Soms heb je bij garages het idee dat je een melk koe bent, hier denken ze met je auto en je portemonnee mee.
Prachtig betrouwbaar bedrijf met kennis!
Snel goed vakwerk en vriendelijk personeel.
Zeker een aanrader weten altijd wel een oplossing voor uw autoprobleem te vinden. Maar autorijden/bezitten is en blijft kostbaar.
Dennis heeft ons zeer goed geholpen met de aankoop van een auto voor onze dochter. De auto is, ondanks de prijsklasse, keurig afgeleverd en zij rijdt er inmiddels met veel plezier in. Deze ervaring met hem hadden wij al. Waar er bij onze vorige garage nog wel eens dingen op de rekening stonden die wij niet konden plaatsen heeft Dennis altijd een goede uitleg. Zeker een aanrader!
Enorm behulpzame mensen en uitermate vriendelijk!!!!
Bij Offenberg is het druk. De reden daarvoor is de prettige en eerlijke stijl van Dennis Offenberg en zijn team. Zo wil je graag geholpen worden. Altijd serieus, niks is te veel. Behalve het aantal klanten ;)
Goede service, zeer deskundig en eerlijk!
Ik ben zeer tevreden.
Geen gezeur , doen het goed en overleggen indien nodig
Een garage waar je eerlijk behandelt wordt. Ze zadelen je niet met extra/ bijkomende kosten op. (Wat een merk garage wel doet) Ze werken met goede merkonderdelen en de service is goed
Vakkundig en vriendelijk medewerkers
Een betrouwbare garage die z"n klanten serieus neemt en altijd voor je klaarstaat.
Zie hiervoor.
Doen niet iets wat niet nodig, allemaal vakmensen, hebben verstand van zaken!
Klantvriendelijk en snelle service
Open, eerlijk en betrouwbaar.
Heb er goede ervaring mee.
Eenvoudig contact en goede service. Wat wil je nog meer
Wordt vriendelijk ontvangen, met een kopje koffie. Dan volgt een overzicht wat er gebeurt, als de auto gereed is krijg je een berichtje of telefoon dat je de auto kunt ophalen.
Komt zijn afspraken na, en levert kwaliteit
Goede garage en vriendelijke monteurs
Altijd staat er iemand klaar om je deskundig te helpen!
Professionele hulp en oplossing gedacht en uitgevoerd. Top bedrijf.
t Zeegsveld 1 a
8141 NT Heino