Volledige financiele ontzorging

Het is geruststellend te weten dat ik voor de komende 15 jaar een goede hypotheek en andere benodigde financi�le producten heb op mijn huis.Dat ik het zal kunnen betalen en een prognose heb gekregen voor in verschillende situaties.Ik weet waar ik aan toe ben.

Helder, zakelijk en to the point

De adviseur heeft zich echt verdiept in mijn situatie voor hij advies uitbracht. Hij is elke afspraak en toezegging nagekomen en ik ben zeer tevreden over zijn uitgebreide advies. Ik heb echt het idee gehad dat hij voor mij bezig is geweest en geluisterd heeft naar mijn wensen en idee�n en daar met zijn kennis en expertise zijn meerwaarde heeft bewezen. Ik zou de adviseur aan iedereen aanraden.

Zeer goed, vakkundig en persoonlijk!

Wij zijn zeer goed geadviseerd door A en S bij het opstellen van een financieel plan en het aanpassen van onze hypotheek. De gesprekken waren erg prettig en met echt persoonlijke aandacht. De toelichting bij het plan was begrijpelijk en transparant. We bevelen A en S dan ook van harte aan!

Professionele klantgerichte dienstverlening

De adviseur heeft ons volledig door het proces geholpen en alles uitgelegd en uitgebreid de tijd genomen voor ons. Hij verving de adviseur waar wij de intake eerder mee hadden. Deze was op vakantie en had dit netjes bij ons gemeld. De adviseur heeft het keurig overgenomen. Goed advies gekregen met betrekking tot verzekeringen en de hypotheek zelf. Wat ook fijn was dat hij de keuze echt aan ons liet en totaal niet door drukte wat hij zelf zou doen of het beste zou vinden. Hij neemt echt de tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen en is goed bereikbaar. Wij zouden A&S aanbevelen bij vrienden en familie.

Super begeleiding!

Wij kunnen het kantoor aanbevelen omdat ze ongelofelijk betrouwbaar zijn, behulpzaam voor starters en bovenal ontzettend kundig. A&S weet het zeer inzichtelijk te maken voor mensen die financieel niet zo onderlegd zijn. Een fijn gevoel bij het kopen van een eerste huis!

Duidelijk en snel handelen

A&S en in het bijzonder de adviseur heeft mij erg goed geholpen tijdens de aankoop van mijn eerste woning. Met enige financi�le achtergrond konden wij sneller door de onderwerpen gaan waardoor we onze gesprekken kort maar zeer krachtig konden houden. Op alle vragen die ik had kreeg ik altijd snel en goed antwoord, met name het snelle handelen stemde mij zeer tevreden.

Super tevreden!!!

Ik ben ontzettend tevreden over A&S!De hypotheekadviseur was kundig, vriendelijk en nam de tijd om alles uit te leggen en vragen te beantwoorden. Prettig vond ik ook de snelle communicatie, tussen de gesprekken op kantoor door, via de mail en/of telefoon.Ik kan A&S aan iedereen aanbevelen!

Kundig en resultaatgericht

Professioneel, denkt mee, flexibel en reageert snel.

Fantastisch advies

Helder, duidelijk en zeer nauwkeurig uitgelegd advies omtrent overbruggings hypotheek en bijkomende lasten. Ook zeer begrijpelijk voor een leek als mijzelf!

Professioneel en goed advies

Het advies is duidelijk en er word goed gekeken naar het lange termijn. We kregen ook snel antwoord op al onze vragen.

Fantastisch geholpen, zeer goede service

Ik kan ze enorm aanbevelen, omdat ze zeer begaand en Ge�ntresseerd zijn met/in de klant. Ze doen hun uiterste best om het onderste uit de kan te halen, en daarvan wordt je ook heel goed op de hoogte gehouden. Zo had de adviseur de dag voor wij de hypotheek offerte zouden gaan tekenen, een nog betere hypotheek, met nog lagere rente, en nog betere voorwaarden gevonden! Gewoon een topbedrijf! Die wij zeker bij anderen zullen aanraden!

Prima service en prettig contact

In principe een goed advies gekregen met een prettige gesprekspartner. De adviseur komt duidelijk en betrokken over. Op sommige punten het idee dat het uiteindelijke advies iets anders was dan eerder was voorgesteld (zoals bijkomende kosten en lager te lenen bedrag).

Geweldig advies.

