Zie bovenstaand, maar bij iets onverwachts staan ze óók klaar. Mijn oude auto. Hij reed al niet meer als ik niet bij Detcar w terecht was gekomen. Zeker weten!
Fijn bedrijf denken met je mee
Prima! Vakkundig, perfect werk en vriendelijk .
Ik was al een tijdje op zoek naar een goede vakgarage na minder goede ervaringen bij een grote dealer. De grote dealer voor mijn Peugeot 5008 was in mijn beleving slecht bereikbaar, niet servicegericht en koel. Een hele andere ervaring heb ik nu bij Detcars. Ik kan 'gewoon' even bellen, de werknemers zijn vriendelijk en ik heb goede uitleg gehad over de reparatie van mijn auto. Ze denken mee, zijn servicegericht en menselijk. Ik blijf bij Detcars!
Leuk, goed en snel geholpen. Niks lijkt teveel moeite. Echt een hele fijne garage met een supergoed en leuk team!
Reparaties enz worden van tevoren goed besproken.
Duidelijke afspraken en vervolgens diagnose en conclusie.
Superfijn bedrijf!!
Auto gebracht voor mijn apk, smiddags kon ik hem weer ophalen.
Heel goed
Ook al zit het werk een beetje tegen, toch blijft iedereen werken tot het allemaal gelukt is. Heel goede service en professioneel werk geleverd ! Super
Ik had mazzel, door een uitvallende afspraak kon ik dezelfde dag terecht met een defect aan de auto. Naast de reparatie kon een benodigde servicebeurt en APK dezelfde dag ook nog allemaal geregeld. En dan ook nog ontzettend vriendelijke medewerkers.
Wederom uitstekend geholpen.
De service is altijd keuring je word vriendelijk als klant geholpen. De garage ziet er netjes uit en de werknemers die daar ook werken geven ook advies over de reparatie van je auto.
Goeie service en altijd fijn sfeer. Ze leggen goed uit wat ze gedaan hebben en denken ook mee in oplossingen.
Vriendelijk geholpen.
Er lichtte een lampje op. Ik zette de auto aan de kant en belde Detcar om te vragen. 'Kom maar deze kant uit'. Daar een zeer service gerichte monteur die met de bromfiets een onderdeel ging halen. Alles binnen een uur op orde bracht. Service een 10
Zeer fijn bedrijf! Top service en heel aardig en behulpzaam personeel! Aanrader!
Keurig en behulpzaam, altijd vriendelijk, relaxed en meedenkend. Enige is de wachtruimte is heel klein, voor korte tijd prima (lokale garage dus is daar logisch niet op ingericht).
We hebben een auto gekocht bij Detcars, snelle communicatie voor het maken van afspraken.
Kom hier al meer dan 30 jaar. Helpen je vrijwel altijd gelijk, of maken gelijk een afspraak.
Hele fijne garage met goede service en kennis van zaken die met je meedenken. Ze zullen je geen onnodige zaken aansmeren zoals bij veel andere garages gebeurt. Wij komen hier al jaren.
Marconistraat 33
2181 AK Hillegom
Vakgarage Detcars is gevestigd in Hillegom aan de Marconistraat 33. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie. Vakgarage Detcars is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met 339 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden