Erg prettig. Laagdrempelig.

Informele sfeer, goede informatie, heldere communicatie.

Zeer professioneel

A & S wekte bij ons in het eerste gesprek direct veel vertrouwen. Dit werd ook waargemaakt. Naast professionele dienstverlening, ook plezierig in het contact en altijd snelle respons.

Deskundig en vooral heel persoonlijk

***** heeft ons in elk opzicht fantastisch ondersteund om een nieuwe hypotheek af te sluiten. Een aantal zaken waarom wij iedereen zo'n fijne adviseur toe wensen:- Flexibel in het maken van afspraken, face to face, via de mail of even telefonisch contact. - Advies op maat; niet alleen het advies zelf klopt financieel en fiscaal, maar ook de toelichting en uitleg is aangepast aan onze situatie. - Persoonlijk; vanaf het eerste moment dat we contact zochten waren de contacten persoonlijk. We voelden ons geen nummer en waren verrast dat er zoveel tijd was om het over onze nieuwe woning te hebben. ***** dacht mee in de samenstelling van de hypotheek en hield rekening met de wens het zo simpel mogelijk te houden.- Snelheid; binnen een week hadden wij onze hypotheek offerte. Dat kwam heel goed uit, want een week later steeg de rente! We hadden zo ook extra snel zekerheid dat we ons over de financiering geen zorgen meer hoefden te maken.

Perfect advies in een bijna onmogelijke situatie

*****t is een betrokken, betrouwbare en ervaren adviseur, hij heeft ons ontzettend goed geholpen. Mijn vriend is Zwitsers, heeft een Zwitsers ingekomen en staat niet in Nederland ingeschreven. Het verkrijgen van een hypotheek bleek erg lastig te zijn in deze situatie; door nieuwe wetgeving bleek dit vrijwel onmogelijk te zijn.***** heeft de situatie goed in kaart gebracht en er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat we toch een hypotheek konden afsluiten en binnen 3 weken was alles rond. We zijn heel tevreden en zouden A&S Adviseurs aan iedereen aanraden.

Echt aan te bevelen!

Kernwoorden die van toepassing zijn op A en S; kennis van zaken, snel handelen, pro actief, betrouwbaar.We zijn zeer tevreden over de financiele afwikkeling bij de aankoop van ons huis.

Zeer prettig, helder en eerlijk advies.

Er worden geen gouden bergen beloofd. Er wordt duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden zijn en middels een zeer uitgebreid rapport gekeken naar de wensen en mogelijkheden. Daardoor ontstaat een heel helder en eerlijk advies. Er wordt meegedacht over de wensen die tijdens een prettig gesprek worden besproken en er wordt echt gekeken naar wat de meest voordelige en gunstigste optie is. Ook de kosten zijn vooraf helder.

Professional service

As an expat I was looking for the best advisor in my area. So I found A en S and Jos helped us to go through mortgage process as smoothly as possible. I'll recommend this company to my friends!

Goed advies, fijn contact

Professionele, maar toch persoonlijke manier van werken. Neemt veel uit handen, is proactief en behulpzaam. Ook hele snelle afhandeling.

goed advies

De adviseur heeft goed met ons meegedacht en rekening gehouden met onze wensen.

Professioneel, vriendelijk en benaderbaar

We hebben een prettige samenwerking ervaren met ***** en A&S Adviseur. Opvallend waren de professionele manier van werken,***** is vriendelijk en benaderbaar voor iedere vraag.

Goed en duidelijk advies.

Voor ons beide was dit helemaal nieuw. Menno heeft het erg duidelijk uitgelegd, waardoor ook wij het begrepen, dit vonden we erg fijn. Daarnaast hebben wij gewoon kort en bondig advies gekregen. Al met al super geholpen!

Goed, helder en duidelijk advies

Voor het gaan samenwonen waren we op zoek naar een adviseur die ons kon bijstaan in het al om bekende financi�le schouwspel wat zich bevind rondom het zoeken van een hypotheek.AenS heeft ons hier fantastisch in kunnen helpen!

zeer gericht op persoonlijke situatie: maatwerk

In verband met wijzigingen in de persoonlijke omstandigheden een aantal malen met ***** nader overlegd over de te nemen stappen voor een nieuwe hypotheek. Hierbij is uitstekend advies gegeven op basis van mijn persoonlijke situatie en vervolgens zeer snel de hypotheek aangepast!

