Deze hypotheekadviseur staat zelfs om twee uur 's nachts voor je klaar, geen grap.

Zeer kundig advies, zeer snel in reageren.

Hypotheek is dankzij AH Finance binnen. Ze weten waar ze het over hebben. Niet voor niets al jaren op rij het beste hypotheekkantoor van Nederland. Zowel de adviseur als de binnendienst vormen een goed team die ons door dit traject hebben geholpen.

Snel, goed advies

Ik kan AH Finance aan iedereen aanbevelen omdat wij goed zijn ge�nformeerd over onze opties voor een hypotheek, Ah finance is altijd goed bereikbaar (zelfs in de avonduren).

Snel, duidelijk en goedkoop

Erg goed geholpen door de adviseurs. De beschikbaarheid in de avonduren voor een persoonlijke afspraak was ook erg prettig.Tijdens het passeren van de hypotheekakte liet zelfs de notaris weten positief verrast te zijn over de snelheid van de hele procedure en de lage prijs van het hypotheekadvies van AH Finance.

snel geholpen, snel afgehandeld

aankoop eerste huis is door de adviseur enorm fijn en zorgeloos geworden.

Fantastisch, betrouwbaar, perfecte adviseur

Met AH finance beoordeeld hoe we ons nieuwbouw huis het beste konden financieren. Was zeker geen standaard traject maar de adviseur was zeer kundig en heeft ons in alle trajecten zeer goed bijgestaan. Zonder hun vasthoudendheid (waar we regelmatig een followup van kregen) waren we bij het oversluiten nooit door de bureaucratische ellende gekomen van NN en ING. Deze adviseur en zijn compagnon zijn voor ons een verademing en we zouden ze direct weer inschakelen. Terecht dat jullie ook in 2016 door Independer zo ook worden erkend.

Uitstekend deskundig advies

Uitstekend advies, heldere uitleg, betrouwbaar. Adviseur neemt de tijd voor je. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Uitgebreid advies en enthousiaste adviseur

We hebben een fijn gesprek gehad, er werd alle tijd genomen om al je vragen te beantwoorden. En uitgebreid alles doorgenomen om voor jou de best passende hypotheek te vinden. Voelde erg transparant aan.

Goed geadviseerd en duidelijke uitleg

Onze situatie was enigszins complex doordat een van ons DGA is. Toch is het gelukt om een passende hypotheek te krijgen.

Beste hypotheek adviseur!

Wij hebben *** leren kennen als prettige en warme hypotheek adviseur, die altijd klaar staat voor iedere vraag en het beste advies zal geven in verschillende situaties.In de toekomst zullen wij zeker terug komen!

Echt toppers AH Finance.

AH Finance werd aangeraden door een collega van me die zei dat ze echt de beste adviseurs waren in de regio. Ik ben zo tevreden met de service van AH Finance dat ik die collega een kado heb gegeven. De adviseur stond altijd klaar om goed en zorgvuldig advies te verstrekken. Ik was zo nerveus over alles omdat dit mijn eerste koopwoning is. De adviseur heeft me echt geholpen om rustig te blijven en ze heeft alle moeilijke dingen uitgelegd op een manier dat iedereen het zou kunnen begrijpen. AH is echt een aanrader.

Fantastisch advies en beschikbaarheid

De adviseur was altijd binnen een paar uur beschikbaar voor vragen. De aanvraag vond plaats in een tijd van ommekeer in rentes waardoor we snel moesten schakelen. De adviseur was zeer flexibel, behulpzaam en op tijd.

Helder en feitelijk advies.

ik kan dit kantoor aanbevelen omdat ze een duidelijk, feitelijk en helder advies geven. Op een aangename doch professionele wijze.

Zeer professioneel en klantgericht

De adviseur is zeer kundig, betrouwbaar en benaderbaar in zijn dienstverlening. In normale bewoordingen en voor een zeer redelijk tarief worden goede adviezen gegeven.

Onze redder in nood!!

Na een verschrikkelijke ervaring bij een ander kantoor, hebben ah finance de troep opgeruimd en ons een geweldig advies en hypotheek af gesloten voor ons. Ze hebben ons zelfs ruim twee weken kosteloos zonder garantie dat we bij hun zouden komen, alle hulp aan geboden. Zonder kosten echt fantastisch.

Professionaliteit, erg communicatief en kundig.

Professionaliteit, zeer kundig, communicatief, duidelijke toelichting op proces, zeer gerichte en duidelijke vragen om informatie. De goede samenwerking met eigen binnendienst maakt dat alles vlot verloopt. Deze wijze van werken moet ook de geldgever veel vertrouwen geven waardoor hypothekenaanvragen snel beoordeeld en gefiatteerd kunnen worden.

Zeer vakkundig

Ik kan dAH Finance aan iedereen aanbeelen die op zoek is naar vakkundig advies. Dit kantoor heeft de persoon hoog in het vaandel staan en zijn zeer begaan met iedereen. Het advies en de snelheid waar men mee werkt is fenomenaal. Ik heb snel moeten schakelen voor een hypotheek, binnen een paar dagen had ik al een afspraak en de hypotheek offerte was binnen een paar dagen binnen en tevens binnen 3 dagen al geaccepteerd door de hypotheekverstrekker. Hoe fijn is dat als je met enige spoed opzoek bent naar een nieuw huis, In een woord TOP!!

Fijn advies en duidelijk verhaal

De adviseur is altijd bereikbaar en geeft een duidelijk advies en uitleg over de vragen die je hebt. Na drie jaar ben ik weer ten volle tevredenheid geholpen met de aankoop van een nieuwe woning. Top geregeld!

Fantastiisch advies!

Uitzonderlijk hoge service vanuit AH Finance ervaren. Onze zoektocht naar een woning in Amsterdam heeft een jaar geduurd. We hebben in deze periode altijd een zeer goed contact gehad met AH Finance. De persoonlijke begeleiding, altijd klaar staan en bereikbaar zijn en het zeer deskundige advies heeft onze hypotheekaanvraag gewoon een ontzettend makkelijk en leuk proces gemaakt. We zouden AH Finance echt bij iedereen willen aanbevelen!

Persoonlijk en klantvriendelijk

De adviseur weet zijn mensen- en inhoudelijke kennis goed samen te brengen tot een advies. Het kantoor werkt met een online documentensysteem waarmee je gemakkelijk en overzichtelijk alle benodigde stukken kunt uploaden, een heel handige tool! AH Finance is erg goed bereikbaar (zowel telefonisch als per e-mail) voor vragen en overleg. De tussentijdse updates zijn ook erg prettig! Alles tezamen, van het eerste gesprek tot het hypotheekaanbod, heeft de adviseurt ons goed begeleid en 'hypotheekstress' vertaald in praktisch advies.

Ontzettend tevreden met A&H Finance.

Ik ben erg tevreden over het goede advies wat de adviseur ons heeft gegeven. Wat heel fijn is dat zij echt de tijd voor je nemen en goed met je meedenken. Ze staan altijd voor je klaar en bij vragen krijg je een snelle reactie.

Behulpzaamklant vriendelijk en professioneel...

Wij hadden binnen een korte tijd een hypotheek nodig en de adviseur heeft het snel geregeld . Zij is behulpzaam ,professioneel en klant vriendelijk.

snel, volledig en prettig advies

Afspraak was snel gemaakt, prettige gesprekken, open en duidelijk en volledig.

Fantastische service & kwaliteit

Het was onze eerste hypotheek dus we kregen veel nieuwe informatie te verwerken. Daardoor was het fijn dat dit door de adviseur met veel geduld erg verhelderd aan ons werd voorgeschoteld. We konden altijd alles vragen. Kortom een fijne sfeer en een top advies!

Top advies

Wij liepen bij meerdere andere adviseurs vast met de aanvraag voor onze hypotheek. Een vriend tipte ons over AH Finance en de adviseur heeft voor ons gedaan wat de andere adviseurs niet voor elkaar kregen. Hij heeft er vanaf het begin vertrouwen in gehad en een top hypotheek voor ons geregeld. Reeds meerdere malen vrienden/kennissen doorgestuurd naar AH Finance.

Amsterdamseweg 71

1182 GP Amstelveen

020 465 1951

Over A&H Finance

A&H Finance is al 15 jaar gespecialiseerd in het geven van onafhankelijk hypotheek en verzekeringsadvies. We ondersteunen bij de financiering van jouw woning en sluiten deze af op basis van je persoonlijke situatie en wensen. Zo kan je nog vele jaren genieten van jouw droomhuis. A&H Finance behoort bij de 150 beste kantoren van Nederland volgens de AM Advieskeuze Topselectie 2022 en is al voor vijfde keer op rij uitgeroepen tot beste hypotheek kantoor van Nederland. A&H Finance is specialized in helping expats who want to buy a house in the Netherlands. We guide you through the entire mortgage and insurances process. Our aim is that you buy a house which you may enjoy for many years, with a mortgage that fits your personal situation. A&H Finance belongs to the 150 best mortgage advice offices in The Netherlands according to the AM Advieskeuze Topselectie 2022 and rewarded as the best mortgage advice office of the Netherlands for the fifth times in a row.