Ik kan het kantoor aanbevolen omdat ze zeer vakbekwaamd zijn. De adviseurlegt alles zeer goed uit tot in de puntjes! Zeer prettig. Neemt alles stap voor stap Door. Alles was duidelijk. Als ik er later nog vragen over had reageerde de adviseur eigelijk wel vrij direct. Zeer prettig om onzekerheden weg te halen/nemen

Helemaal top!

De adviseurs van A&S hebben ons geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Dat kan ik iedereen van harte aanbevelen. Doorgaans weet je (zoals wij) in die situatie van toeten noch blazen. De adviseur heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop. Hij deed allereerst gedegen onderzoek naar de waarde en historie van de woning. Daarna voerde hij de onderhandelingen met de verkopende partij, en hielp ons stap voor stap bij het bepalen van de strategie. Erg fijn, omdat je zelf vaak te emotioneel betrokken bent. De adviseur heeft ons daarna geadviseerd m.b.t. de hypotheek(vorm), de notaris en alle andere zaken er omheen. Dat deed hij helder, met geduld en in begrijpelijke taal. Verder neemt hij je alles uit handen en heb je nergens omkijken naar. Dit scheelt een hoop stress en is bij de aankoop van een huis onmisbaar.Op mail en telefoon reageerden de adviseurs razendsnel, en ook na de overdracht zijn ze nog beschikbaar voor eventuele vragen. Helemaal top!

Helder advies

In het verleden al eerder gesprekken gehad bij andere adviseurs waarbij we toch met gemengde gevoelens het pand verlieten. Bij A en S kregen we het gevoel dat w�l goed geluisterd werd en het advies ook echt onafhankelijk werd uitgebracht.

Prima, prettig advies.

Prettige ontvangst waarna we op prima en adequate wijze door het aankoopproces zijn geleid en begeleid.

prettig en vlot

prettige en vlotte dienstverlening, goed contact.

Duidelijk en zorgvuldig advies!

Wij zijn zeer goed geholpen bij A&S Advies. Ons eerste contact was 6 jaar geleden. Toen ging de koop niet door, maar wij aarzelde niet toen wij dit jaar weer een hypotheekadviseur nodig hadden. Het advies is heel duidelijk en er wordt alle tijd genomen om vragen goed te beantwoorden en uitleg te geven. Ook bleef mhr ******* er steeds bovenop, zodat alles snel afgerond kon worden. Wij zijn zeer tevreden met A&S.

Duidelijk, eerlijk en compleet advies gekregen

Ik zal dit kantoor zeker aanbevelen omdat zij in een duidelijk advies onze financi�le situatie nu en voor de toekomst hebben weergegeven. Op basis hiervan kunnen wij beslissingen nemen en voelen wij ons zeker over onze financi�n.

Top kantoor!!!

Dit kantoor bestaat uit een leuk en spontaan team, zeer gedreven en vaardig in hun werk. Geen verkoop praatjes maar klare taal.Alle tijd wordt er voor je genomen en het advies wordt daarbij goed en duidelijk toegelicht.Een team wat vertrouwen geeft maar dit ook is.Kortom wij bevelen dit kantoor warm aan bij iedereen die opzoek is of zijn naar een eerlijk en open advies.Beste ****, ****, ****, **** bedankt voor jullie geweldige inzet bij de aankoop van ons boerderijtje en de steun die we mochten ontvangen bij de verkoop van ons oude huis.Jullie hebben allen een plekje in ons hart veroverd.

Deskundig, zeer waardevol advies.

Dit kantoor kunnen wij met klem aanbevelen omdat alle zaken die van belang zijn bij het kopen van een huis uitstekend in orde zijn: -Deskundig advies over de juiste hypotheekvorm; de hypotheekadiseur is in staat een heldere en begrijpelijke toelichting te geven. - De hypotheekadviseur is zeer goed bereikbaar, zorgt voor een alternatief aanspreekpunt bij vakantie, bewaakt de tijdslijnen en is flexibel. Verder heeft de hypotheekadviseur een zeer persoonlijke aanpak.

Perfect advies, denken goed mee.

Zijn erg klantvriendelijk. Altijd een welkom gevoel!

proactief en deskundig

meedenkend met de klant, diverse alternatieve oplossingen om tot de beste hypotheek te kunnen komen.

Compleet verhaal

Diverse scenario's worden goed in kaart gebracht, je weet waar je aan toe bent en wat de consequenties zijn van je keuzes.

Goed en betrouwbaar advies

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat ze zoeken naar de beste mogelijkheid voor iemand, ze reageren snel en adequaat en zorgen dat alles op tijd in orde komt.

Hoge Naarderweg 6 A

1217AE Hilversum