Professioneel en deskundig advies

Wij hebben een zeer professioneel en deskundig advies gehad met voor ons een heel gunstige hypotheekrente waardoor de maandkosten zo laag mogelijk zijn. Ook heeft de adviseur aangegeven dat de hypotheekverstrekker degelijk is en dat wij niet bang hoeven zijn voor dat deze in financi�le problemen komt.

Goed en duidelijk advies, maatwerk!

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat men een zeer persoonelijke benadering hanteert. Tevens oog voor detail en goede kwaliteit/prijs verhouding. In geval van calamiteiten zeer oplossend meedenken. Heel fijne betrokken medewerkers.

Goed en realistisch verhaal.

In een rustige setting is ons op een vrijblijvende manier verteld, wat de mogelijkheden van ons zijn, daarnaast werd alles heel duidelijk gemaakte d.m.v. eenvoudig taalgebruik en, goede praktische voorbeelden. De adviseur heeft een goed verhaal en geeft je een eerlijk advies over je toekomst.

Voele me gelijk op mn gemak

Ik kan het kantoor aanbevelen, omdat ze erg duidelijk zijn, ze je meteen op je gemak laten voelen en ze enorm veel geduld hebben als je iets niet begrijpt.

Duidelijk en eerlijk advies

We (ik en vriendin) hebben een ori�nterend gesprek gehad met de adviseur. We wilden weten wat onze waarde was en wat voor een hypotheek daarbij past. De adviseur kon ons hier duidelijke informatie over geven. Daarnaast alle bijzaken en verschillen tussen aanbieders doorgenomen en genoeg rust gekregen om ons nog beter te ori�nteren.We komen hier zeker bij de adviseur op terug.

Zeer slecht

Gevraagd wat er mogelijk was met hoogte hypotheek.Kennis was er duidelijk niet, geen antwoord gekregen en geen reactie op afgesproken dag.Daarna geen enkele afhandeling

Goed , helder en duidelijk advies.

Leggen in normale taal uit hoe een hypotheek in elkaar zit en wat wijs is om te doen zodat je niet tot je nek toe erin zit. Maken waar wat ze beloven. Komen afspraken na en korte lijntjes met klant. Persoonlijk contact.

Prima geholpen!

Prettige sfeer, na het eerste gesprek ook niet meer ergens anders naar toe geweest. Dit is een prettig bedrijf en dan hoef je niet verder te zoeken.

We hebben goed en duidelijk advies gekregen.

Ik zal dit kantoor aanbevelen omdat we ons op het gemak voelden bij het gesprek en goed contact hebben met de adviseurs.

Meedenkend Klantvriendelijk

Berends en Slump geeft een ree�l advies! Zijn erg klantvriendelijk/oplossingsgericht en denken altijd met je mee!

Gedegen objectief advies.

Onze wensen en mogelijkheden zijn duidelijk besproken. Uitleg over de hypotheek vormen en mogelijkheden was uitgebreid en helder. Goed oog voor de huidige en toekomstige financi�le situatie. Snel en adequate reacties op vragen. Erg goed bereikbaar. We hebben hier een erg goed gevoel aan over gehouden (en uiteraard een hypotheek waar we blij mee zijn), en kunnen dit Berends & Slump van harte aanbevelen.

Duidelijk advies en snelle behandeling.

Tijdens de aankoop van onze eerste woning heeft Berends & Slump uitgebreid met ons meegedacht over de hoogte van de koopsom en de mogelijkheden tot financiering. De aanvraag werd snel verwerkt en vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Een prettige partij om zaken mee te doen!

goede uitleg, duidelijk

Ze nemen de tijd voor je om alles goed en duidelijk uit te leggen. Vriendelijke en behulpzame mensen. Op vragen (per email) wordt snel en volledig geregeerd.Prettig kantoor om geholpen te worden als je nog helemaal onbekend bent met het kopen van een huis.

Correct en duidelijkheid

Uitleg over het advies is duidelijk, met altijd een schriftelijke bevestiging over wat er is af/besproken

duidelijk advies nemen echt de tijd voor je

Aardige mensen duidelijk advies nemen echt de tijd voor je.

Goed, duidelijk, helder

Goed advies, alles word goed uitgelegd en als je vragen heb wordt het nogmaals duidelijk uitgelegd.

In 1woord top kantoor!

Je voelt je welkom! Goede uitleg/advies. Vriendelijk personeel! Zoeken het goed voor je uit welke hypotheek het beste bij je past!

Goed geholpen, meedenkend

Onze situatie was een lastige. Restschuld, schenking etc. Ondanks dit alles tot een goede oplossing gekomen. Kan altijd terecht met vragen en word altijd goed geholpen. De lijnen voelen kort en het was niet alleen Erik maar ook zeker Anita en vast nog meer mensen achter de schermen.Het word zeer op prijs gesteld wat jullie hebben gedaan voor ons en wij wonen nu in een super leuk huis met heel veel plezier.Steek die maar in jullie zakken! En dan nog een schoonmaak emmer op de koop toe ;)

Fantastisch geholpen !!!

Een zeer deskundig team dat voor je door het vuur gaat tot dat ze hebben wat je wil, Wij zijn geweldig geholpen door deze mensen en zijn zeer tevreden met het resultaat.ook na aankoop nog zeer betrokken bij je situatie.Wij kunnen dit kantoor van harte aanbevelen !!!

Het voelde vertrouwd.

Er werd alle moeite gedaan om in een voor ons lastige situatie toch een passende hypotheek te krijgen.

Staan altijd voor je klaar

Berends en Slump staan altijd voor je klaar. Niets is te veel. wanneer er wordt opgemerkt dat er nog vragen zijn of onzekerheid is in bepaalde situaties, dan wordt hier direct actie in ondernomen. Zodat je gerust gesteld wordt en dat alles duidelijk is.

Persoonlijk advies van betrokken adviseur

Berend & Slump heeft mij uitstekend geholpen bij de keuze van een hypotheek. Aangezien het de eerste hypotheek is die ik heb afgesloten, wist ik weinig tot niets van hypotheken. De adviseur nam rustig de tijd om alles uit te leggen. Bij de keuze van de hypotheek heeft de adviseur goed gekeken naar mijn persoonlijke situatie, wensen en de voorwaarden van de hypotheek. Ik heb het gevoel dat echt gezocht is naar de hypotheek die het beste aansluit op mijn persoonlijke situatie. De adviseur was erg betrokken, ik heb niet het gevoel gehad dat ik als een nummer behandeld werd. Het contact met de adviseur en de overige medewerkers van het kantoor heb ik als zeer prettig ervaren.

Duidelijk advies

alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd en wordt er gekeken wat het beste bij jou past.

Klantvriendelijk, meedekend, prima advies

Twee keer het kantoor in Twello bezocht voor een hypotheekgesprek. Ontvangst was prima en de adviseur had zich van te voren al ingelezen. Gesprekken waren helder en duidelijk en de adviseur nam de tijd voor je. De adviseur dacht goed mee om samen tot een goed aanbod te komen.

Zeer goede uitleg en klantvriendelijk

Vanaf de eerste contact al een goed gevoel over Berends en Slump. Tijdens vervolg gesprekking ook erg professioneel gebleken en altijd vriendelijk. Bij vragen, zowel via mail als telefoon, altijd snel met beantwoorden.

Duistervoordseweg 49

7391 CB Twello