Goed en duidelijk advies

Ik kan het aanbevelen. Omdat we bij meerdere banken te horen hadden gekregen dat er niets voor ons mogelijk was omdat we een doorlopend krediet hadden.En bij attentas doen ze meer dan naar de standaard regels kijken. En kijken ze wat er persoonlijk mogelijk is en doen aan maatwerk.

Fantastisch

HalloOnze ervaring met Attentas is super positief, alles en meer wat ze beloven komen ze na. Top adviseur *** heeft ons het hele proces super begeleid en op de achtergrond *** was super en zeer snel in hun reacties.Ondanks dat wij een krediet haden hebben ze voor ons met heldere uitleg en zeer deskundige begeleiding mogelijkheden voor ons geschapen.Het hele proces hebben ze echt alle afspraken nagekomen, ik hoop dan ook dat er nog duizenden klanten zo geholpen gaan worden doorAttentas.Nogmaals bedanken wij Attentas voor alles wat ze voor ons gedaan hebben.Fam Jansen Swifterbant.

Prima geregeld, ontzorgt zoals dat heet.

Vanaf het eerste tot het laatste contact betrouwbaar, eerlijk, snel en prettig ge- en behandeld.

Fantastische medewerkers

Nooit gedacht dat ik een huis kon of zou gaan kopen. Maar met een vrijblijvend gesprek met ***** werd het duidelijk dat er mogelijkheden waren. Eerlijk en betrouwbaar en ze zetten zich voor 100 procent in om jouw droom uit te laten komen. Nogmaals bedankt ***** en *****.

Snel, vasthoudend en zeer kundig

Geweldig kantoor met kundige adviseurs die weten wat de mogelijkheden zijn en tot het uiterste gaan om de wensen van de klant te realiseren. Ze zijn duidelijk en eerlijk over de mogelijkheden die zij kunnen bieden. Top bedrijf en onze speciale dank gaat uit naar *** en de dames *** en ***.

Snel, helder en prettig!

in onze zoektocht naar een nieuwe woning hebben we na een eerdere positieve ervaring wederom bij Attentas aangeklopt. Attentas heeft verstand van zaken en weet alles duidelijk uit te leggen, zodat je weet waar je aan toe bent. Alle administratieve 'rompslomp' wordt compleet uit handen genomen, waardoor de aankoop van een nieuwe woning zorgeloos en leuk blijft! Communicatie verloopt snel: onze hypotheek was binnen no-time geregeld!

Maken een huis kopen leuk, nemen alle zorgen over!

Een prettig kantoor welke "gewoon goed en duidelijke taal gebruikt. Veel regels zijn als starter niet bekend en worden snel en vakkundig uitgelegd, de juiste keuze maken is dan ook niet moeilijk. Aanrader!

Zeer kundig en professioneel

Attentas is een zeer professioneel kantoor van begin tot einde, 1e hypotheek afgesloten via adviseur ***** en *****. Goed advies en daarnaast uiterst correct en netjes geholpen! Dit kantoor zou ik iedereen aanraden!

Top geholpen goed advies

Goed geholpen met de aankoop/hypotheek van een ander huis ondanks dat het niet perfect liep maar toch tot een goed eind gebracht ??

Mensen die voor je gaan.

Na het eerste gesprek met ***** had je het idee dat je elkaar al heel lang kende. Het voelt heel vertrouwd. Ze doen wat ze beloven en je krijgt heel snel antwoord. En in een snel tempo gaan ze voor je aan de slag en stellen je niet teleur. Erg tevreden over dit bedrijf, in het bijzonder over ***** en ***** die onze hypotheek aanvraag snel, deskundig en discreet hebben afgehandeld. Een aanrader voor mensen die een hypotheek willen, ga gerust naar Attentas. Ze stellen je echt niet teleur. Nogmaals ***** en *****, hartelijk dank.

Voor mij de beste advies

Ik zal dit kantoor zeker aanbevelen omdat ze hebben me fantatisch geholpen , wat voor andere onmogelijk is , hebben ze mogelijk gemaakt.