Deskundig en zeer klantvriendelijk

Onze ervaring met A en S is zeer positief geweest. Alle stappen in het adviestraject waren tot in de puntjes geregeld. Daarnaast zijn de medewerkers die ons geholpen hebben stuk voor stuk zeer sympathieke klantvriendelijke mensen. Wij bevelen A en S Adviseurs dan ook van harte aan!

Vertouwelijk en inlevend advies op maat gekregen.

Ik zal dit kantoor zeker aanbevelen daar ik super adequaat en snel ben geholpen door de heer troost. Deze adviseur heeft mij een boel zorgen uit handen genomen en iedere vraag met zorg en geduld beantwoord. Hij wist zich in te leven in mijn situatie en kwam met gepast advies.

Zeer goed geholpen!

We zijn zeer goed geholpen door de adviseur de persoonlijke aanpak zeer op prijs. We hebben er alle vertrouwen in dat we de beste hypotheek voor ons geadviseerd hebben gekregen. Ook het afsluiten ervan ging op rolletjes, Evan nam al het werk uit handen. Daarnaast zijn we ook zeer goed geholpen met het afsluiten van de bijbehorende verzekeringen. Al met al zijn we enorm tevreden over hoe we geholpen zijn in onze niet-standaard situatie.

Snel geholpen

De adviseur was snel op de hoogte van mijn situatie en heeft snel een advies kunnen uitgeven en mijn per mail goed uitgelegd dat overstappen niet handig is voor mij. Kort en bondig.

A&S laat een betrouwbare indruk achter

De adviseur neemt de tijd voor een goed advies en een heldere uitleg. Het advies leverde meer op dan bij de concurrent en de adviseur laat een betrouwbare indruk achter

Aanrader

Super advies en goede toelichting daarop. Relatief een kleine investering op het aankoopbedrag van je (eerste) huis.

Adviseurs zetten zich enorm in om klus te klaren

We hebben een zeer lang traject doorlopen omdat onze situatie een aantal keren veranderde. Toch was het nooit een probleem om telkens opnieuw om de tafel te gaan om te kijken wat een goed huis en wat een goede hypotheek zou zijn. Wat ook prettig was: we maakten hiervoor geen extra kosten. Toen we besloten om voor een nieuwbouwhuis te gaan heeft A & S onze kansen bij de inschrijving (met gunning) vergroot door een toelichting op het inschrijfformulier te zetten. Uiteindelijk hebben we dit huis toegewezen gekregen en naar tevredenheid een hypotheek afgesloten. Bij het afsluiten zaten ze er gedurende het hele proces bovenop met als gevolg een mooie rente en een snelle deal.

Goed advies en fijn contact

We hebben altijd fijn contact gehad met A&S, bij vragen stonden ze ons altijd direct te woord. We zijn goed begeleid in het zoeken naar een hypotheek. We hadden hierin een kleine tegenslag maar deze is gelukkig in goed overleg direct aangepakt waardoor we alsnog een hypotheek hebben gekregen in zeer korte tijd.

Inhoudelijk goed super snel en persoonlijk!

De adviseur heeft ons zeer goed geadviseerd in de te nemen stappen qua financi�le planning en de verkenning op het aangaan van een hypotheek. Nadat wij een geschikte woning hadden gevonden had de adviseur direct een overzicht van potenti�le hypotheekverstrekkers met alle voors en tegens per partij. Omdat ik een ondernemer ben moest ik extra informatie aanleveren. De adviseur zorgde ervoor dat we alles in orde hadden en binnen no time hadden we een zeer scherpe offerte die past bij onze wensen. We wilden snelheid maken en snel passeren na het tekenen van de koopakte.De adviseur heeft in dit proces de leiding genomen en geschakeld met alle partijen. Dit zorgde ervoor dat wij geen enkele stress en/of kopzorgen hebben ervaren. Nogmaals bedankt! Inmiddels heb ik deze adviseur aan verschillende vrienden aangeraden.

Super goed geadviseerd

Er is goed gekeken naar de situatie, en besproken en gekeken wat de beste oplossing zou zijn, tussen door ook geschakeld, en snel gehandeld.

Duidelijk verhaal, goed uitgelegd

Duidelijk verhaal, goed uitgelegd.Adviesrapport is overzichtelijk.

Prima dienstverlening

Goede, professionele en prettige adviseur die goed luistert en snel tot een helder en gedegen advies op maat komt, waarbij hij nog plezier in zijn werk lijkt te hebben ook.

Hoge Naarderweg 6 A

1217AE Hilversum