Topteam!

Wat een fantastisch topteam, vanaf het eerste contact tot en met de uitvoering door Mak en elektricien Wim. Uitermate accuraat, uitstekende informatie, veel expertise en een geweldige klantvriendelijkheid. Mensen die voor kwaliteit gaan, en niet voor de gemakkelijkste weg als de kwaliteit daarmee niet gediend is. Een bedrijf dat de lat voor zichzelf en met resultaat hoog legt. Een bedrijf met deze mensen, waarvan je alleen maar blij mag zijn als het op de je pad komt.

Super service

Super service, heel goed meegedacht. Echt een aanrader!

Aanrader!

Zeer tevreden over ze plaatsing van onze zonnepanelen. Er is keurig en netjes gewerkt en de werking van het systeem is perfect uitgelegd. Ook de administratieve afhandeling is heel netjes verzorgd. Een complete aanrader!

Super goede, duidelijke en prettige service.

Waren ruim op tijd, zeer netjes met de manier van werken en vooral ook vlot. Geen op of aanmerkingen. Zeer te vreden! BEDANKT!

Fantastisch service en top kwaliteit zonnepanelen.

We hebben vanaf het begin tot het einde uitstekende service gehad. Ik had 15 offerte van verschillende bedrijven aangevraagd, Ik ben zelf heel kieskeurig en na het onderzoeken van alle offertes met elkaar vergelijken, heb ik Zonstart uitgekozen. Alessandro heeft mij vanaf begin heel goed geïnformeerd, we hebben meer dan 2 uur telefonisch gesprek gehad en hij heeft geduldig mijn alle technische vragen beantwoord. De opname dag ging heel soepel en het belangrijkste is dat ze alle gemaakte afspraken hebben nagekomen. Ondanks de slechte weersomstandigheden, hebben ze hun best gedaan om netjes alle zonnepanelen te plaatsen, voordat de regen in de middag begon. Ik ben zeer tevreden met mijn keuze bij Zonstart en ga ik zeker aanraden bij iedereen. Dank jullie wel voor jullie top service en kwaliteit.

ik ben wel blij mee met mijn zonnepanelen

Ik ben heel te vrede met montage en installatie van de zonnepanelen en omvormers.

Top geregeld en keurig afgeleverd

Het proces van de installatie en begeleiding vooraf en achteraf was keurig verzorgd. Leuk en fijn installatie team, ze hebben me alles van top tot teen uitgelegd. Daarna contact gehad met de klantenservice voor het aanmelden bij onze energie leverancier. Dik tevreden!

Fijn contact. Komen afspraken na. Snelle plaatsing. Keurige monteurs.

Vriendelijk, flexibel

Zeer tevreden over de zonnepanelen en het contact vooraf. Er wordt goed rekening gehouden met je eigen wensen. Voor ons was duurzaamheid, toekomstbestendigheid (na afschaf salderingsregeling zoveel mogelijk eigen stroom gebruiken) en ruimtegebruik in huis belangrijk. Daarom kwamen we uit op een oost-west opstelling met glas-glas panelen die 30 jaar meegaan en micro-omvormers onder de panelen. Zonder extra kosten kregen we een nieuwer model met 10 Wp per paneel extra vermogen geleverd. We hebben voor wat extra kosten ook meteen de meterkast laten vervangen. De installatiedag viel in het water door slecht weer, maar 2 dagen later was alsnog alles geinstalleerd dankzij de flexibiliteit van zonstart. De panelen lijken allemaal prima te werken, al zal de tijd dat moeten leren.

Een prima bedrijf

Het is de eerste dag. Een goed adviseur met een goed service.

Advies, uitleg, prijs kwaliteit leveren en montage is uitstekend verlopen. We hebben de panelen op de afgesproken datum en tijd op onze dak gekregen. De monteurs hebben alles netjes en professioneel gedaan en uitgelegd. Petje af. Vriendelijke groeten. Fam, Lekovic

Zorgeloos, helder, flexibel.

Ik heb de ervaring met Zonstart als bijzonder plezierig ervaren. De zoektocht naar panelen was transparant. De afspraken helder en alles is voor mij tijdig gereed gekomen. Mijn keuze voor het meest duurzame paneel had tot gevolg dat de levering wat onzeker was in de tijd. Dat was geen probleem voor mij en enkele maanden later is alles in orde. Door een reëel venster voor levering te kiezen is alles gegaan zoals afgesproken.

Prima nagekomen afspraken. Vriendelijke monteurs. Zeer goed contact met Alessandro, de telefonische medewerker.

