Leuk

Leuk en actief

leerzame training

leerzame training! Filmpjes en games leuke aanvulling

Mooie training waarbij theorie bij praktijk wordt gebracht.

Fijne bijeenkomsten waarin geluisterd wordt naar de input en vragen van de cursisten.

Mooie training, erg praktijkgericht.

Goed, zeker aan te bevelen. Kleine maar is het grote verschil tussen oefentoets en examen.

Zeer leerzaam

De docent heeft mij veel bij gebracht en veel nieuwe en leuke dingen geleerd. Dit kunnen wij ook bij ons op de zaak inplementeren of toepassen. De statistiek lessen waren ook interessant maar wel op sommige onderdelen lastig. Peter wil ik graag bedanken voor de uitleg en tijd!

Leerzame en zeer leuke cursus.

De cursus op zich is zeer leerzaam en zeker een aanrader. Maar ook de manier van lesgeven draagt bij aan het feit dat ik elke week met veel plezier naar de cursus uitkeek. Ik heb hier zeker wat van opgestoken.

Leerzame cursus maar wel pittig

veel ideeën opgedaan en leerkracht met veel ervaring

Duidelijke werkwijze en toelichting van alle afkortingen, meetinstrumenten. Statistiek minder interessant.

Veel geleerd

Uitdagende cursus waarbij dieper wordt ingegaan op statistieken en processen om de organisatie te verbeteren. Vooral met mijn niet statistiek achtergrond wel pittig op dat vlak. Heel leerzaam en goed toepasbaar in de praktijk

Informatievolle cursus om de gedachte van Lean Six Sigma te ontwikkelen

De cursus was informatievol qua bruikbare modellen om Lean toe te passen binnen je bedrijf. Wel werd er veel tijd besteed aan het statische gedeelte, wat voor mij wat minder interessant en relevant was.

Vond ik harstikke leuk en zinvol

Ik heb veel tools en inzichten geleerd die ik van plan ben te gebruiken op het werk. Ik vind het geweldig om te zien dat je altijd kunt verbeteren in elk aspect van het werkleven. De trainers waren erg deskundig maar ook praktisch, en gebruikten praktische voorbeelden om de theorie te begrijpen.

Goede degelijke training

Prima training, ben zelf meer georiënteerd op Lean dan Six Sigma.

Een leuke en fijne training in groepsverband!

Ik heb het als heel prettig en vertrouwd ervaren. Genoeg ruimte voor groepsdiscussies en het delen van persoonlijke ervaringen/vragen. De trainer is ontzettend ervaren en staat heel ontspannen voor de ‘klas’. Zijn persoonlijke verhalen en ervaringen gaven een goed beeld hoe het in de praktijk kan lopen. Complimenten!

Goede training met veel praktijkvoorbeelden

Interactieve training met genoeg voorbeelden uit de praktijk en oefeningen. Door de oefeningen blijft het goed hangen.

Goed en duidelijk

Erg duidelijk en rustige uitleg.

Goede Cursus!

Zeer leerzame cursus en heel breed inzetbaar.

Praktische training, een goede kickstarter

Geen baanbrekende dingen geleerd, maar wel praktisch bezig geweest met VSM en meer energie om door te gaan met projecten

Heel interessant.

Goed is het oefenen.

Hands-on Masterclass

Lekker pragmatisch

VSM Masterclass gevolgd. Prettige opfrissing van de theorie, aangevuld met waardevolle praktijkvoorbeelden.

Pragmatisch en direct bruikbaar

Leuke interactie. Goed om te zien dat de trainer actief inspringen op specifieke behoeftes vanuit de groep. WillemJan, bedankt!

Leuke en leerzame cursus.

Prima cursus waar alles goed geregeld was.

Super goed ingevuld

Hele goede trainer die duidelijk en op een hele leuke manier je aandacht weet te pakken. Wel jammer dat het soms chaotisch was net de verschillen in wat we te zien kregen en wat er in de documentatie stond. Klaarblijkelijk had de trainer een andere versie van de powerpoint.

Avontuur

Prettig leerzaam; soms is iets meer structuur handig; maar goede mix van praktijk en theorie; examen is wel iets wat stress geeft maar ook misschien nodig is om genoeg engagement te krijgen Trainer was David van Noort

Peppelkade 33

3992 AL Houten