Duidelijk, hulpzaam, zorgvuldig, prettig.

Kan een ieder dit kantoor aanbevelen.E.e.a. zoals boven omschreven.

goed advies,in ons geval veel moeite gedaan

Persoonlijk advies op maat en wens van klant.Met nadruk op persoonlijk. Goed ge�nformeerd

Klantvriendelijk en uitstekende begeleiding

De adviseur is heel erg klantvriendelijk en biedt uitstekende begeleiding. Denkt met je mee en ik kreeg op tijd antwoord op gestelde vragen. Ze denkt met de klant, en er worden verschillende berekeningen gemaakt waardoor je beter kunt vergelijken. Door professionele houding weet je dat je met een hypotheekadviseur te maken hebt die uitstekende inhoudelijk kennis heeft en daarnaast die goed bereikbaar is en tijd neemt om je goed te helpen. Vele vragen die ik had zijn altijd met geduld beantwoord. Je kunt met gerust hart je hypotheek door deze kantoor laten regelen. De adviseur gaf me vertrouwen dat het goed door hun geregeld werd en dit hebben ze ook waargemaakt.

goed en deskundig advies

Berends & Slump is zeer klantgericht en vriendelijk naar zijn cli�nten. Ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen en leggen je de opties goed uit. Zeker een aanrader!

duidelijk, deskundig, service, snel geholpen

heldere uitleg en best mogelijke onafhankelijke opties voorgelegd gekregen. Erg service gericht en bij vragen altijd snel geholpen.Super tevreden!

Gedegen en persoonlijk advies.

We hebben Berends & Slump ingeschakeld voor de aankoop van onze eerste woning. We hebben de dienstverlening van Berends & Slump ervaren als persoonlijk, onafhankelijk en meedenkend. Persoonlijk door de laagdrempeligheid, onafhankelijk door de diversiteit aan mogelijkheden en meedenkend in de verschillende vormen van hypotheken en de achterliggende voorwaarden. Al met al hebben zouden we de dienstverlening van Berends & Slump een ieder aanbevelen.

Duidelijk en correct.

Wij zijn bij Berends & Slump geweest voor de aankoop van ons eerste huis. Nog geen ervaring met hypotheken en bij Berends & Slump kregen wij alles duidelijk uitgelegd. Wij wisten gelijk waar we aan toe waren met een duidelijk overzicht van de kosten. Wij hebben met een goed gevoel onze hypotheek afgesloten.

Fijne, meedekende en duidelijke samenwerking. Je wordt goed op de hoogte gehouden wat er aan geleverd moet worden voor een hypotheek.

Goed advies op maat.

Juiste info en vragen om de juiste beslissing te kunnen maken

Zeer goed advies

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat ze alle tijd voor je nemen om tot een goed advies te komen. En de nazorg is gewoon erg goed. De adviseur blijft gewoon tot aan het eind van je advies zeer persoonlijk en blijft altijd zijn best voor je doen.

Super service

Je word goed geholpen door iedereen en je word altijd goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken

Professioneel, snelle handelingen, vriendelijk

Wij vinden dat je als starter goed geholpen wordt. Wij waren onbekend met alles. Mochten altijd bellen of mailen voor vragen, en vrijwel gelijk antwoord. Ook collega complimenten. Ook zo nu en dan heerlijk geinen en weer over schakelen naar zakelijk top !

Een duidelijk verhaal en een betrokken adviseur

Voor het advies van de aankoop van ons eerste huis hebben wij direct een afspraak gemaakt met Berends & Slump in Twello. Het was mogelijk een afspraak te kunnen plannen in de avond, wat erg fijn is i.v.m. werk. Wij werden hartelijk ontvangen door de adviseur en ze had alle tijd voor ons. Al onze vragen werden beantwoord en er werd naar onze persoonlijke situatie en wensen gekeken..voor nu en de toekomst.Het hele traject, van begingesprek tot aan het aanbod van de hypotheek, hebben wij als zeer prettig ervaren. De adviseur is een betrokken persoon en stelde zich professioneel op. Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Berends en Slump en de adviseur en zouden hun aan iedereen aan bevelen.

Goede samenwerking

Prettige samenwerking, goed luisterend oor en bereid mee te denken.

Een heel goed advies

Wij hebben een heel goed advies en een duidelijk een overzichtelijke hypotheek gekregen. Hun kijken verder dan een menig bank.

Advies op maat!

Betrouwbaar en persoonlijk advies. Advies op maat passend bij persoonlijke situatie. Laagdrempelig in contact.

duidelijk en volledig

verhaal is begrijpbaar, er wordt voldoende tijd voor je genomen.

Goed advies

Goed advies over de verschillende hypotheekvormen. Welke past het beste bij onze situatie. Meerdere scenario berekend

Persoonlijk, toegankelijk, snel, deskundig

Mijn vriend en ik zijn zeer goed door Berendsen&Slump geholpen bij het afsluiten van onze eerste hypotheek. Erg fijn contact, toegankelijk en snel. Altijd bereid om onze vragen te beantwoorden.

Advies op maat

Voor de aankoop van ons eerste huis hebben wij de hulp ingeschakeld van Berends & Slump. Aangezien het onderwerp hypotheek voor starters niet altijd even duidelijk is hadden we behoefte aan duidelijkheid en toelichting op tal van vragen. Hiermee zijn wij in een prettige en zakelijke manier geholpen. Het advies ervaren wij als persoonlijk, onafhankelijk en meedenkend. Al met al zeer tevreden over de services waarin Berends & Slump, en in het bijzonder de adviseur kan voorzien.

Zeer proffesioneel. Fantastisch advies.

De klant staat hier centraal. We kregen goed en helder advies. Prima geregeld allemaal en zeker het aanbevelen waard. Goede bereikbaarheid met email en telefoon!

Prettig gesprek gehad

Goed en deskundig advies gehad over eventueel afsluiten nieuwe hypotheek in verband met lage rente momenteel. Verder gesproken over de mogelijkheden van een persoonlijke lening i.v.m. aanpassingen in de huidige woning.

Betrouwbaar en goed advies, prima service

Ik beveel Berends en Slump aan, omdat ze meedenken met de situatie van de klant en vervolgens met een advies op maat komen. De adviseurs hebben kennis van zaken en zijn vriendelijk in de contacten met de klant.

Verhelderend en informatief

Op een laagdrempelige wijze een verhelderend gesprek gehad waarbij ik veel bruikbare informatie heb opgedaan!

zeer adequaat geholpen, servicegericht

door de snelle en goede service kon ik binnen enkele weken al mijn nieuwe huis betrekken. dit voorkwam een extra verhuizing naar een recreatiewoning. De adviseur en **** waren beiden vriendelijk, hulpvaardig en professioneel in hun handelen naar mij. Zeer aan te bevelen als adviseurs.

Duistervoordseweg 49

7391 CB Twello