Geweldig bedrijf

Goed contact met Alessandro, hij verkoopt de panelen en adviseert. Een hele nette beleefde man die goed naar je luistert en waar je alle kanten op kan gaan. Wat je ook maar wilt hebben, hij regeld het. Na de goedkeuring van de offerte zijn er gelijk 2 afspraken gemaakt 1 voor de schouw en 1 voor de montage. Er is een schouw geweest na goedkeuring van de offerte door de monteur die ook zou komen monteren en kon er zelfs toen als van afzien indien ik niet tevreden was. De twee jongens van waren op de afgesproken tijd aanwezig. Twee hele nette monteurs die eerst gezamenlijke de steiger met de lift daarop in elkaar gezet. Daarna is er een monteur naar het dak gegaan om de frames te monteren en de andere heeft de elektrische installatie van binnen in orde gemaakt aan passing meter kast, pv verdeler en de gateway. Na deze werkzaamheden te hebben uitgevoerd is deze naar het dak gegaan en heeft het frame geaard en de micro omvormers aan gesloten. Daarna hebben ze gezamenlijk de panelen naar boven getakeld met de lift en de panelen erg netjes met veel aandacht gemonteerd. Deze monteurs keken niet naar de tijd maar naar de kwaliteit. Ik ben erg blij dat in voor Zonstart heb gekozen en kan dit bedrijf bij iedereen aanraden nette mensen met verstand van zaken vanaf de offerte tot en met de installatie erge deskundige mensen. Ga zo door Zonstart

Prijs, kwaliteit en levering montage super! Een Porsche onder de zonnenpanelen

Zeer positief hoe het is gegaan vanaf offerte tot snelle levering/ plaatsing! Zeer duidelijke offerte waar alles goed omschreven is! Ik kan Zonstart zeker aanbevelen! Groetjes Car & Boat Care Houten

Zonnepanelen top gelegd volgens plan

Alles was tot in de puntjes goed voorbereid. Ook het in de tuin leggen van de grondkabel in is meegenomen. De mannen werken zeer efficient en netjes. Was een leuke dagje en alles werkt!

Snelle plaatsing en fijn personeel

Vanaf het eerste moment liep alles al vlotjes. Alles is goed uitgelegd en ik werd goed meegenomen in het proces. Erg vriendelijke en goede monteurs, plaatsing was gedaan binnen 1 dag!

Heren waren keurig op tijd,werkte snel en oplossing gericht. Was een lange dag 08.00 tot 16.00 maar ze Bleven beleefd en vriendelijk. Eind van de dag namen ze nog de tijd om de app te installeren en rustig uit te leggen.

Hoge kwaliteit

Zowel na de eerste contacten, offerte traject, schouw als installatie en nazorg doet Zonstart wat ze beloven. Geen verrassingen, heldere communicatie en goede afwikkeling

Perfecte service!

Toen we eindelijk besloten om te investeren in zonnepanelen, konden ze via Zonstart snel gelegd worden. Afspraken worden goed nagekomen en alles wordt heel duidelijk uitgelegd. De panelen ( met micro omvormers!) liggen keurig op het dak. We zijn zijn super tevreden over de keurige service van Zonstart!!

Helder en vriendelijk

Informatie werd snel en hoogst vriendelijk gedeeld. Contact met alle medewerkers was helder en plezierig. Afwerking netjes en correct. Bij wijzigingen van de plannen werd er op tijd gecommuniceerd en werd er naar de best mogelijke oplossing voor alle partijen gezocht.

Professionals

Na meerdere offertes te hebben opgevraagd, kozen wij uiteindelijk voor Zonstart. Dat bleek van begin tot eind een goede keuze. Het meedenken, nakomen van afspraken, de vriendelijke uitleg van de medewerkers en uiteraard de kwaliteit en professionele plaatsing van de zonnepanelen, hebben wij als erg prettig ervaren. We bevelen Zonstart dan ook zeker aan.

Fantastisch bedrijf!!

Ontzettend tevreden! Goed meegedacht en geadviseerd, alles snel en zorgvuldig geregeld. Had binnen 4 weken de panelen liggen in mijn tuin. Complimenten aan de manier van communiceren! De installatie verliep uitstekend en door de heren goed geïnformeerd. Alles werd netjes achtergelaten. Zoek jij een betrouwbaar familiebedrijf stop dan met zoeken! Absoluut TOP!

Goeie kwaliteit panelen en uitstekende service

Panelen van goed merk, met Enphase mini-omvormers elk paneel apart uitlezen en schaduw van bomen heeft geen impact op de andere panelen. Echt uitstekende service: meedenken en pro-actief. Top

Deskundig en service gericht

Snelle aanbieding en plaatsing. Kennis van zaken. Zeer prettig zaken doen met Zonstart.

Pakketboot 19

3991 CH Houten

Over Zonstart

Bij Zonstart geloven we dat de wereld groener kan. Daarom werken we hard om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen met zonnepanelen. Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf en werken met een ervaren team in de installatietechniek en bouw. We hebben een heel eigen manier van werken, waarin persoonlijk contact, duidelijkheid en kwaliteit voorop staan. Bij ons kunt u rekenen op de beste materialen en uitstekende uitvoering. Zo kan iedereen genieten van duurzame zonne-energie van eigen dak waarmee u niet alleen geld bespaart op de energierekening, maar ook een steentje bijdraagt aan de verduurzaming van Nederland. Onze eigen gecertificeerde medewerkers installeren vakkundig uw zonnestroomsysteem op uw dak zodat u kunt genieten van de zon, en daar zijn we trots op.