Zoals altijd.
De prijs/kwaliteit verhouding is bij Detcar uitstekend. Je krijgt een goed advies en er worden geen reparaties of onderhoud gepleegd die niet nodig zijn. Ik ben erg tevreden
Fijn team, Bij Detcars staan ze altijd voor je klaar.
Vriendelijk en KENNIS van zaken maakt niet uit welk merk! Topgarage
Op vrijdagavond ging oranje motor lampje brandden, zaterdag gebeld en mocht m maandag neerzetten ondanks ze het razend druk hebben zorgde ze ervoor dat ik maandagmiddag weer veilig kon rijden
Zoals boven top
Wordt altijd vriendelijk geholpen. Duidelijkheid over wat er gedaan moet worden en wat de kosten zijn.
Goeie service, aardig en denken echt met je mee.
Zeer behulpzaam met het vinden van de juiste auto voor ons. Snel en goed verzorgd afgeleverd met een flesje bubbels.
al jaren klant bij detcars, nog nooit een klacht gehad. snel en betrouwbaar.
Auto rijdt weer top!
persoonlijk en deskundig
Fijn dat ik weer zo goed gehoplen ben!
Ik, als kenner van het garagebedrijf, voelde mij direct vertrouwd bij deze garage. Mooie schone garage, goede apparatuur en serieuze monteurs.
Alleen dingen gedaan die nodig waren
Fijne mensen en goede service.
Er wordt vakkundig gewerkt, adviezen gegeven wanneer nodig. Fijne garage, zeer klantvriendelijk en een goede service.
Op zoek naar nieuwe garage , Detcars garage aanbevolen door vrienden. Prima geholpen , uiterst vriendelijk en kundig. Zelfs op zaterdag werd de accu gecheckt en vervangen! Wij zijn nieuwe klant!
Voor de derde keer adequaat geholpen , storing snel opgelost! Vriendelijk personeel! Wat ooit is begonnen met een revisie van motor en versnellingsbak aan mijn VW camper blijf ik bij deze garage voor onderhoud aan de camper, mijn personenauto en ook mijn aanhanger waarvan nu de verlichting weer goed werkend is gemaakt. Ook bij de aanschaf van een andere personenauto goed geadviseerd ! Detcars is voor mij een blijver, een ik raad deze garage aan!
deskundig, betrouwbaar , transparant over de kosten en verwachtingen
Kundige mensen en luisteren goed naar je probleem. Heel prettig om je auto te voorzien van de beste behandeling.
Afspraken verzet,afhandelen ervan en hoe klantvriendelijk ze zijn is gewoon top,ik kom er al jaren en je bent er als kind in huis daar en netjes en schoon.
Prettig, vriendelijk, professioneel, vakkundig.
Fijne garage en er wordt mee gedacht aan oplossingen en zeer vriendelijk personeel
Marconistraat 33
2181 AK Hillegom
Vakgarage Detcars is gevestigd in Hillegom aan de Marconistraat 33. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie. Vakgarage Detcars is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met 339 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden