Helemaal tevreden!

Klantvriendelijk en ervaren vaklui

Alle opties zijn mogelijk. Ze luisteren naar de wensen van de klant en denken hier in mee. Fijne ervaring gehad

• Snelheid/levertijd

Zeer prettig ,snel, eerlijk, duidelijk advies met goede communicatie

Er was een duidelijk eerlijk advies. De plaatsing van de order was snel en efficiënt . De montering gedegen vakkundig en super netjes. Ik kan dit bedrijf absoluut aanraden

• Snelheid/levertijd

In 1,5 dag een super mooie uitstraling.

Gisteren en vandaag zijn bij ons kozijnen geplaatst aan de voorgevel en zijgevel van ons huis. Het ging snel en ook heel goed. We zijn super tevreden, hadden een fijn contact vanaf de voorgesprekken en inmeten tot nu vandaag het monteren. Vader en zoon zijn een goed team, werken leuk samen. We gaan sparen voor de rest Groetjes Arend en Annemarie uit Wehl

• Snelheid/levertijd

Kozijnadvies heeft heel mooi werk afgeleverd

Het was een groot kozijnenproject maar de monteurs (vader en zoon) hebben het heel vakkundig uitgevoerd. Er werd heel goed op de details gelet. Klasse! Groetjes vanuit Ede, Jenny en Hans

Prettige en correcte afhandeling

Van Salesgesprek tot en met aflevering netjes en prettig ervaren. Makkelijk zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Ik ben zeer tevreden met de service van Kozijnadvies.

Kwaliteit en vooral vakmanschap..

Beginnend familie bedrijf, betrokken bij de klant. Alle situaties bespreekbaar. De monteurs krijgen van mij een 10☆... harde werkers, zeer vriendelijk, vakbekwaamheid perfect...

Vriendelijke medewerkers goede kwaliteit

Goed en gezellig gesprek met Robin de eigenaar gehad. De monteurs vader en zoon(en) erg vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. Goede prijs/kwaliteit van de producten. Als er vragen/ problemen zijn kan je bellen/ mailen. Goed bereikbaar!

Goed en vlot werk geleverd, volgens de afspraken die gemaakt zijn.

Prettige, betrokken, behulpzame en betrouwbare mannen. Alles geleverd zoals afgesproken. Toen iets anders uitpakte dan gepland, vanwege asbest op het dakbeschot, werd er snel een andere goede oplossing voor gezocht, zelfs toen er nieuwe dakraampjes voor uit Limburg gehaald moesten worden. Ook dat werd vlot uitgevoerd. Bedankt voor de inzet!

Zeer tevreden !!

Goede voorlichting , uitvoering van de werkzaamheden , tot volle tevredenheid !

Prachtig

De kozijnen zitten er netjes in, en zijn straks afgewerkt. Bedankt!

Geweldig team en werken snel en netjes.

De monteurs vader en zoon dat is een mooi team. Ze werken zorgvuldig en netjes. Onze kozijnen zien er mooi uit en we zijn dik tevreden. Ook de eigenaar kwam even langs en dat wordt gewaardeerd. Tussen het inmeten en de installatie was het even stil maar uiteindelijk was de service snel.

Uniek goed bedrijf

Zeer prettige contacten en ik was werkelijk zeer verbaasd hoe strak en professioneel een heel huis met 2 man in een week van kunststof kozijnen met horren vervangen is.

prima en keurig werk

prima werk geleverd. prettig personeel(vader en zoon)

Mooie kozijnen voor een realistische prijs

De kozijnen waren na het tekenen van de opdracht al vrij snel leverbaar. De kozijnmonteurs denken ook echt mee over de kwaliteit van de producten die geplaatst worden, wat ons een hoop gedoe heeft gescheeld. Het eindresultaat ziet er top uit! Ik kan Kozijnadvies Nederland zeker aanraden!

