Fantastische club mensen en goede service!

De Visser Electro heeft bij ons 52 zonnepanelen geplaatst op ons dak. De samenwerking ging soepel. Met een goede plan van aanpak en alles netjes afgemonteerd. Professioneel en gedreven!

Betrouwbaar vakkundig met een goede kwaliteit prijsverhouding.

Wij hebben al een paar keer zaken mogen doen - of het nu een meterkast vervangen is, zonnepanelen plaatsen, of een groep bij plaatsen - wij kregen telkenmale goed advies, afspraken werden nagekomen en werkzaamheden werden vakkundig uitgevoerd. Heb je een electro of zonne klus wat mij betreft belt u De Visser dus. Van harte aanbevolen.

Vakkundig bedrijf waar de klant centraal staat!

Nadat een eerdere installateur geen goed werk afgeleverd had en daarna ook nog eens failliet gegaan was zat ik aardig in zak en as. Na meerdere bedrijven aangeschreven te hebben was De visser diegene die mij oprecht wilde helpen. de Visser kwam zelf ook de situatie bekijken wat en hoe het beste is ten behoeve de panelen. Bij mij had de vorige partij de zonnepanelen op 1 fase aangesloten terwijl er een 3 fase aansluiting is, dit is dus netjes aangepast zodat ik nu over alle fases teruglever. ik raad dit bedrijf ten zeerste aan want deze mannen hebben echt verstand van electra! De panelen worden vanaf het dak tot aan de meterkast op een goede, degelijke en veilige manier aangesloten. ik wens de Visser nog veel succes toe in de toekomst!

Vakkundig, snel, servicegericht!

De door een ander (zeer slecht!!) bedrijf gelegde zonnepanelen en onderbouw zijn snel en vakkundig verwijderd, nieuwe onderbouw en panelen gelegd en aangesloten in heel korte tijd! Medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, werken snel en netjes! Alle lof voor dit bedrijf.

Vriendelijke man, prima uitgevoerd.

Vriendelijke man, prima uitgevoerd.

zeer goed

goed advies vooraf over de panelen installatie goed - werk netjes afwerking binnen perfect

Zonnige ervaring

Van het aanvragen van de offerte tot het leggen van de panelen alles ging volgens plan. Monteurs weten van aanpakken en werken netjes ondanks de stromende regen. Uitleg van het systeem was duidelijk en voor we het wisten waren we op de zon aangesloten! Top bedrijf

uitstekend.

Uitstekende ervaring. Kwam werk opnemen v.t.v. alvorens offerte te maken. Geen verassingen achteraf dus. Correct geplaatst en ook correct personeel. Kortom aanrader.

Panelen binnen 3 weken geleverd. Goede service, er zaten wat dingen tegen maar is super netjes opgelost. Zeker een aanrader, doen wat ze beloven.

Vakbekwame monteurs. Werken netjes en zijn vriendelijk

Betrouwbaar.

Alle beloften nagekomen op een prettige en betrouwbare manier. Deze firma is absoluut aan te raden!!!

Zeer deskundig bedrijf

Werken heel netjes

Wij zijn heel goed geholpen Ik kreeg een discussie met de buurman hij was van mening dat ik over zijn dak lag Ik gebeld dezelfde dag was er een monteur Om 1 pan weg te halen foto te maken van de spouwmuur en probleem opgelost D'r zonnepanelen lagen gewoon goed Heel fijn bedrijf

prima geregeld

De mannen waren keurig op tijd, hebben alles pico bello gemonteerd (zover wij kunnen beoordelen) ws 1 klein dingetje met een stopcontact, maar ook dit werd keurig opgelost

Prima en snelle service

Goed opgeleverd

Helaas waren de optimisers na installatie niet van het juiste type. Probleem is met een week keurig opgelost. Ook mijn oude installatie is keurig zichtbaar op de solaredge-app

Vakman, goede service.

Het kostte wat moeite om iemand aan de telefoon te krijgen, maar daarna is de samenwerking perfect. Serieus bedrijf, goede vakman en klantvriendelijk. De berichten via de mail zijn snel en correct.

Prima prijs, nette monteurs en een vlotte afhandeling.

Vriendelijk personeel

Top!

Als je vakkennis en goede service zoekt ben je hier op het juiste adres!

Fijn bedrijf met hoge kwaliteit. Vele malen aangeraden aan vrienden en kennissen en altijd positieve reacties terug gekregen na de uitvoering van de werkzaamheden. Een echte aanrader!

Top kwaliteit materiaal en een uitstekende service

Wij hebben in juni 2022 zonnepanelen laten plaatsen, dit is geheel naar wens gegaan. Zeer kundig gemonteerd. Ook de eigenaar heeft zeer veel ervaring en voorziet je van een deskundig advies.

Prima monteurs, werken zeer netjes en super beleefd. Ook de gunstige prijs heeft alleen maar positief gewerkt. Ik heb ook bij drie kennissen ingeseind over de Visser en volgens mij gingen zij ook hier de zonnepanelen bestellen

Vriendelijke mensen, weten waar ze het over hebben.

Fantastisch

Word netjes gewerkt