Zeer kundig en goed advies.

De gemaakte afspraken zijn nagekomen. Er wordt zeer kundig en meegedacht in oplossingen. De hypotheek zoals deze er nu voor ons ligt voldoet aan al onze wensen!!

TOP adviseurs!!

Attentas heeft ons echt fantastisch geholpen met de aankoop van onze eerste woning. Wij zaten in een moeilijke situatie waardoor het niet bepaalt makkelijk was, maar Attentas heeft het voor elkaar gekregen! Ze zijn zeer kundig, denken met je mee en hebben overal een oplossing voor! Altijd vriendelijk en je kan met al je vragen bij hun terecht. Attentas bedankt!

Super geholpen door Attentas, tot in de puntjes

Zeer goed geholpen met het aankopen van mijn eerste huis door het team van Attentas. Adviseur heeft alles uit kast gehaald en in korte tijd een hypotheek gekregen. Vanaf de eerste afspraak, thuis tot het einde van het proces, alles tot in de puntjes geregeld. Ik wil jullie heel erg bedanken en raadt iedereen aan om Attentas in teschakelen.

Goeie service en zeer goede kennis van zaken.

Mocht je denken �vast te zitten� omdat je vanwege een krediet geen huis zou kunnen kopen? Zoek dan niet verder en benader Attentas. Na bij de gevestigde orde nul op rekest gekregen te hebben heeft Attentas ondanks een krediet een hypotheek weten te regelen.De communicatie is uiterst prettig verlopen. Zowel met de adviseurs als met de mensen op kantoor. Reacties op vragen volgen snel, bereidheid tot uitleg bij vragen is hoog. Hoe naief die vragen achteraf ook blijken te zijn.Uiteindelijk zijn de totale maandlasten verminderd en hebben we een hypotheek.Enige minpuntje wat ik zou kunnen noemen is de prijs van de diensten, maar daar krijg je dan ook wat voor terug.Dus mocht je bij anderen tegen muren aanlopen, bel Attentas. Een zeer gedreven club mensen die je met plezier verder helpen.

Wij zijn enorm gelukkig

Wij hebben al geruime tijd plannen mbt het kopen van een woning. Echter hebben wij een doorlopend krediet, vele deuren werden voor ons gesloten en we hoorden overal dat men ons niet verder kon helpen. Bij Attentas ging deze spreekwoordelijke deur open...En hoe. Een leuke, spontane, vriendelijke man! Die 1 doel voor ons voor ogen had, Ik ga jullie aan een mooie hypotheek helpen... En vooral JA, jullie kunnen een huis kopen. Snelle, heldere service! Binnen mum van tijd hebben wij een huis kunnen kopen en kunnen vanaf volgende week aan de slag! Ik zou geen ander kunnen aanraden!!

Super en erg duidelijk

Vanwege verkoop van mijn woning opzoek gegaan naar een andere woningWat bij diverse aanbieders van hypotheken niet mogelijk was, blijkt bij Att�ntas wel mogelijk te zijnDe communicatie is erg duidelijk en vriendelijk, als je iets niet begrijpt wordt het uitgelegd gewoon ideaal!Inmiddels in de slotfase van de aanschaf van de andere woning maar ik zou, mocht het nodig zijn, weer een beroep op de service en diensten van Att�ntas doen

Wat een TOP team!

Wat een TOP team zijn *** en *** van Attentas. Vanaf het eerste gesprek,bij ons thuis, wat wij als heel prettig hebben ervaren,zijn wij gezien als mensen met een verhaal ipv zomaar een dossiernummer te zijn. Het team van Attentas is goed op elkaar ingespeeld en betrekken je bij de stappen,soms hobbels die genomen moeten worden om verder te kunnen komen.Zij denken in mogelijkheden op de momenten dat je dat als klant echt nodig hebt. Niets is hen teveel. Attentas is zeker jou/ jullie vertrouwen waard. Mede dankzij hen is er voor ons weer toekomstperspectief wat wonen betreft gekomen en daar zijn wij hen enorm dankbaar voor!!!

