Betroubaar en informatief

De hypotheekadviseur heeft mij ontzettend goed ondersteund in het gehele traject van A-Z bij de aankoop van mijn eerste woning. Ik heb meerdere verkennende afspraken gehad met de adviseur, waarin hij me telkens een stapje verder heeft geholpen. Het gehele proces werd mij duidelijk uitgelegd en al mijn vragen (als beginner) werden telkens helder beantwoord. De hulp bij het aanbod was ook niet mis, zeker gezien deze bijzonder beweeglijke tijden! Met veel vertrouwen en een goede bereikbaarheid heb ik plezierig met Blauw & Florijn zaken gedaan. Ik ben dan ook ontzettend tevreden over het kantoor en kan een ieder aanbevelen met hen te werken.

Geven goed advies en staan voor je klaar

Mijn eerste kennismaking was in 2021. Er werd meteen een account voor mij open gesteld waarin ik gegevens kon aanleveren, zodat mij vrijblijvend advies kon worden gegeven over mijn hypotheek. Gedurende 2021 en begin 2022 heb ik een aantal woningen bezichtigd. Wanneer ik contact opnam, gaf hij mij vrijwel meteen advies over wat er mogelijk was betreft mijn hypotheek. Toen er uiteindelijk een bod was geaccepteerd door een verkoper, kon ik meteen schakelen. Hij heeft tot in de puntjes uitgezocht wat er voor mij mogelijk was en wat passend was voor mijn (gezins)situatie. Tevens was hij altijd bereikbaar of belde nog dezelfde dag terug. Ik kon (als leek) met al mijn vragen bij hem terecht. Ook als ik het soms spannend vond worden, wist hij mij gerust te stellen. Verder schept hij duidelijke verwachtingen, zodat je ten alle tijden weet waar je aan toe bent. Ik ben erg blij dat ik voor Blauw en Florijn te Rotterdam heb gekozen.

Top service!

Fijne communicatie, meedenkend, eerlijk, transparant, en komt met meerdere opties. Hij heeft heel ons traject van verkoop woning (begin nov. '20) tot aankoop nieuwe woning (okt '21) op een realistische wijze begeleid, met als resultaat een droom woning te hebben gevonden met fijne maandlasten. Absoluut een aanrader!

Hypotheek advies aankoop huis

2e keer dat ik advies heb ontvangen via deze adviseur en nog steeds erg tevreden over hun advies. Zijn onafhankelijk dus kijken alle partijen na en denken vaak goed mee ook bij bijzondere gevallen.

Uiterst tevreden

Onze ervaring met Blauw en Florijn hebben wij als uiterst waardevol ervaren. Onze adviseur heeft ons ontzettend goed geholpen bij de aanvraag van onze hypotheek voor ons eerste huis. Hij heeft kennis over de markt, kan je goed meenemen in details en zorgt dat alles vlot en voorspoedig verloopt. Hij is een fijne gesprekspartner en zet zich in voor het juiste, passende resultaat.

Heel prettig geholpen!

Zowel het voorgesprek (en werk), het advies en daadwerkelijk in gang zetten van de verbouwingshypotheek is uitstekend gegaan. De adviseur denkt mee, geeft gevraagd (en ongevraagd) advies en gaat echt de 'extra mile'. Geldt overigens ook voor collega Hugo. Ik ben er superblij mee en kan het kantoor dan ook van harte aanbevelen!

alles ging vanzelf

De adviseur van Blauw en Florijn was een fijne financieel adviseur die ons hielp door in eerste instantie advies te geven over onze hypotheek mogelijkheden en daarna bij het kopen van ons eerste huis. Omdat dit voor mijn partner en mij de eerste keer is wisten we niet zo goed hoe alles zou verlopen. Blauw en Florijn heeft ons stap voor stap geholpen en gaf ons duidelijk en behulpzaam advies waar wij weer keuzes uit konden maken. Daarnaast hebben ze ook veel voor ons geregeld en hoefde we eigenlijk alleen al onze documenten aan te leveren via hun upload portaal op hun website. We konden we alles via de website doen en dat maakte het erg makkelijk om het in meerdere stappen te doen. Voor vragen waren ze altijd snel en makkelijk bereikbaar.Ook luisterden ze goed naar onze wensen en wat wij belangrijk vonden qua hypotheek. Door voor Blauw en Florijn te kiezen hebben ik en mijn partner veel tijd en stress bespaard en kunnen we ons nu volledig focussen op de verhuizing naar onze nieuwe woni

Hypotheek en verzekeringsadvies

Zeer goed en vakkundig geholpen bij de hypotheek en het verzorgen van een verzekeringspakket.

Deskundig, betrouwbaar, persoonlijk bedrijf.

Heel fijn om een goed betrouwbare financi�le adviseur te vinden als je grote financi�le beslissingen moet nemen. Bij Blauw en Florijn zeer goede ervaringen. De adviseur heeft de financi�le zaken voor het aankopen van een nieuw huis bijzonder fijn geregeld. Deskundig, punctueel, en persoonlijk. Er wordt eerlijk gekeken naar de persoonlijke situatie en advies en begeleiding is hierop afgestemd. Eerlijke adviezen, alles netjes volgens afspraak, deskundig. En niet alleen regelen wat er geregeld moet worden, hij denkt ook mee in het klantbelang m.b.t. zaken die samen kunnen hangen m.b.t. de aanvraag hypotheek die voordeel kunnen opleveren voor de klant.

Oversluiten hijpotheek

Goede ervaringen voor tweede keer voor de zelfde adviseur gekozen heeft ons zeer goed geholpen

Hypotheek op twee namen zeten

Goede ontvangst. Duidelijk, rustig en helder advies gekregen. Mee denkend. Bij een volgend advies dat ik nodig heb, ga ik zeker terug.

Uitstekend geholpen!

Ik heb op aanraden van een vriend contact gezocht met Blauw en Florijn voor het verhogen van een hypotheek t.b.v. een verbouwing. Uiteindelijk hebben we de hypotheek overgesloten en ben hier goed mee geholpen.Ik heb een jaar eerder al contact gezocht met ze, maar door vertraging aan mijn kant duurde het allemaal erg lang. Geen enkel moment heb ik het gevoel gehad dat B en F dit vervelend vonden en ben ik iedere keer gewoon goed geholpen.De adviseur is rustig, bekwaam en heeft ervoor gezorgd dat ik geen zorgen heb gehad en alles is verlopen zoals hij aangaf. Ik raad dit kantoor dan ook iedereen aan in Rotterdam!

Top! Duidelijk, Zakelijk, Betrokken

Vanaf het eerste contact dat, ondanks dat het in een online omgeving was, heel prettig, persoonlijk en overzichtelijk is gelopen. Van het in kaart brengen van onze situatie zodat we wisten wat we precies aan budget hadden. Ook nadat we ons huis hebben verkocht prettig advies wat te doen met het resultaat van overwaarde. Ik zou Jonathan aan iedereen aanraden. Geen gekkigheid, geen wilde beloftes, gewoon waar voor je geld.

Aanbevolen!

Prettig en professioneel advies, denkt mee en geeft vertrouwen dat het klopt. Fijne evaring!

aankoop woning Provenierssingel

We hebben uitstekende ervaring gehad met het kantoor Rotterdam van Blauw & Florijn. Er was in ons geval sprake van een gecompliceerde aankoop waarbij de hypotheek en waarde van twee woningen afgewogen moest worden tegen de hypotheek voor de nieuwe woning. In eigendom houden van een van de bestaande twee eigendommen was daarbij wenselijk. De adviseur presenteerde een hypothecaire oplossing die onze vaste bank niet kon leveren en dit binnen zeer korte tijd waardoor we snel stappen konden maken in het aankoopproces.

Vakkundig en voortvarend advies

Via onze aankoopmakelaar zijn wij gewezen op Blauw & Florijn in Rotterdam. Het contact verliep snel en voortvarend. Het gekregen advies was duidelijk en verhelderend. Bellen en mailen was geen probleem. Hierdoor konden wij snel een keuze maken en hadden wij geen enkele zorgen bij het regelen van de hypotheek. De mensen bij Blauw & Florijn in Rotterdam verstaan hun vak. Aanrader!

