Prettige en leerzame training

Goede begrijpbare en direct toepasbare lesstof.

Fijne sfeer, goede uitleg, er wordt tijd gemaakt voor extra uitleg,onderwerpen deels groepsspecifiek. PDF en uitleg zijn lastig te volgen wat betreft structuur; wanneer gaat het om een Lean-principe, wanneer DMAIC, wanneer iets passend bij beide?

Zeer interessante informatie

Inhoudelijk goed, maar trainingen waren wat warrig.

De inhoud was prima, voldoende voor de paar trainingsdagen. Wat ik wel lastig/onhandig vond is dat we niet iedere trainingsdag de stof voor die dag doornamen, maar we een beetje heen en weer gingen. Hierdoor heb ik voor mijn gevoel wat dingen gemist, maar was het teruglezen ook niet altijd even handig.

Het was heel leerzaam en boeiend.

Inspirerend

Goede tools om in de praktijk mee aan de slag te gaan

Willem-Jan speelde goed in op onze behoeften, legt duidelijk uit en zorgt voor een goede sfeer en omgeving. Ideaal om in de praktijk mee aan de slag te gaan.

Nuttige training, goede team building, goede trainer

Nuttige training, goede team building, goede trainer

Leerzaam en verfrissend

Veel geleerd en interessant leerstof

Leuke interessante cursus

Mooie balans in theorie en praktijk voorbeelden. Leuke groep en grappige en fijne instructeur.

Goede uitleg van de theorie met voorbeelden uit de praktijk

Bij deze cursus worden meedelen methodieken toegelicht met vervolgens praktijkvoorbeelden, die mij zeker inzicht geven om dit mij handvaten geeft om dit verder toe te passen in de praktijk. Overweeg wel om een vervolg met praktijk deel te starten

K.W.

Ik heb veel geleerd, nuttige informatie, leuke sfeer. professionaliteit

Helder en afwisselend

Goed te volgen, beperkte tijd buiten de training nodig, goede structuur en fijne faciliteiten, interactief van opzet.

Praktische training gelijk toepasbaar op de praktijj

Praktische training die gelijk is toe te passen op de praktijk. Het geeft mij zichten en tools waarbij bij welk project het beste kan toepassen.

Leerzaam en afwisselend

De afwisseling tussen praktijk en theorie is erg leuk! Erg leerzaam, met name dat je een andere kijk gaat krijgen op processen.

Zeer goede en duidelijke training om als green belt direct aan de slag te gaan

Fijne trainer (Remko), duidelijke uitleg en een goede verhouding tussen de theorie en praktische toepassing.

Super!

Duidelijke lesdagen, goede opbouw en een fijne sfeer (en een lekkere lunch).

Fijne training en inhoud blijft hangen

De training geeft dmv oefeningen een zeer goede beleving van de theoretische modellen. Fijne trainer

Goede training, aardige trainer. Fijne structuur.

Door de losse manier van doen van de trainer voelde ik me heel erg op mijn gemak en heb ik veel geleerd en ook echt plezier gehad.

Veel kennis opgedaan en inspiratie gekregen

Duidelijke uitleg en genoeg opdrachten om een beetje te oefenen en te horen hoe anderen het doen waar ik ook weer veel van leerde. Een lekker tempo. Mooie opbouw van de kennis. Inspirerende masterclass. Ik zie de toekomst MET AI nu best rooskleurig tegemoet. Hier valt veel tijdwinst mee te behalen. Ik ga me eens wat meer verdiepen in de diverse betaalde mogelijkheden. Ik zie de PowerPoint presentatie van gisteren dan ook graag tegemoet. Ook niet onbelangrijk: de lunch was zalig!

Super interessant.

Peter leeft zich goed in in de praktijk casussen. Geeft heldere voorbeelden. Prettig en toegankelijk.

Actief, anthousiast, leerzaam

Het was een leerzame training. Peter was enthousiast, geduldig en redelijk goed op de hoogte van onze organisatie. Daardoor kon hij zich goed inleven in onze werkprocessen en ons daarin sturen. Peter heeft de informatie goed overgebracht en wist mij te enthousiasmeren.

Leuke cursus met praktische vaardigheden

Ik vond het een mooie tweedaagse cursus met een goede afwisseling van theorie (met grappige filmpjes) en praktijk. Begin is gemaakt om aan de slag te gaan met allerlei processen.

Zeer zinvolle cursus

Handvatten gekregen om processen meer lean te krijgen en hoe je dit kunt doen.

Heldere uitleg, leuke en nuttige oefeningen

Leuke, interactieve training met grappige oefeningen in het begin die uiteindelijk uitmonden in het oplossen van een concreet probleem in de eigen organisatie.

Leerzaam en leuk

Mooie combi van theorie en oefenen

Peppelkade 33

3992 AL Houten