Zeer goede en professionele aflevering van mijn nieuwe Ioniq 5 Lounge

Tijdens het verkoopproces ben ik erg goed geholpen door de verkoopadviseur. Helaas bleek een dag na de koop dat een specifieke optie niet meer geleverd kon worden. Dat is vervolgens snel en netjes gecommuniceerd. Tijdens de (lange) wachttijd is er helaas niet veel gecommuniceerd. Dat mag beter. Hierin zal de importeur een belangrijke rol spelen. Voor de aflevering van de auto is goed met mij meegedacht op zoek naar een passend moment. De aflevering zelf was uiterst prettig en rustig. Gedurende een uur heeft de verkoopadviseur mij voorzien van de meest essentiële aspecten van de auto, zodat ik veilig de weg op kon. Ik ben super blij en tevreden met mijn Hyundai Ioniq 5 Lounge en gun iedereen zo'n rijervaring.

Prima service komen afspraken na

Prima service, vaste onderhoudsprijzen.

Geweldig ontvangst voor een vreemde eend in de bijt !

Wij zijn al jaren klant in Schagen, maar recentelijk verhuisd naar Dronten en zodoende klant geworden in Zwolle. Gelijk een prettig gesprek bij het maken van een afspraak en een fijne ontvangst bij het brengen van de auto. Ook na de onderhoudsbeurt, kregen we netjes uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. De medewerker nam alle tijd om ons tekst en uitleg te geven.

gastvrij vriendelijk en professional geholpen

In een warme ,en vriendelijke omgeving ,adviserend en proffesioneel geholpen,kreeg het gevoel van thuis komen, Er was vertrouwen in de deskundigheid van het personeel van broekhuis hyunda zwolle,daardoor kon ik op een rustige wel overwogen ,mijn beslissing maken ,om een andere auto bij jullie te kopen. Mijn dank daarvoor,voel mij gehoord,door jullie.

De beurt aan onze auto is tot onze tevredenheid gedaan

De beurt aan onze auto is tot onze tevredenheid gedaan .de persoonlijke behandeling was ook korrekt

Er ging een nieuwe wereld voor mij open

Een week geleden heb ik mijn eerste elektrische auto bij Broekhuis opgehaald, een Hyundai Ioniq 5 Connect+ 77,4 kWh. Na ruim 48 jaar afwisselend benzine en dieselmotoren wel even een overgang. De luxe, het comfort en het rijgemak van de Hyundai hebben echter mijn stoutste dromen overtroffen, zodat ik een zeer tevreden klant ben. Bij de nieuwe vestiging van Broekhuis staat een enthousiast team klaar om je te assisteren bij de overgang van fossiel naar elektrisch.

Uitstekende service I

Omgang met klanten uitstekend!

Niks dan lof. Enige kritiekpuntje: leenfiets fietst met opgepompte banden een stuk beter!

Nikolaus Ottostraat 1

8013 NG Zwolle