Hypotheekadvies

Prima consultant. Wij wilden weten welke mogelijkheden op het gebied van hypotheek voor ons bestonden in verband met aanschaf nieuwe woning, gelet op verkoopprijs oude huis en komende pensionering. Adviseur bood meerdere keuzemogelijkheden en we hebben tenslotte overeenstemming bereikt over het voor ons meest gunstige voorstel.

Hypotheekadvies en snelle goedkeuring

Zeer goede ervaringen met de adviseurs. Door goede voorbereiding, was onze hypotheek binnen 2 wkn goedgekeurd ondanks de Coronadrukte. Met wijzigingen, vragen en advies stonden ze altijd snel voor ons klaar. Topwerk geleverd!

Prima interacties, alles goed geregeld!

Vanaf het begin een prettig informeel contact, en ik kreeg tijdens het proces het gevoel dat ze de boel goed voor je in de gaten houden. De adviseur wees me, ook ongevraagd, op evt valkuilen, dingen waar je rekening mee moet houden etc.; precies wat je kan en moet verwachten van een financieel adviseur. Uiteindelijk zeker het gevoel dat de kosten het waard zijn. Kortom, een prima ervaring en ik zou daarom bij een volgende keer zeer waarschijnlijk opnieuw Blauw en Florijn kiezen.

Oprechte betrokkenheid

Al voor de derde keer hebben we nu de hulp van Blauw en Florijn ingeroepen om onze hypotheekzaken te regelen. En dat is niet toevallig. Elke keer zijn we weer zeer aangenaam verrast door de persoonlijke benadering, de oprechte betrokkenheid van onze vaste adviseur en diens snelle begrip voor en tegemoetkoming aan onze wensen. De kennis van zaken waarvan de adviseur en deze keer ook zijn collega blijk gaven, was ook nu weer een enorme geruststelling. Ze namen de tijd voor ons, we werden van elke stap die ze namen op de hoogte gesteld, ze hielden alle data scherp in de gaten en namen uit zichzelf regelmatig contact op met de hypotheekverstrekker om de voorgang van het hypotheekproces in de gaten te houden en waar mogelijk te bespoedigen. Ze waren ook altijd bereikbaar, per mail en telefoon. Geweldig om in zo�n tijd van stress en onzekerheid iemand te hebben aan wie je met een gerust hart je (hypotheek)zorgen kunt overlaten.

Politiebureau

Bij onze hypotheekaanvraag voor de aankoop van een oud politiebureau, ging de adviseur zorgvuldig te werk. Hij heeft gecheckt en gedubbelcheckt, met veel hypotheekverstrekkers contact gehad en het is hem gelukt om een passende hypotheek te vinden!Hij informeerde ons regelmatig over de voortgang van de aanvraag en dat zorgde voor vertrouwen in hem en het product.Op een rustige manier legde hij bij ons thuis aan tafel alles uit, zodat wij met een goed gevoel een handtekening hebben gezet.We kunnen Blauw & Florijn van harte aanbevelen!

Persoonlijk & Snelle afhandeling

De adviseur heeft ons goed geholpen met een gedegen persoonlijk financieel advies en een goede begeleiding bij de hypotheekaanvraag. Hierbij was veel aandacht in de voorbereiding waardoor de aanvraag bij de geldverstrekker snel verliep.

Uitstekend advies en hypotheek in 1 week rond

de hypotheekadviseur heeft ons uitstekend begeleid bij de financiering van onze nieuwe woning. Hij heeft veel kennis van de markt en beschikt over een relevant netwerk. We konden met al onze vragen bij de adviseur terecht: hij denkt actief mee en wees ons op zaken waar we zelf niet aan gedacht hadden. Door een goede voorbereiding was onze hypotheekaanvraag in 1 week afgerond. Erg fijn! Hij weet wat ie doet.

Voortreffelijke hypotheek adviseur

De adviseur heeft ons op een geweldig goede manier geholpen wij zaten eerst bij iemand anders die op de allerlaatste dag melde dat het niet gelukt was en bij blauw en florijn deden ze het binnen drie weken ????

Hypotheek gesprek

Duidelijk en heldere uitleg gekregen via videobellen. We zijn goed geholpen, niet opdringerig en naar meerdere mogelijkheden gekeken.

Laan van Meerdervoort 708

2564 AM Den Haag

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.