Ik had de indruk dat tandarts Ismael en zijn assistente hun werkzaamheden op kundige en vriendelijke wijze uitvoerden. Ik vind het vervelend als de assistente met de tandarts over andere zaken dan die de behandeling betreffen praat.
Zowel bij de mondhygiëniste Cindy, als bij de tandarts, Remco, prima behandeling cq controle. Vrolijke en bekwamen mensen.
Prima ervaring. Deskundig, empatisch en handelt er naar.
Ik word altijd heel goed behandeld . De tandarts informeert bij alles wat hij doet . Neemt je serieus geeft een goed gevoel . Door de assistente altijd netjes behandeld en hept je met al je vragen .
Uitermate vriendelijk en niets dan lof voor de mond hygienist die goed adviseerde
Kom altijd bij mevrouw Reijsenbach. Ze denk altijd mee over het behoud van mijn tanden. Ze is zeer professioneel.
Alles gaat in alle rust en in overleg met mij. Adviserend, precies en zeer klantvriendelijk ( namelijk: bij wijzigen van mijn afspraak, vriendelijke benadering, bejegening, rekening houdend met mijn angst ( die door hun wijze van behandelen al - na 3 x- aan het afnemen is) rustig de tijd nemend , merk dat de medewerkers daar onderling het fijn hebben in de samenwerking. ) op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen. Schoon. Mooie praktijk. Goede bereikbaarheid en meedenkend.
Was perfect
Goed geholpen.
Altijd super behandelingen
Altijd goed geholpen.
Hij legt alles goed uit en is heel geduldig
Ik word er altijd vriendelijk en deskundig geholpen.
Nvt
Super snel goed en professioneel
Snel aan de beurt
Patiënt vriendelijk, geduld en zorgvuldigheid
Vriendelijk en goed geholpen. Goed advies over andere tandenstokers gekregen. Ik ben bij Dewi geweest maar zij staat niet in onderstaande lijst.
Kom al jaren bij deze praktijk en ongeacht dat ik angst patiënt ben en altijd eigen tandarts heb ,durfte ik het gisteren aan om controle door andere tandarts te doen .tis een zeer familiaire gevoel als je er bent en iedereen zo aardig .omgeving ook huiselijk en ook luxe uitstraling
Tandarts is heel prettig in omgang en haar kundigheid .
Het was een halfjaarlijkse controle dus geen behandeling. Er werd goed naar mij geluisterd en rekening gehouden met mijn medische achtergrond.
Mijn kies was afgebroken en ik kon op korte termijn langs komen. De lies is netjes hersteld. Heel blij mee.
Naar omstandigheden plezierig en ontspannen
Open, vriendelijk, rustig deze 3 woorden omschrijven mijn ervaring, ondanks de drukke dag rustig en vriendelijk blijven
Deze tandarts praktijk is wat mij betreft een dikke 10! Nemen de tijd voor de patiënt en werken met zeer moderne technieken. En zijn heel deskundig.
De Huesmolen 221
1625 HW Hoorn
Tandartspraktijk de Huesmolen is een echte familie praktijk. Wij bieden de hoogst mogelijke zorg aan onze patiënten.