Goed advies

Altijd een duidelijk verhaal. Door middel van verschillende vergelijkingen werd het mogelijk om een goede keuze te maken.

Eerlijk advies, professioneel, toegankelijk

Voor onze eerste hypotheek bij Berends & Slump terecht gekomen. De intake van 2 uur was erg professioneel en verhelderend. Na aankoop huis was de hypotheek snel geregeld. Het contact na de intake is tot op heden nog steeds erg goed. Vragen worden snel en adequaat beantwoord. Wij voelen geen enkele drempel om voor de meest simpele zaken de telefoon op te pakken.

Goed en duidelijk advies

Goed en duidelijk advies. Je kan altijd terecht voor vragen. Je wordt snel geholpen of teruggebeld/

Fijne sfeer

We voelen ons erg op ons gemak bij Berends en Slump. Er is een fijne sfeer en ze nemen alle tijd om je vragen te beantwoorden.

Zeer compleet advies gekregen

Berends en Slump heeft ons geholpen bij onze hypotheekkeuze. We zijn hierbij met alle zorg begeleid om tot een goede keuze te komen, daarbij zijn alle aspecten die er financieel toe doen ter sprake geweest en zijn we perfect geholpen om tot een voor ons gewenst pakket te komen.

Goed en volledig advies!

De adviseur gaf een heldere en duidelijke uitleg. Niet alleen over mijn vraag, maar keek ook verder welke zaken er voor mij nog meer van belang zullen zijn en waarom. Hierin heb ik altijd eigen keuzes kunnen maken, ik had niet het idee dat keuzes mij opgedrongen zijn. Adviseur nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en om mijn vragen te beantwoorden. Na dit gesprek bij Berends en Slump gebleven voor mijn hypotheekaanvraag en verzekeringen. Bij beiden erg goed geholpen, afspraken werden altijd nagekomen. Bij veranderingen en vorderingen werd ik direct op de hoogte gesteld en werd er samen met mij gekeken naar wat de te ondernemen stappen zullen zijn of kunnen zijn. Bij vragen gesteld via mail kreeg ik snel reactie, vragen telefonisch gesteld werden direct beantwoord.

Goed advies, duidelijke uitleg

De uitleg was duidelijk en werd makkelijk geformuleerd.zodat we het makkelijk konden begrijpen.

Vriendelijk, zakelijk, duidelijk

Prima voorlichting over de mogelijkheden. Uitgebreide toelichting en goede service. Tevens een zakelijke partner die diverse administratieve zaken regelt.

Duidelijke uitleg in eerste telefonisch contact

Aan de telefoon werd al de tijd genomen, waarna vervolgafspraak + goede beoordeling op Independer ook een grote rol speelden

Persoonlijk, Heldere communicatie

Persoonlijke en volle aandacht voor onze situatie. Warm ontvangst en duidelijke communicatie - waardoor er veel vertrouwen is.

perfect advies

er word alle tijd voor je genomen, men is duidelijk en luisterd goed naar je wensen

Helder, duidelijk en in Jip en Janneke taal

Het geeft een geruststellend en vertrouwd gevoel als je na het gesprek naar huis gaat. Zaken worden goed en duidelijk uitgelegd waardoor je al snel het gevoel hebt dat alles wel goed komt en dat je het wel aan hun kan overlaten.

Goed advies gehad als starter op de woningmarkt.

Na mij altijd op huurwoningen gefocust te hebben ben ik toch een adviesgesprek aangegaan over de mogelijkheden van een koopwoning als alleenstaande. Een positief gesprek met als resultaat dat ik al snel op een voor mij interessante woning ben gaan bieden. Veel contact gehad met zowel **** als zijn collega's met iedere keer een snel en duidelijk antwoord. Nadat er geen intentieverklaring door mijn werkgever werd afgegeven werd al snel duidelijk dat het verkrijgen van een hypotheek ook mogelijk was met de laatste 3 jaaropgaven. Ook de aanvraag van een starterslening was en snel en vlekkenloos geregeld. Kortom: Een goede en snelle service waar ik op kan vertrouwen.

helder duidelijk

Ik vind dat ik er een helder en duidelijk advies heb gekregen! En ze zien de mogelijkheden om de financiering rond te krijgen (bijv starterslening)

duidelijk uitleg

Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. We konden voor alle vragen terecht. Ook wanneer ***** op vakantie was.

Goede dienstverlening en duidelijk

waren er vragen konden we altijd terrecht. Ook werd het duidelijk uitgelegt wat voor en nadelen waren.

Goed en eerlijk advies

Ik adviseer dit bedrijf aan omdat ze altijd voor je klaar en ze kennen je persoonlijk. Als je belt is er altijd wel iemand die je kan helpen met je vraag.

Helder, persoonlijk advies

Persoonlijke benadering, voldoende tijd voor een helder en overzichtelijk advies, zeer behulpzaam bij bijzonderheden.

fijn en duidelijk

We werden fijn ontvangen, kregen een duidelijk verhaal met antwoorden op onze vragen. Er wordt goed gekeken naar de situatie en we werden niet als een 'nummer' behandeld. Kortom, erg fijn, klantvriendelijk en vertrouwd.

prettig en rustig

Goed verhaal voelde mij er erg op mijn gemak goede uitleg over veschillende hypotheken en hoe alles in elkaar zit

duidelijk verhaal

duidelijk verhaal. Voortgang offerte wordt goed gevolgd om eventuele problemen direct te ondervangen! Goed contact tussen kantoor en betrokken makelaar. Korte lijnen!

Vriendelijk, kennis van zaken.

Hier wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en samen met de adviseur zoek je uit welke hypotheek het best bij je past. Er wordt je niet iets opgedrongen wat je zelf niet wil; dit is bij veel adviseurs nog wel eens anders. Is iets niet duidelijk dan wordt dit netjes uitgelegd.

Kennis van zaken en realistisch

Gesprek was ontspannen en duidelijk. In een goed uitgewerkt stappenplan werd duidelijk hoe het er voor ons uit kwam te zien. Contact in de loop naar de overdracht toe was prettig. Bereikbaarheid voor vragen was goed!

rustig, degelijk advies

voldoende tijd genomen om rustig situatie te bekijken en goed luisteren naar vragen

Fantastisch advies

Er is veel moeite voor ons gedaan, omdat het lastig was om een hypotheek te krijgen.

Duistervoordseweg 49

7391 CB Twello