Geweldig, betrouwbaar, super!

Wij dachten dat wij niet in staat zouden zijn om een huis te kunnen kopen. Dit omdat wij oa ook een doorlopend krediet hadden. Middels het fantastische advies en hulp van de adviseur, maar ook van de andere adviseur hebben wij toch onze droom kunnen waar maken.Dol blij! Attentas helpt en ondersteunt je overal mee! Twijfel je? Niet doen... maak een afspraak en ondervindt zelf hoe deze toppers alles op alles zetten om je te adviseren en te helpen!

Attentas gaat verder waar anderen ophouden

Voor ons huurhuis in de regio Utrecht betaalden wij per maand EUR 1.230,--Wij wilden graag een nieuwbouwwoning kopen maar door een lopende lening was het absoluut niet mogelijk om een hypotheek te krijgen.Door te Googelen en via de website van Independer zijn wij in contact gekomen met Attentas.De adviseur van Attentas heeft ons thuis bezocht en binnen relatief korte tijd aan het onmogelijke geholpen, een hypotheek voor ons droomhuis!!Wij hebben onlangs alle stukken getekend bij de notaris en zijn binnenkort de trotse eigenaars van ons droomhuis met een hypotheek van netto EUR 550,-- per maand.Nu kunnen we serieus gaan sparen om onze lopende lening af te lossen.Wij bedanken het team van Attentas uit het diepst van ons hart omdat zij dit voor ons mogelijk hebben gemaakt.

super goed en zeer betrouwbaar en glashelder

Attentas heeft onze droom werkelijkheid gemaakt, wat wij dachten..het gaat niet lukken.. kan bij hun zeker WEL lukken. De Adviseur komt bij jou thuis en neemt echt de tijd voor jou en helpt je met elke stap die je zet. Echt super top werk gelverd, wij hadden geen beter advies kunnen krijgen!hartstikke bedankt!

Betrouwbaar

Na gerenommeerde banken te hebben bezocht die mij geen hypotheek wilden verstrekken kwam ik via internet op attentAs. Wat andere niet konden is bij Attentas wel gelukt . De adviseru had altijd tijd voor me, begreep mij goed, ook mijn stress. Welke adviseur is in het kerstreces nu beschikbaar? Bij Attentas dus , zo blij dat ze, en in het bijzonder ,de adviseur, voor mij hebben gedaan. En passent ook nog vrienden een goed advies gegeven. Geen vraag is teveel voor ze. Super tevreden en ik zou iedereen Attentas aanbevelen. Ze zijn iets duurder maar daar krijg je heel veel voor terug, het geld meer dan waard.

Duidelijk en snel

Het fijne contact en de duidelijke en snelle manier van het regelen van zaken door de adviseur, *** en de rest van het team.

Eerlijk advies, snelle reacties

Wij zouden dit kantoor bij iedereen aan kunnen bevelen. Bij verschillende hypotheek adviseurs geweest maar die konden niks voor ons doen of na t eerste gesprek lieten ze niks meer weten, erg onbetrouwbaar. Bij dit bedrijf is echt niks te veel(bij toeval via internet gevonden), ze doen ECHT wat ze beloven, gaan overal voor je achteraan en zelfs in de weekenden bellen en mailen ze, echt perfect! Als je denkt dat iets niet lukt gaan hun DOOR voor je. Geweldig team!

Zeer betrokken en denken mee

Je wordt meteen tewoord gestaan, ze denken mee zijn erg betrokken, ze doen echt hun best! Echt geweldig! Ik ben ze zeer dankbaar voor het regelen van mijn eerste hypotheek!

Rigtersbleek-Zandvoort 10 101

7521 BE Enschede

Over Attentas Financieel Adviseurs

Wij zijn een landelijk werkend kantoor welke is gevestigd in Enschede. Onze specialisaties behelzen de kerngebieden Hypotheken & Financieringen. Ons werkgebied behelst geheel Nederland. Ervaar ook het gemak van een financieel professional aan uw zijde!