gaan verhuizen. Dit hebben we uiteindelijke ook gedaan. Beter advies konden we niet krijgen. De begeleiding van het aanvragen van de hypotheek ging heel goed. Bij vragen was *** altijd bereikbaar. Advies krijg je achteraf netjes allemaal op papier. *** is betrokken en toont belangstelling. Wij adviseren onze vrienden indien ze advies over hun hypotheek willen zeker naar A en S adviseurs in Hilversum te gaan.

Fijne samenwerking!

Nemen er de tijd voor om het je te laten begrijpen, duidelijke uitleg. Zijn snel in het reageren op vragen via de mail of telefonisch. Daarbij was onze financiering snel rond! Deze periode met de adviseur hebben wij ervaren als zeer prettig en zullen wij zeker aan andere aanraden.

Duidelijke, klant vriendelijk, onafhankelijk.

Vanaf het begin zijn wij vriendelijk en gastvrij behandeld.De aanpak en uitleg zijn duidelijk, waarbij wij het gevoel hebben gekregen een onafhankelijk en scherp advies te hebben ontvangen.Verwerking van door ons aangeleverde informatie ging niet in 1 keer goed. Het eindresultaat was wel goed.

Uitstekend advies

Ik heb een uitstekend advies gekregen, waarbij heel goed rekening is gehouden met mijn persoonlijke omstandigheden. Verder was de monitoring tijdens het hele proces tot en met de passeerdatum heel goed en de communicatie verliep ook soepel en snel.

Zeer professioneel

Al bij het eerste gesprek kregen wij heel persoonlijke en professionele aandacht. *****luisterde goed naar onze wensen en wist ons van professionele uitleg te voorzien. Op een manier die voor ons leken zeer goed te volgen was. Verder contact liep heel soepel, met humor, duidelijk en gepassioneerd voor zijn vak. Met het doel ons de beste hypotheek te geven.

Persoonlijk effici�nt advies op maat

De adviseur is een zeer toegankelijk persoon die effici�nt werkt en feilloos weet aan te voelen wat er speelt bij de klant en daarop inspeelt. Snel schakelen, goede bereikbaarheid en een effici�nte werkwijze wordt gehanteerd bij A&S. Wij kijken terug op prettige gesprekken waarbij de materie duidelijk werd uitgelegd en alles helder was.

Duidelijk, denkt mee, service en met ervaring

De adviseur is altijd bereid om mee te denken, oplossingen uit te zoeken of nog een keer uitleg te geven over hoe iets werkt en waarom ik het beste voor hypotheek x met looptijd x of y te kiezen. Met humor.

Gedegen, gedetailleerd en helder advies.

A en S maakt eerst een gedegen klantprofiel op en analyseert vervolgens diverse scenario's. In samenspraak met ons wordt vervolgens de beste keuze gemaakt. Alle aspecten van de hypotheekaanvraag worden goed doorgerekend en A en S gaat veel dieper in op details van verzekeringen en voorwaarden dan de grote ketens van hypotheekadviseurs. Uiteindelijk levert dat een perfect advies op gericht op de specifieke situatie.

Geweldig geholpen

Tijdig voor verlopen rente vast periode heeft ***** contact opgenomen. Na goed vergelijk scherp voorstel neergelegd. Uiteindelijk compleet financieel plan opgesteld en uitgelegd.

Alles prima afgestemd op mijn situatie als starter

Rustig alles van A tot Z doorgenomen, altijd bereikbaar. Prettig bij een eerste huisaankoop. Blij met het advies.

Helder advies en fijn contact.

Gedurende het traject naar een hypotheek voor ons huis hebben wij al het contact als prettig ervaren. Er werd goed meegedacht. ***** heeft oog voor de situatie en geeft zijn ongezouten mening. Daarnaast vonden wij het erg fijn dat ***** goed bereikbaar was en daardoor onze vragen snel beantwoord waren.

Hoge Naarderweg 6 A

1217AE Hilversum