Zeer klantvriendelijk en een top service. Een echte aanrader dus.
Prima geholpen
Top service
Frank zorgt altijd voor een snelle en goede oplossing
Als ik bel kan ik snel terecht, word ik vakkundig geholpen en dat voor een scherpe prijs. Vakwerk!
Auto is weer in goede conditie gebracht met oog voor goede prijs voor onderdelen, zoals 4 nieuwe allseason banden.
Zeer vakkundig werk . Vriendelijk.
Je wordt goed geholpen .
Afspraken snel gemaakt. Overlegt bij reparaties,waardoor je niet voor onvoorziene onkosten komt. Denkt met je mee. Fijne garage.
goede ervaring
Frank zet zich voor meer dan 100% in om iedereen veilig op weg te kunnen laten gaan!
Eerlijkheid duurt het langst
Voor een zeer betrouwbare garage ga je naar Frank
Op Frank kun je rekenen. Hele fijne, nette, eerlijke service.
Gewoon een fijne en prettige manier van zaken doen .
Een eerlijk,en deskundige vakman,die weet wat service is.
goede vakkennis correct met maken en afhandelen van afspraken service is uitstekend facturen kloppen prettig in omgang
Heel tevreden
Weet waar die over praat
Snel en goed geholpen voor een goede prijs
top, verder niets aan toetevoegen
Duidelijke communicatie en goede service, erg blij met het resultaat.
Klein Haasdal 72
6333 AL Schimmert
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.