Ieder contact was erg klantvriendelijk en sloot naadloos aan op vorige contact. Goede service en passend advies. En de onderlinge collegialiteit viel op.

Highly recommended!

Great team, super easy to work with and professional. Also system is great, with good insights. They did a good pre-installation check so there were no surprises on the day of solar panel installation. I really appreciated that the check was done by same team leader who led installation. Additional follow up questions were quickly answered. And aside for this, they're a friendly group of people - highly recommended!

Snelle service

Na 1 Telefoontje met Alexandro, werd de storing in de omvormer die ik had snel opgelost. Dit ondanks dat een ander de zonnepanelen had geplaatst. Super service

Zeer goede service

We hebben zonnepanelen laten plaatsen door Zonstart. Zeer goede service, geven duidelijk informatie en netjes aangelegd.

Opgewekt,

Wat een fijne mensen bij Zonstart! Zowel bij de intake als bij de nadere verkenning en het daadwerkelijk plaatsen van de panelen, hebben we beleefde, nette enthousiaste mensen ontmoet die goed weten wat ze doen! Glasheldere, complete uitleg gekregen en mocht er nog een vraag zijn, dan zijn ze goed te bereiken via telefoon en e-mail! Vanaf t eerste contact hebben we een positief gevoel. Bescheiden mensen die snel en correct handelen en zich aan afspraken houden! Behulpzaam bij het aanvragen van de vergunning. Het nieuwste van het nieuwste is geleverd en in korte tijd geïnstalleerd. En na alle werkzaamheden is alles perfect opgeruimd achter gelaten! ( Zelfs onze vloer gedweild)

zeer vriendelijk personeel en keurig werk geleverd!

top bedrijf zeer vriendelijk personeel. alles netjes geïnstalleerd en netjes afgewerkt. goede uitleg gekregen raad bedrijf echt aan bij andere.

Vriendelijk en goed bereikbaar

Zonstart is een fijne partij en heeft goede communicatie, per mail en ook telefonisch goed en snel bereikbaar. Helaas is wegens het slechte weer de installatie 2x verzet, maar toen hier telefonisch contact voor werd opgenomen kreeg ik wel meteen excuses en werd er snel een andere afspraak ingepland. De plaatsing is uiteindelijk ook netjes gegaan, met goede communicatie vooraf. Het plaatsingsteam belde netjes 30 min voor aankomst, en leggen na oplevering in alle rust de werking van het systeem/app uit.

Perfecte service

Het is best een grote beslissing om zonnepanelen te nemen. Kost een hoop geld en duurt best even voordat je het hebt terugverdient. Daarom wil je deze beslissing nemen met een partij die geduldig is en je niet pusht. Dat was helemaal hoe zonstart er in staat.

Top!

Deskundige en efficiënte mensen, leggen goed de keuzes uit, werken keihard, kortom: top!

Professioneel, ervaren en vriendelijk. Aanrader!

Bij zonstart zit je op het juiste adres; professioneel, vriendelijk en harde werkers. Je wordt duidelijk geinformeerd in het gehele proces. De installatie en oplevering is super netjes gedaan en wij zijn daardoor blij met het eindresultaat. Dit bedrijf gaat voor kwaliteit en dat merk je in alles. Team Zonstart, super dank!

Netjes geïnstalleerd.

Behulpzaam en gemakkelijk bereikbaar

Mijn ervaring met Zonstart was uiterst positief: van begin tot eind verliep alles vlekkeloos en nu genieten we van hoogwaardige zonnepanelen op ons dak. Hun team was gedurende het gehele traject buitengewoon behulpzaam en steeds gemakkelijk bereikbaar.

Uitstekende service!

Uitleg van het systeem uitmuntend. Correct en netjes antwoord op de vragen die we hadden. Factuur pas na montage/ uitleg app /werking van het systeem. Aanmelden op het stroomnet dezelfde dag afgehandeld! Alles weer netjes schoon achtergelaten! Samengevat : Perfect geholpen door ZONSTART Bedankt Team Mak

Service and quality

Best service quick , reliable , trustworthy, and professional, quality is best.

Top service

Zeer vriendelijke en vakbekwame specialisten!

We hadden een zeer positieve ervaring met Zonstart. De installatie van 28 zonnepanelen op ons kantoor verliep soepel. Het overleg en de uitleg waren uitstekend. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten. Zeker een aanrader!

