Erg leuke en leerzame dag tijdens de LSS yellow belt training

Ik heb veel geleerd van de theorie. De praktijk les met de koffie filters gaf een heel duidelijke inzage in menselijk gedrag en groeps gedrag in mensen. Dit is een duidelijke reflectie van hoe mensen in een organisatie met elkaar omgaan en waar er knelpunten en frictie ontstaan binnen de organisatie; terwijl het proces zelf en daarmee de klant of kwaliteit uit het oog verloren raakt. Het was erg grappig om te zien als klant, van een afstandje.

Vernieuwde inzichten in hoe te denken

Uitgaan van de vraag ipv direct naar de oplossing.

Leuk, leerzaam en interactief

Fijne ervaring, titel zegt eigenlijk al voldoende. Voor herhaling vatbaar, maar dan ga ik voor groen!

Had graag meer praktische voorbeelden gehad.

T was prima, voor het gevoel niet super veel bruikbaars meegekregen.

Duidelijke kennismaking met Lean six sigma

Ik heb het zeker goed ervaren, duidelijke toelichting met fijne praktijk voorbeelden.

Leerzaam

De cursus is leerzaam, maar het is wel erg veel voor op een dag.

Duidelijke training voor kennismaken met lean

Hele fijne trainer die goed de basis uitlegt

Ingrid neemt je goed mee in de theorie en staat open voor de dynamiek in de groep en anticipeert hier op!

Hele leerzame dag gehad!

Mooie combinatie tussen theorie en toepassing tijdens de training. De locatie is fijn en voelt ontspannen aan. Goed verzorgde lunch en hele enthousiaste trainer!

De Lean Six Sigma training van Bureau Tromp is echt van toegevoegde waarde.

De Lean Six Sigma training heb ik als zeer interessant ervaren. Het geeft het je veel inzichten op relatief eenvoudige wijze met de bijhorende tools. Onze trainer Fedor gaf de training op een prettige manier die voor iedereen goed te volgen en te begrijpen is. De training is een aanrader is voor iedereen ongeacht branche.

Great

Great training, I learned a lot

• Would you recommend us? Yes

Leuke training

Leuke en leerzame training waarbij alle aspykort worden belicht. Jammer van de timing midden in de zomer.

Super leuke en nuttige training!

Training wordt super uitgelegd met een mooie afwisselingen tussen praktijk en theorie

Goede afwisseling van theorie en oefeningen

De oefeningen als filtergame en lego waren heel waardevol om de stof echt te doorgronden.

Leuke relaxte leeromgeving

Goede docent, praktijkgericht. Catering en faciliteiten prima

Super leuk, leerzaam en toepasbaar!

Het waren 6 leuke weken, waarin we met een groepje enthousiaste en gedreven mensen bezig zijn geweest onszelf te ontwikkelen. Extra complimenten aan Remko (onze trainer) die elke dag weer enthousiast wist aan te vliegen! Bedankt!

Goede uitleg, leuke groep en duidelijke stof

Ik heb het ervaren als een leuke interactieve en duidelijke training waarbij we veel vragen konden stellen en de uitleg helder was. Daarnaast hadden we een leuke groep met een naar mijn mening fijne groepsgrootte (5). Ook waren de E-learnings en het oefenmateriaal helder en handig.

Goede georganiseerde training

Goede en duidelijke training die veel handvatten gaat bieden voor de toekomst.

Knowledgeable in a gamified way

I have taken Lean Six Sigma Green Belt training led by Massimo Schutte recently and he was extremely knowledgeable, simplified and gamified otherwise complex and potentially boring subjects.

• Would you recommend us? Yes

Kon mijn aandacht er goed bijhouden, veel geleerd.

Prima uitleg gehad!

Leuke en leerzame dag gehad.

Goede opbouw van de lesstof

De sheets kwamen niet 1 op 1 overeen er zaten soms kleine verschillen in. Maar niet storend. Na examen nog verandermanagement behandelen is niet optimaal. Daar kan je een complete opleiding mee opzetten en zie ik niet als toegevoegde waarde.

Positief

Goeie cursus door fijne trainers met veel kennis. Wordt goed geluisterd, Verduidelijkt waar nodig en maakt gebruik van de ervaringen van de deelnemers. Lunch is ook super geregeld. Overall erg positieve ervaring.

Goede uitleg, voldoende tijd voor interactie met andere deelnemers

Met plezier deelgenomen, uitgebreide en heel goede uitleg en toelichtingen gehad, kleine groep dus voldoende ruimte voor vragen en opmerkingen. Heel veel kunnen leren

Zeer leerzame training met veel praktijkvoorbeelden

De training was zeer leerzaam. De docent gebruikt veel praktijkvoorbeelden waardoor de theorie echt gaat leven. Ook de games tussendoor waren interessant en leerzaam.

Peppelkade 33

3992 AL Houten