Goede service, goed contact

Ik ben adequaat en voortvarend geholpen. Regelmatig een update, telefonisch of via internet.

Helder betrouwbaar advies

We hebben goede gesprekken gehad met de adviseur. Hij nam de tijd voor ons en kwam zijn afspraken na. Hij is eerlijk en belichte ook de risico's van bepaalde zaken waardoor wij een weloverwogen keuze konden maken.

Duidelijke uitleg in begrijpelijke taal.

Wij zijn al jaren "klant" bij Berends en Slump. Hier staat de klant centraal en krijg je een helder en duidelijk advies. Prima geregeld allemaal en zeker het aanbevelen waard.

Snel, deskundig en warm

De aanvraag voor onze hypotheek is verlopen via het kantoor Berends & Slump. De adviseur was uiterst deskundig, contactmomenten kwamen snel en prettig tot stand. De interne collega die het administratieve traject begeleidde was uiterst alert, snel, en de communicatie verliep erg soepel. Al met al een heel erg prettige ervaring en dus absoluut aan te raden voor een ieder die financieel advies nodig heeft.

Zeer duidelijke uitleg.

Wij hebben een zeer duidelijke uitleg gehad m.b.t. de vragen die wij hadden over onze hypotheek. Het gesprek was goed voorbereid zodat de antwoorden concreet met voorbeelden beantwoord konden worden.

Prima objectief en meedenkend advies gehad

We echt op weg geholpen zijn en bij dit kantoor gekomen zijn vanwege een eerder contact in het verleden omtrent onze dochter. Ook wij zijn nu heel tevreden fijn dat er deskundig meegekeken wordt!

Betrokken en een eerlijk en open hypotheekgesprek

Eerlijk en realistisch over de mogelijkheden, prettig dat ze erg betrokken en hulpvaardig zijn.

Eerlijk advies, goed op de hoogte, flexibel

Het was erg prettig om Berends en Slump, in het bijzonder *****, als adviseur te hebben bij de aankoop van ons eerste huis. De sfeer tijdens de adviesgesprekken en het contact met de adviseur was erg prettig. Bij de aankoop van je eerste woning ben je niet overal van op de hoogte, deze onzekerheid werd perfect opgevangen door de kennis van *****. Geen vraag bleef onbeantwoord. De aankoop van onze woning moest in een hoger tempo geregeld worden dan normaal i.v.m. veranderingen in regel- en wetgeving. Hier heeft Berends en Slump perfect op ingespeeld, zij hebben geen steek laten vallen.

Helder en snel "to the point" advies.

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat zij op een nuchtere manier meedenken en rekening houden met persoonlijke wensen en omstandigheden.

Top geregeld!

Top kantoor, mensen begrijpen wat je wil. Meedenkend en het juiste advies! Hebben de zaken goed op orde!

Transparant, informele benadering, meedenkend

Uitstekend advies gekregen, waarbij heel goed naar onze situatie werd gekeken en goed werd meegedacht. Heldere en open communicatie, die we als heel prettig hebben ervaren. Tot slot een snelle afwikkeling van de hypotheekaanvraag bij de bank.

Vriendelijke mensen, helder en eerlijk advies.

De sfeer is gemoedelijk, hij past zijn taalgebruik aan naar een begrijpelijk niveau en geeft passend antwoord op onze vragen.

Zeer helder en vakkundig advies gekregen.

Een prettige sfeer, erg meedenkend, duidelijk en een fijne benadering.

Geweldig~!

ik heb zeer goed advies gekregen en zeker erg goede hulp om mijn hypotheek rond te krijgen bij dit bedrijf! een dikke 10 is zeker verdient!

Goed en duidelijk, persoonlijk vriendelijk advies

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat ze klantvriendelijk zijn. Er wordt naar je geluisterd en geven advies op maat.. En bij onduidelijkheid leggen ze je het nog een keer uit.. Ze denken met je mee en geven duidelijk advies en begeleiding..