Professioneel

Het team weet wat ze doen en de elektricien had ook nog handige tips! Heel goed gedaan en heel tevreden

Heel goed

Duidelijk,meedenken over aansluiten,komen afspraken na,erg vriendelijk,netjes

Prettige ervaring, aanrader!

Na een paar offertes gaven de reviews van dit bedrijf en de aansluiting bij diverse brancheorganisaties de doorslag nadat ik ze vond via de consumentenbond. Na een voorinspectie kon al binnen een maand afspraak worden gemaakt voor het leggen. De heren hebben oog voor detail en de panelen liggen tot op de mm uitgelijnd. Ook wordt goed gelet op de ligging en plaatsing voor maximaliseren van het opwekkend vermogen. Daarnaast worden de panelen ook nog eens stuk voor stuk geaard. De afwerking binnen is ook uitstekend, ze zoeken tijdens de voorinspectie naar het meest onzichtbare kabeltraject. Ze werken netjes, ruimen alles op en nemen de troep mee nadat de 11 panelen er in 1 dag op lagen. Kortom: Erg tevreden en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Terzakekundig en bijzonder vriendelijk.

Dit bedrijf is niet groot maar levert fantastisch resultaat en is tevens niet duur. Ze komen afspraken na en zorgen dat de installatie soepel verloopt. Bij mij was de pech dat er 2 zonnepanelen niet goed werkten en ze hebben zsm 2 nieuwe panelen geplaatst. De mannen zijn bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. Mocht je iets niet snappen dan wordt er heel geduldig uitleg gegeven. Ik wil dit bedrijf heel graag aanbevelen

Professioneel en erg vriendelijk!

Doen wat ze beloven, kabel die buiten om naar het dak moest, is via de kruipruimte onder het huis gelegd om vervolgens achter de regenpijp weg gewerkt te worden. Zie je niets meer van! Ook de voorbespreking was duidelijk en kwamen ook met een solide plan. Top jongens bedankt!

Goede service en duidelijke communicatie

Erg goede service en duidelijke communicatie, zowel in voortraject als afhandeling/ plaatsing zonnepanelen!

Erg tevreden

Nadat we ons eerst goed hadden ingelezen en laten informeren wat er allemaal leverbaar is qua panelen, omvormers en gateways zijn we op zoek gegaan naar een installateur die dit volgens onze wensen voor ons kon uitvoeren. Voordat we een keuze maakten hebben we veel bedrijven gesproken maar bij Zonstart hadden we direct een goede klik. Ook bleek dat de werkwijze zoals ze bij Zonstart hanteren precies aansloten bij onze wensen. Dus vorige week heeft Zonstart 8 Duitse Glas-Glas panelen op ons dak gemonteerd met de Enphase IQ8M micro-omvormers en de Enphase Envoy Metered gateway. Ik kan niet anders zeggen dat het team netjes heeft gewerkt en dat alles tot op heden naar tevredenheid werkt. Wij zijn in ieder geval erg tevreden en wachten nu met smart tot de zon gaat schijnen. Team Zonstart, hartelijk dank.

Bedrijf met kennis en fijne service

Goed geïnformeerd in offerte traject. Montage met 2 man, duidelijk uitleg en snelle nette montage.

Super tevreden

Duidelijke informatie vooraf ontvangen. Vriendelijk en nette meneer bij de schouw. Ook plaatsing van de zonnepanelen is probleemloos verlopen. Hecht je waarde aan goede communicatie, kwaliteit en betrouwbaarheid? Dan ben je bij deze hardwerkende partij aan het juiste adres. Wij zijn meer dan tevreden, ga zo door!

Pakketboot 19

3991 CH Houten

Over Zonstart

Bij Zonstart geloven we dat de wereld groener kan. Daarom werken we hard om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen met zonnepanelen. Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf en werken met een ervaren team in de installatietechniek en bouw. We hebben een heel eigen manier van werken, waarin persoonlijk contact, duidelijkheid en kwaliteit voorop staan. Bij ons kunt u rekenen op de beste materialen en uitstekende uitvoering. Zo kan iedereen genieten van duurzame zonne-energie van eigen dak waarmee u niet alleen geld bespaart op de energierekening, maar ook een steentje bijdraagt aan de verduurzaming van Nederland. Onze eigen gecertificeerde medewerkers installeren vakkundig uw zonnestroomsysteem op uw dak zodat u kunt genieten van de zon, en daar zijn we trots op.