Uitstekende service.
Hele fijne sfeer en heldere afspraken die ze maken.
Goeie garage
Goede ervaring, te vertrouwen
Goeie service . Staan snel paraat als er iets is.
Auto stuk in buiten land binnen een dag opgehaald en de dag daar op weer gerepareerd en leen auto staat dan voor je klaar ,ik vond het geweldig
Super makkelijk in de omgang. Ze bellen als er iets is. In mijn geval dacht ik dat de remblokken versleten waren (melding in de auto) bleek dat het een simpele sensor was. Was snel besteld en gerepareerd en de kosten vielen reuze mee.
n.v.t.
Duidelijk overleg, kennis en een bak ervaring voor elk merk. Zoek niet verder, hier moet je wezen!
Goede kennis van zaken, gemoedelijk, erg fijn bedrijf
ik ben naar verwachting prima geholpen.
Fijne garage, waar ik mijn auto graag aan toevertrouw. Goede afspraken die altijd netjes nagekomen worden. Ik hoef nooit te vragen naar een prijs omdat ik weet dat ik hier niet opgelicht wordt en bij hogere kosten dan verwacht nemen ze eerst contact op zodat we daarover kunnen sparren. Dat de autoradio altijd op TukkerFM (of zoiets) staat bij het ophalen is een bonus ! Fijne eigenaar en goede vaklui.
Ik word bij dit team altijd goed geholpen, er wordt ook altijd goed meegedacht. Al vele jaren kom ik hier voor onderhoud en advies, nu een nieuwe auto via Dennis aangeschaft.
Prijs is nooit irreëel . Er wordt nooit meer gedaan als nodig, altijd in overleg en altijd snelle hulp.
Hele fijne garage met persoonlijke benadering....
Uitstekende service. Offenberg is echt een vakspecialist!
Klantvriendelijk en persoonlijk
Staan altijd voor me klaar en voeren de werkzaamheden top uit.
Goede service. Behulpzaam vakmanschap
klantvriendelijk. goede communicatie over de reparaties. prima verhouding prijs kwaliteit.
Snel geholpen, servicegericht, kwaliteit en vriendelijk geholpen.
Al jaren verschillende oudere Volvo's in onderhoud bij Dennis en zijn mannen. Ik heb nooit een beter en betrouwbaarder adres gehad voor mijn auto. Eerlijkheid, vakkundigheid en prettig en snel contact zorgen ervoor dat ik niet gauw een andere specialist ga opzoeken!
t Zeegsveld 1 a
8141 NT Heino