Snel, vriendelijk en goed advies gekregen

Wij moesten versneld een hypotheek aanvragen voor de koop van een nieuwe woning, dit is door B&S snel en effici�nt opgepakt. Wij zijn erg tevreden met de diensten van B&S!

Prettig gesprek!

in alle rust geholpen, fijne sfeer en duidelijk verhaal.

Uitsteked advies, uitleg en vooral communicatie.

Na een minder positieve ervaring bij een andere adviseur waar we naar 3 gesprekken nog niet het gevoel hadden verder te komen, zijn wij bij Berends en Slump terecht gekomen. Dat was een wereld van verschil.De vragen worden met een duidelijke uitleg beantwoord. Er wordt geluisterd naar de wensen en er zijn in het gesprek overzichtelijke rekenvoorbeelden beschikbaar.De communicatie is voortreffelijk. Ook al is er geen nieuws, er wordt regelmatig contact opgenomen en gemaild over de status en welke acties door Berends en Slump zijn ondernomen om de voortgang te bespoedigen.Kortom, zeer tevreden met de geleverde dienst.

Goed gevoel, vertrouwen, prettig omgang!

Ik zou dit kantoor aan iedereen willen aanbevelen omdat de medewerkers in de omgang erg gastvrij zijn, in de gesprekken wordt er uitgebreid en duidelijk uitleg gegeven. Tevens wordt er geluisterd naar wat je als klant graag zou willen en op basis daarvan samen een besluit genomen. Duidelijke terugkoppelingen en ook tussentijds mail contact over voortgang van zaken verloopt altijd prettig, tijdig en helder! Al met al bespreek je daar wel je financi�n, die je niet met iedereen wilt delen. Maar het vertrouwde gevoel van dit kantoor geeft ons als klant een erg goed gevoel.

Uitstekend!

Steken de handen voor je uit de mouwen!Vriendelijk wordt je keer op keer ontvangen, niks is te veel gevraagd. Je kunt met al je vragen terecht, super!

Prettige bejegening.

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat er sprake is van tijd en aandacht voor de klant. Wordt goed geluisterd en ingegaan op de vragen van de klant. Ook heeft de afhandeling snel en vakkundig plaatsgevonden.

zorgvuldig/ compleet en zeer vriendelijk advies

Ik heb Berends & Slump leren kennen als een zeer professioneel bedrijf die de gemaakte afspraken nakomt, compleet advies geeft en je het gevoel geeft dat er geen zaken vergeten worden. Erg prettig bedrijf.

Fantastisch advies

Duidelijk advies. Ik werd zelfs gebeld dat de rente omhoog zou gaan en het dus niet onverstandig was om actie te ondernemen.

Snelle service, makkelijk contact, vakkundig

We wilden nog voor de wijzigingen in juli een offerte hebben. Vanwege het buitenlands inkomen was onze situatie wat ingewikkelder maar de adviseur heeft dit voor ons uitgezocht en we hadden al snel twee gunstige offertes liggen. Deze vielen veel hoger uit dan bij elke andere verstrekker waar we zijn geweest. Vanwege de korte lijntjes die B&S heeft wisten we vrij snel waar er aan toe waren.We hebben ook onze verzekeringen onder gebracht. Je weet dat de mensen daar met je meedenken en kijken naar wat bij jou situatie past. Daardoor kan je met een gerust gevoel de zaken laten afhandelen. Je betaald wat meer dan bij de bank om de hoek, maar krijgt er veel service, persoonlijk contact en zekerheid voor terug en dat is veel waard!

duidelijk, geinterresseerd, betrokken

Zijn zeer persoonlijk betrokken bij de keuzes die gemaakt moeten worden. kijken samen naar de juiste partijen waar je mee verder wilt en kijken hierbij ook sterk naar de persoonlijke wensen. Duidelijke uitleg over de verschillende onderwerpen in gewone "Jip en Jannekke" taal.

Duistervoordseweg 49

7391 CB Twello