Goed advies, geweldige service

Twee keer hypotheekadvies gehad bij dit bureau. De eerste keer was voor een woning die op het laatste moment door de verkopende partij werd teruggetrokken. Ondanks dat toen het gehele rapport al af was niets hoeven betalen onder voorwaarde dat ik voor de volgende woning terug zou komen.

Helder advies in Jip en Janneke taal.

De adviseur denkt mee met de klant en licht elke situatie duidelijk toe. Snelle reactie op je vragen. Ik beveel Berends en Slump zeker aan.

klantgericht goed geregeld aanbevolen voor kopers

er word goed naar je persoonlijke situatie en wensen gekeken

Komt snel tot de kern waar het de client om gaat

een 1e plaats in de ranking 2014 niet voor niets behaald is en gezien de ambities van B&S zij deze trophee graag opnieuw willen binnenhalen

Betrouwbaar en transparant

Een vriendelijk gesprek, waarin de tijd wordt genomen om alles goed uit te leggen en mee te kijken bij de verschillende opties

Prettige en duidelijke uitleg en opties gekregen.

Familieleden raden ons de adviseur aan. Ik had totaal geen verstand van hypotheken ed. Maar tijdens het 1e gesprek werd al vrij snel alles iets duidelijker, doordat alles in detail aan ons werd uitgelegd. We kregen verschillende opties te horen en daarna is alles voor ons geregeld. Niet alleen de hypotheek maar ook verzekeringen en nieuwe bankrekeningen. Wij vinden het erg fijn dat we zo goed geholpen zijn!

Luisteren aandachtig, proffesionaliteit.

Ik kan het kantoor beoordelen omdat zij geschikt zijn als kantoor voor starters. Luisterend hoor, echtheid en advies op maat. Ook met betrekking tot financieel advies.

Goed en duidelijk advies. Snel antwoord op vragen

Bij aankoop van ons eerste huis hebben wij duidelijk en goed advies gekregen. Het word zo uitgelegd dat je het als leek ook snapt. Ze reageren snel op vragen en er is ruimte om als je vragen hebt ze te vragen, hoe onzinnig ze ook zijn. Wat ook erg prettig is dat ze met zijn twee�n werken zodat er altijd iemand is waar je bij terecht kan.

Goed, snel en transparant advies!

Je eerste huis kopen is leuk maar vooral ook spannend! Erg fijn dat je je altijd welkom voelt en goed geholpen word (alles word geregeld). De afspraken zijn altijd op korte termijn te plannen en zelfs in de avond uren! Na ons eerste gesprek waren de meeste vragen al beantwoord en gingen wij met een gerust gevoel naar huis.Wij zijn erg goed geholpen, ik zou Berends en Slump zeker aanraden!

Prima duidelijk en persoonlijk.

Heb het als zeer prettig ervaren. Alles word duidelijk en ze nemen de tijd voor je. Ik gok dat ik zo'n 100 emails heb gestuurd met vragen en overal duidelijk en snel antwoord op gehad. Ze helpen je overal mee.

Eerlijk advies, duidelijke uitleg, informele sfeer

Warme ontvangst met een zeer heldere en duidelijke uitleg en advies. Volledig afgestemd op je eigen (financi�le) situatie met daarbij de nodige (geldbesparende) tips & tricks. Men gunt je je droomhuis met de lusten en niet een hoofd vol (financi�le) lasten.

Goed, duidelijk, snel, volledig en vriendelijk

Wij hebben een zeer goede ervaring met dit kantoor. Alle zaken omtrent de aankoop van ons nieuwe huis werden keurig geregeld. Er werd ons veel gevraagd, meegedacht en advies gegeven. Naast goed advies zijn ze erg vriendelijk en persoonlijk.Het viel de notaris op dat alle stukken zeer precies waren en netjes op tijd werden aangeleverd. Kortom, een dikke 10

Eerlijk, transparant, duidelijk, prettig

Het advies hebben wij ervaren als persoonlijk, eerlijk, to the point erg duidelijk en gewoon prettig omdat je weet waar je aan toe bent.

duidelijke gesprekken, snel handelen

Ik kan ze aanbevelen omdat ik duidelijke gesprekken heb gehad, ze snel reageerden en ik het gevoel heb dat ze echt moeite voor je doen.

prettig en open advies met produktkennis

advies bij oversluiten hypotheek waarbij alle aspecten zijn behandelt

Goed / deskundig advies.

Heldere uitleg, begrijpelijk ook als je niet dagelijks met deze materie bezig bent. Prettig & persoonlijk contact. Kleinschalig en daardoor kennen ze je. Ze nemen de tijd voor je. Snelle reactietijd.

Goede en gerichte service

Prima service, duidelijke uitleg en ik kon bellen of mailen met al mijn vragen waar direct antwoord op werd gegeven. Ondertussen het kantoor al aangeraden bij andere personen.

Open, eerlijk, fijn gesprek, meedenkend, begripvol

Vanaf het begin heeft ****ons zeer goed ge�nformeerd over de mogelijkheden bij onze aankoop. Hierbij heeft hij duidelijk en helder advies gegeven. Tijdens de aankoop heeft hij ons zeer goed op de hoogte gehouden en de lijnen heel kort gehouden. Hierbij is alles vlekkeloos verlopen en zijn hem hier heel erg dankbaar voor.Al met al een zeer prettige ervaring!

Persoonlijk, objectief en transparant advies

Bij dit kantoor/deze adviseur heb ik een tweetal prettige gesprekken gehad. In deze gesprekken werd op een persoonlijke/professionele manier uitgelegd wat de mogelijkheden zijn voor de financiering van mijn toekomstige woning. In de gesprekken werd gestart met een duidelijke introductie in de wereld van hypotheken, gevolgd door het maken van voorbeeldberekeningen gebaseerd op mijn situatie en tot slot het geven van een advies op maat.

Prima advies

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat de van belang zijnde zaken ten aanzien van de hypotheek goed met mij werden doorgesproken en mij helder uitleg werd verschaft over de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kon ik er goed met mijn vragen terecht.

duidelijke uitleg, alle vragen zijn welkom

Persoons gericht, denkend in het voordeel van de klant,Er word contact met je opgenomen wanneer dingen veranderen of gewijzigd moet worden.

Duidelijk, helder advies

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat ik duidelijk en helder financieel advies kreeg bij het aanschaffen van mijn eerste woning. Ook werd er door de adviseur goed mee gedacht over mijn financi�le mogelijkheden.

heel goed advies

heeft ons goed geholpen en is zijn beloftes allemaal nagekomen wij zijn zeer tevreden over de ****

Prima advies. Zet zich voor meer dan 100% in .

Denkt vanuit de client, komt met een aantal opties die passend kunnen zijn. Werkt heel snel en accuraat.Komt naar hypotheekverstrekker op voor de belangen van zijn client. Communiceert elke stap in het proces.Hypotheek in sneltreinvaart geregeldGeweldig!

Goed en duidelijk advies

Ik adviseer dit bedrijf aan omdat je op een heel nette en persoonlijke manier wordt behandeld als je ergens vragen over hebt kan je altijd bellen of mailen en wordt je direct geholpen. Echt top.

Duistervoordseweg 49

7391 CB Twello