Goede service,
Zie hierboven
Snelle service, kundig advies
uitstekend
Goed en betrouwbaar
Betrouwbare garage met goede afspraken
Denkt met je mee , geeft duidelijk advies.
Frank, helpt je altijd!! Hij levert goed werk en service voor een eerlijke prijs.
Al vele jaren naar volle tevredenheid klant
Al jaren klant. Goede garage. Altijd tevreden geweest over service en reparaties.
Behulpzaam Volgens afspraak Kwaliteit
Onze auto word iedere keer goed verzorgd met beurten bij F-Line zeer tevreden.
Ga hier al jaren met verschillende auto’s. Altijd naar tevredenheid behandeld.
Als je eens bij F line bent geweest wil nergens anders meer heen .
goede service en kwaliteit
Ik word altijd snel en vakkungig geholpen!
Afspraak goed nagekomen,bij onverwachte kosten,even overleg !
Onderhoudt auto op een efficiente en kostenbesparende wijze.
Goede service, voor een betaalbare prijs!
Snel en niet te duur.
Zeer prettig en snel
Auto en garagebedrijf overgenomen van mijn broer, die ook tevreden was met dit bedrijf. Garage eigenaar komt afspraken na.
Deskundig en goed,eerlijk advies
Super werk geleverd
Na jaren lang onderhoud te hebben gehad bij de dealer had ik nu op advies van collega’s eens gekozen voor F-Line. Normaliter ging altijd rond het middaguur de telefoon met geconstateerde defecten en nu bleef het stil. Bij het ophalen van de auto gaf Frank aan wat de constateringen waren en adviseerde oprecht dat ie herstel van die issues zelf ook voor nu niet als noodzakelijk beschouwde en gaf aan dit op verzoek bij een volgend onderhoud op te willen pakken mocht ik daarvoor kiezen. En dát soort adviezen weet ik erg te waarderen.
Klein Haasdal 72
6333 AL Schimmert
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.