Geweldig bedrijf

In een toch wel onstuimige markt is Kozijnadvies Nederland een bedrijf dat er op alle manieren op positieve wijze uitspringt. Vanaf het eerste contact met hun adviseur Robin Claus tot aan de uitvoering door hun zeer vakbekwame monteurs. De service en begeleiding was in één woord top en het uiteindelijke resultaat was prachtig. Ik ben niet snel in het geven van een maximale beoordeling maar ik zou in dit geval niet weten wat er nog beter zou kunnen. Nogmaals bedankt, we zijn heel tevreden en zeer blij met het uiteindelijke resultaat.

De offerte was iets te optimistisch.

We konden zonder problemen de order ongedaan maken. We werden later keurig gebeld door het bedrijf en zijn tevreden over de afhandeling, Ondanks het feit dat we de order niet hebben laten doorgaan, is het toch een bedrijf wat ik kan aanbevelen.

Advies; geheel belangeloos

In goed vertrouwen zijn wij in zee gegaan met een firma die eerder op het gebied van kozijnen prima werk had geleverd. Door teveel werk is er helaas personeel in dienst genomen dat niet deskundig is. Via googelen kwam ik terecht bij de firma 'Kozijnadvies Nederland'. De eigenaar heeft op afstand, dmv de foto's die ik hem geappt had een en ander beoordeeld: een second opinion op afstand, geheel belangeloos! Je weet niet wat je niet weet, maar door Kozijnadvies nu wel! Hartelijk dank!

Prima service en vaklui

Wij hebben een goede ervaring met Kozijnadvies Nederland.De door hun geplaatste kozijnen xijn helemaal naar ons zin.De montage was top prima vaklui en bij naar alle tevredenheid.Het was top.

Vertrouwen en menselijk

Robin kwam op ons pad net nadat hij voor zichzelf begonnen was. Door het gesprek en de menselijke eerlijke benadering hadden wij besloten met Robin in zee te gaan. En geen spijt :-) Wij hebben een woning van begin 1900, dus niets is recht. De mannen van het plaatsten (by the way Toppers) hadden het niet makkelijk met onze woning. Maar alles zit er in en strak, zo strak als mogelijk in zo'n oude woning. We hebben 2 kleine, 2 wat grotere, 2 grote kozijnen en complete voordeur met ramen laten plaatsen. De voordeur sloot niet goed aan en dat is ook naar volle tevredenheid opgelost. Super blij met het resultaat. De 4 sterren, cijfer 8, is gegeven omdat er altijd ruimte voor verbetering moet zijn. Al kunnen wij deze zo niet direct benoemen. Robin succes met al je verdere opdrachten, maar gaat goed komen!!! En mannen van het plaatsen, ga zo door.

Uitstekend werk!

Top werk geleverd! Super afwerking, houden zich aan de gemaakte afspraken en waren zelfs een dag eerder klaar dan gepland. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Nogmaals super gedaan mannen van kozijnadvies.

Een absolute aanrader!

Wij hebben recent twee nieuwe kozijnen incl. HR++ glas laten plaatsen en zijn ontzettend tevreden over de gehele gang van zaken. Duidelijke communicatie, eerlijke prijs, vriendelijke, betrouwbare en professionele mensen die denken in de juiste oplossingen. Van zowel het inmeten, het offertetraject als de plaatsing, alles ging keurig zoals besproken. Samengevat; zoek je nieuwe kozijnen dan is Kozijnadvies Nederland een absolute aanrader!

Verzetslaan 13 4

7548 EM Boekelo

Over Kozijnadvies Nederland

Kozijnadvies Nederland biedt onafhankelijk en deskundig advies op maat voor iedereen die op zoek is naar nieuwe kunststofkozijnen. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant en rekening te houden met specifieke eisen, biedt het team altijd een oplossing die perfect aansluit bij de situatie. Van energiezuinige oplossingen tot esthetische wensen, Kozijnadvies Nederland zorgt voor een passend advies, passend bij elk budget en waarbij de klant altijd centraal wordt gesteld.