Leerzame training

Leerzame training gegeven door een fijne trainer die je goed motiveert.

Goede begeleiding en uitstekende voorbereiding!

Prettige trainer die ervaringen in de praktijk gebruikt tijdens de training. Je wordt goed voorbereid op het tentamen wat veel vertrouwen geeft ondanks de zenuwen!

Leuk en leerzaam

Dag 2 was veel stof en luisteren. Daarna was de afwisseling erg goed en de lessen leuk en leerzaam

Duidelijk en praktisch toepasbaar

Inspirerend.

Uitstekende inspirerende coach

Goede begeleiding binnen zeer interessante materie.

Geweldige tools om mee te nemen

In korte tijd veel geleerd tijdens leuke niet actieve vragen

Erg duidelijk, goed overzichtelijk en erg waardevol. Op naar praktijk opdracht

Top training! Fantastische trainer

Veel geleerd in een positieve sfeer! Dank Fedor!

Leerzaam

Mooie kennismaking met Lean. Het was een leuke gemêleerde groep van collega's en de samenwerking was prettig. Af en toe kon de trainer wel wat moeilijker ingaan op hoe het in de praktijk voor ons toepasbaar zal kunnen zijn.

Smaakt naar meer maar biedt nog niet voldoende houvast om aan de slag te gaan

De eerste dag was wat te algemeen. De trainer wist de groep niet zo goed aan te voelen en de onderwerpen waren meer afgestemd op een productiefabriek dan op een dienstverleningsmaatschappij. De tweede dag was beter, we kregen meer handvatten. De oefeningen die gedaan werden waren enerzijds nuttig om inzichten over het proces te verkrijgen, maar anderzijds soms ook te lastig omdat de groep heel divers was en er niet evenwichtig nagedacht kon worden over de te maken posters. Al met al is er een vlammetje getriggerd om hiermee verder te willen (ik zie de potentie) maar het ontbreekt aan concrete handvatten hoe op te starten. Dit is natuurlijk ook niet het doel van de cursus, maar het ontbreekt ook een beetje aan perspectief: welke cursus moet dan worden gevolgd om hier wel praktisch mee aan de slag te gaan?

Leerzaam en boeiend

Inhoudelijk sterk, leerzaam en boeiende training. Trainer zeer gemotiveerd, kundig en behulpzaam. Dank je wel, Fedor!

Leuke en leerzame training!

Via mijn werkgever de Lean Six Sigma Orange Belt training gevolgd, vanuit Bureau Tromp en dit was zeer interessant en leerzaam! Onze trainer Fedor heeft de kennis met veel enthousiasme weten over te brengen en ook de praktijklessen waren zeer waardevol. Aanrader!

Enthousiaste trainer, laagdrempelig

Zeer positief. Ik heb Fedor ervaren als een enthousiaste trainer, met een duidelijke uitleg. Daarnaast zeer prettig in de omgang en makkelijk benaderbaar voor advies ook buiten de trainingen om.

Leuke leerzame training!

Willem-Jan van der Knaap bracht het helder, overzichtelijk en fijn aan de man. Goede filmpjes en uitleg en goede sessies om zelf aan de gang te gaan.

Ontleden, analyseren en opbouwen

Vraag andere manier van denken. Vertaalslag maken naar de zorg is niet altijd even eenvouding. Oefening baart kunst. Klein beginnen en medewerkers hierbij betrekken en de uitleg geven.

Inspiring

Theory was clearly explained. Good interactive session. Massimo knows how to keep everybody's attention and kept himself to the schedule. He had many good examples to practice with

• Would you recommend us? Yes

Op ieder proces is verbetering mogelijk.

Goed uitgelegd en duidelijke praktijkvoorbeelden in de filmpjes. De praktijkopdracht was leuk om te doen. Leuk ook om te zien dat de "medewerkers" in de laatste fase echt plezier leken te hebben in wat ze aan het doen waren. De orders werden nu wel op tijd en correct verzonden. Dankjewel voor het boekje Lean Six Sigma van A totZ, om alles nog eens rustig door te kunnen nemen. Handig als naslagwerk.

Was leerzaam

Leerzaam en zeker op sommige vlakken toe te passen.

Gemengd

Deels herhaling, wat ook nuttig is, teamwork collega's leuk en leerzaam.

Goede presentatie en praktijkoefeningen

Ik denk zeker dat er in mijn team gebruik van gemaakt kan gaan worden. Met name door de praktijkoefeningen is de boodschap van de presentatie duidelijk. Het was ook leuk om te doen en het resultaat werd ook na elke opdracht beter!

Leerzaam en leuk

Zie boven

Leerzame dag

Een leuke en interactieve eerste inkijk in de wereld van LEAN

Goed om een keer weer stil te staan bij wat mogelijk is.

Het heeft voor mij wel de ogen geopend om te kijken naar de processen en hoe deze verbeterd kunnen worden.

Leerzaam

Het was een nuttige LEAN-training. Het had wat mij betreft alleen wat meer op de dagelijkse praktijk gericht mogen zijn.

Peppelkade 33

3992 AL Houten