Praktijkgerichte opleiding waarbij je het geleerde gelijk kan inzetten.

Een interactieve opleiding waarbij je continu wordt getriggerd om de geleerde theorie om te zetten naar je eigen praktijksituatie.

De training was leuk en leerzaam

Het was een leerzame training met goede docenten.

Hele waardevolle en praktische training

Leuke groep, goed tempo, goeie afstemming op behoefte, praktijkvoorbeelden en ruimte voor vragen tussendoor. Leuke oefeningen.

Uitmuntend

Genoten van een goed gestructureerde training met interessante stof en goeie coaches.

Leuke en leerzamer training afgerond

Ik heb de training als zeer positief ervaren. Voldoende lesstof en op een leuke manier aangeboden

Interessante en duidelijke training.

Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Er zat een goed rustig tempo in. De slides waren van goede kwaliteit.

Goede pragmatische uitleg

Goede pragmatische uitleg over toch wel complexe materie. Daardoor begrijpelijk en tastbaar.

Flinke boost van AI-inzichten

Veel beelden en kennis en concrete ideeen opgedaan.

Innovatief, leerzaam en nieuwe inzichten

Interessant, voldoende tijd en persoonlijke aandacht

Super leerzaam en erg interessant

Heel veel geleerd van Paul en meer dan ik verwacht had. Ook door ons aan het werk te zetten en inzichten bij te brengen.

De training was heel erg actief wat hielp om de theorie toe te passen. Daarnaast werd er erg vaak de koppeling gemaakt naar je eigen werkveld. De trainers gaven daar genoeg ruimte voor. Leerzaam om met andere professies de training te volgen. Fijn dat er ruimte voor aanpassing in het programma is. Enige verbeterpunt is de hitte en gebrek aan zuurstof in de opleidings ruimte

Een leuke training met een goede balans tussen theorie en interactie waarin ik veel heb geleerd

- Training bevalt veel informatie - duidelijke uitleg van beide trainers - genoeg interactie en praktische opdrachten - goede groepsgrootte - lange intensieve dagen (laatste 2 uur is focus moeilijker vast te houden) - balans tussen praktijk (voorbeelden van deelnemers) en theorie was goed

Afwisselend

De training was erg afwisselend, omdat de trainers verschillend zijn en er door veel stof wordt gegaan

Aanrader

2 dagen cursus gehad in De Orange belt Lean, six sigma. Was een interessante cursus waarbij we weer extra inzichten hebben opgedaan tot betrekking van procedure verbeteringen. Erg interactief waardoor je goed bij de les blijft en de cursus leuk maakt. Chapo voor Ingrid en graag tot de volgende keer.

Zeer leerzaam op een leuke gezellige manier

Zeer efficiënt.

Zeer interactieve training. Heel fijn dat er ook praktijkvoorbeelden worden besproken. Je kunt alles weer meenemen naar je werk.

Leuk

Informele setting. Soms wat langdradig.

Leuke training met veel informatie

Fijne training. Lekker tempo en duidelijk en helder verhaal. Praktische informatie

Verhelderend

Ik had al wat kennis over AI, maar deze dag heeft nieuwe inzichten opgeleverd

Een zeer waardevolle training!!

Ontzettend veel geleerd, nu ermee gaan spelen. Bedankt Paul!

Inspirerend

Trainer Paul legt op enthousiaste en inspirerende wijze de wereld van AI uit. Tijdens de training krijg je oefeningen om de theorie in praktijk tebrengen

Mooie en leerzame dag

Mooie nieuwe inzichten gekregen. Goede trainer!

2 leerzame dagen

Ik ben blij dat ik mocht deelnemen aan deze orange belt training. Het heeft me inzicht gegeven in de verschillende processen en met welke manieren van aanpak deze verbeterd kunnen worden. Dit kan ik zeker toepassen op mijn eigen werkplek door de tools die we hebben geleerd.

Een leuke informatieve ervaring

Het onderwerp lean six sigma sprak mij aan, nu dat ik de training er op heb zitten heb ik het gevoel dat ik dit ook daadwerkelijk op de werkvloer kan inzetten. Het was een zeer interessante maar ook leuke ervaring.

Interessante training

Zeer interessante training om het bedrijf te helpen om te verbeteren.

Peppelkade 33

3992 AL Houten